Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar herkese hayırlı akşamlar. Transferle günü ile beraber 6.gün. Hiçbir belirti filan yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi. Normalmi bu durum sizce. Birde diğer msjlara baktımda hemşire günde 1 dilim ananas çok faydalı dedi. 1 dilimi geçmeyin dedi. Kafam karıştı bu konuda. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Sıfır belirti şu anda okuduklarımdan 😳
Benimde transfer sonrası 5. Günüm hiçbir belirtim yok. Hatta yüzümde sivilce çıkmış canım sıkıldı adete yakın çıkardı çünkü. Bazılarında hiç belirti olmuyormuş belli olmaz sabırla bekliycez inşallah ☺️

Kado sen ne yaptın yavrum? Gittin mi dr'a görüşmeyeli keyifler nasıl :KK59:
İyi Koficim cuma günü gittim dra Bi sıkıntı yokmuş Doktor görünen herhangi Bi düşük riskin yok dedi şükürler olsun Bugün 9 haftalık oldum ama 3 gündür ağzımda acı bir tat çok rahatsız ediyor ya 😅

Ya bende 3 gündür ağzımın tadı yok yani yesiklerimden tad alıyorum ancak ağzımda acı Bi tat var hani grip olırsunda ağzının tadı değişirya onun gibi anlam veremedim. Seninde olmuş baya kesen büyür kan sulandırıcı ile toparlar diye düşünüyorum. 🙏🏻 Ben hala ev süpürmüyorum normalde hergün ev süpürürdüm ancak şimdi bende korkumdan yapamıyorum ayaklı gırgır ile yapıyorum arada eşime süpürtüyom o da ben gibi olmuyor. Boşver Bi süre süpürme ben de çok tırsıyom 😁
Oooo geçmiş olsun 😂 o acı tadı bilirim yemekten sonra sanki zehir yemiş gibi 🤦🏻‍♀️

Kızlar hamile olanlarda ağzınızın tadı değişti mi çok tatsız Bi ağız tadı var sanki grip oluşumda ağzımın tadı gitmiş gibi suyun tadı da değişik
Bende pas gibi metalik bir tat oluyor bide midem yanıyor inşallah kullandığımız onca ilaçtan sonra reflü olma yoluna girmemişimdir 🤦🏻‍♀️

Bende pas gibi metalik bir tat oluyor bide midem yanıyor inşallah kullandığımız onca ilaçtan sonra reflü olma yoluna girmemişimdir 🤦🏻‍♀️
Off aynen mide yanması kazınması gibi çok rahatsız edici 🙄 gebelikten dolayı bence ama oncada ilaç kullanıyoruz Allah yardım etsin bize ne diyim. Pas gibi mi desem değişik zehir gibi rahatsız edici özellikle suyun tadı kötü geliyo az önce tadı bastırsın diye 2 tane salatalık tuzladım yedim ama yedikten sonra yine aynı tat

1 dış gebelik ve 1 tüp bebekten sonra odakta 2.transferim de negatifti. Bu ay dondurulmuslarla deneyecektik doktor yumurtlamayı kaçırdık galiba dedi marta erteledi. Öğretmen olduğum için asi da olmadigim için malum okul da açılacak yaza erteleyelim dedik. Dedik demesine de adetim 5 gün geçti hala ses seda yok. Umutlanmak da istemiyorum ama sizce geçen ayki transfer sureci adeti geciktirebilir mi? Sürekli gelen negatiflerden dolayı test yapmaya korkuyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğim.

Kızlar merhaba 🙋‍♀️ Ben çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası 😔 başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Kızlar merhaba 🙋‍♀️ Ben çarşamba günü transfer oldum ve bugün yatakta dönerken kasığım öyle acıdıki sanki bıçak saplandı bir iki saniye böyle sürdü çok korktum açıkçası 😔 başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Benim o dönerken ya da kendimi toplayamadan hapşırdığım zaman oluyor bazen ,nefes almakta bile zorlanıyorum 10 sn. kadar oluyor . İlk zamanlar bende korkmuştum ama şükür bir şey olmadı.

Kızlar mesajları okudum 6-10.hafta arası kanamaları olanlar olmuş. Tüp bebekte kanamalar doğal gebelikler göre daha sık görülüyor bende de oldu. Doktorum endişelenecek bir sey olmadığını söylemişti progesteron zaten kullanıyoruz hepimiz. Rahimde kanama alanı olması bu durumda iyi bir sey, kanamanın bebekle alakalı olmadığının işareti. Bir de tavsiyem 12.haftadan sonraki kontrollerde serviks uzunluğunu mutlaka ölçtürün. Allah korusun bir sorun varsa tedbirinizi erkenden almış olursunuz 🤗

X