• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benide bu sefer klima degilde vantilatör çarptı çok zor bi gece geçirdim.. Gaz sancısı, mide bulantısı, boğaz ağrısı vs.. Hâlâ devam ediyor gaz sancim bişi yiyip içemiyorum😕 artik ne klima ne vantili ikisini de açamıyorum. Eşimle de sabah işe göndermeden önce ayrı kavga ettim. Sinir oluyorum artik onun mışıl mışıl uyuyup benim her gece sıcaktan, kilodan ve ağırlıktan kaynaklanan uykusuz gecen gecelere 😥😥 Valla bedavadan baba oluyorlar
O vantilatör fena bir şey bende çarpıldım ertesi gün sancıdan doğuruyorum sandım sadece gazmış ama .

Kızlar doktordan geldim şimdi, 11+1 olmuşuz 🥰🧿🙏🏻 Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, herşey normal dedi, bi de fetal dna için kan verdim, sonucu 2 haftaya çıkacak inşallah o da tertemiz gelir🙏🏻 Şekerime tansiyonuma falan bakmadı, başka bi test yapılıyor muydu bu haftalarda, idrar testi falan
Onlara ileri haftalarda bakılıyor benim idrar testim ilk 33. Haftada bakıldı . Tansiyonu da 30dan sonra filan ölçtüler . Şekere ama rutin kanda bakıyorlardı , yani gebeliğim boyunca ona da 2.3 kez ancak bakıldı .

Canım Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun🙏🏻 Balkonda yatma imkanın varsa at yere bi minder, en azından az da olsa serinletir. Açık hava daha iyi gelir🥵 sabrın tükeniyor haklısın, sıcak insanın sinirlerini bozuyor. El pervaneleri var pilli ya da şarjlı, onları da deneyebilirsin.
El pervanesi çarpmaz mi diyosun valla hepsinden korkar oldum canim bid3 ben Istanbulda yaşıyorum burdaki sivrisinek istilasini duymuşundur balkonda oturuyorum akşamları ama onda da birsürü sivrisinek ısırıyor 😣
Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏

Onlara ileri haftalarda bakılıyor benim idrar testim ilk 33. Haftada bakıldı . Tansiyonu da 30dan sonra filan ölçtüler . Şekere ama rutin kanda bakıyorlardı , yani gebeliğim boyunca ona da 2.3 kez ancak bakıldı .
Anladım maricim, artık türkiye’de devam edeceğim Allah izin verirse🥰 2 hafta sonra kontrolüm var, doktor yönlendirir artık🙏🏻

El pervanesi çarpmaz mi diyosun valla hepsinden korkar oldum canim bid3 ben Istanbulda yaşıyorum burdaki sivrisinek istilasini duymuşundur balkonda oturuyorum akşamları ama onda da birsürü sivrisinek ısırıyor 😣
Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
En azından biraz yüzüne biraz kol altlarına biraz ayaklarına tutarsın, kontrol sende olur. Bi de artık Vantilatör yerine tavan pervanesini öneriyorlar, hem doğal serinlik veriyor hem de çarpmıyor, bunu da bi araştır istersen💕

Benide bu sefer klima degilde vantilatör çarptı çok zor bi gece geçirdim.. Gaz sancısı, mide bulantısı, boğaz ağrısı vs.. Hâlâ devam ediyor gaz sancim bişi yiyip içemiyorum😕 artik ne klima ne vantili ikisini de açamıyorum. Eşimle de sabah işe göndermeden önce ayrı kavga ettim. Sinir oluyorum artik onun mışıl mışıl uyuyup benim her gece sıcaktan, kilodan ve ağırlıktan kaynaklanan uykusuz gecen gecelere 😥😥 Valla bedavadan baba oluyorlar
Geçmiş olsun yavrum. Hepimiz zorlanıyoruz. Gece uykusu diye birşey kalmadı. Ama bugünleri çok bekledik be canım 😁 hepsi anı olarak kalıcak. Az bişey kaldı zaten. Kocan uyuyo diye mi kavga ettin? Çok alemsin ya 😅

Geçmiş olsun yavrum. Hepimiz zorlanıyoruz. Gece uykusu diye birşey kalmadı. Ama bugünleri çok bekledik be canım 😁 hepsi anı olarak kalıcak. Az bişey kaldı zaten. Kocan uyuyo diye mi kavga ettin? Çok alemsin ya 😅
Çok gaz ağrım oldu kofi dayanılmayacak gibiydi aman dikat et sende çarpılma sakın vantilatöruñ önünde ama şimdi daha iyiyim şükür.. Aynen çok bekledik bu günleri kahrı da hoş lütfu da hoş aslinda🥰💁‍♀️
Evetya her gece deliksiz uyuyor sinir oluyorum artik😅 Tabi ona bu yüzden kavga ettigimi belli etmedim başka.bi bahane buldum o öyle biliyo garibim gonlumu almak içinde çiçek yollamış hem sucluyum hem güçlü 💪😅 Yaşasın hamilelik tripleri 😜😂

Çok gaz ağrım oldu kofi dayanılmayacak gibiydi aman dikat et sende çarpılma sakın vantilatöruñ önünde ama şimdi daha iyiyim şükür.. Aynen çok bekledik bu günleri kahrı da hoş lütfu da hoş aslinda🥰💁‍♀️
Evetya her gece deliksiz uyuyor sinir oluyorum artik😅 Tabi ona bu yüzden kavga ettigimi belli etmedim başka.bi bahane buldum o öyle biliyo garibim gonlumu almak içinde çiçek yollamış hem sucluyum hem güçlü 💪😅 Yaşasın hamilelik tripleri 😜😂
Sorma ya hamilelik süper bir silah. Her ne olsa ben hamileyim diyorum 😁 doğurduktan sonra da lohusayım, ondan sonra da sütüm kaçar var sırada 🤣🤣🤣

Yani aslında ayirtda edemiyorum gaz mi sanci mi myom var onun ağrısı mi karma oldu inşallah benimkide gazdır yarın muayenem var zaten bakalim dr ne dicek
Nst girince belli olur , ama ben doğuruyorum diye kaç kere gitttiysem sancılarım hep düşük ve düzensiz çıktı 😂

Anladım maricim, artık türkiye’de devam edeceğim Allah izin verirse🥰 2 hafta sonra kontrolüm var, doktor yönlendirir artık🙏🏻
Esas bu hafta da bakılması gereken büyük bir kan testi var adı neydi unuttum , çok detaylı bakıyorlar antikorlara filan da bakılan , toxoplazma? Hepatit vs hepsi araştırılan onu yaptır, eğer yaptırmadıysan . Doktorun belki ister ama istemezse hatırlat .

Bende öyle diyordum geçen gece doğuruyorum sandım oysaki ishal ve gaz sancısı mide bulantısıymış 🤭 evet hala doğurmadım 😂
Bişeyler yazdığını görünce doğurdun sandım hakkat 🤣🤣🤣 ya vantili gaz ve ishal bağlantısını bi türlü kuramıyorum ben yaa herkesde de olmuş şoktayım 😳 dr ne dedi? Sana da şoktayım 😁

Back