Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar birde şeker yüklemesi yaptırdinizmi haftası gelenler ...23-24 de yapiliyimus genelde..bende kararsızım biraz
Ben yaptırmadım 24.haftada doktorum gerek görmedi. Keşke yaptirsaydim o kadar pişman oldum ki. 28.haftada sancım başladı hastaneye gittik bebeklerin suları artmış ertesi gün şeker yüklemesi yapıldı tokluk 250lerde cıktı insülin başladık. 24.haftada yaptirsam insüline gerek kalmayacaktı belki

Ah canım yaa çok geçmiş olsun. Myomdan daha önce haberin yok muydu? Gebelikle mi olmuş? Inşaallah herşey yolunda gider. Dualarım seninle canım
Yok cnm detaylida 1 patates büyüklüğünde var dendi. Gebelik öncesi var mıydı bilmiyorum kimse bişi dememişti. Neyse ki bebişim pozisyon değiştirdi de daha iyiyim ağrılarım hafifledi

Yok cnm detaylida 1 patates büyüklüğünde var dendi. Gebelik öncesi var mıydı bilmiyorum kimse bişi dememişti. Neyse ki bebişim pozisyon değiştirdi de daha iyiyim ağrılarım hafifledi
Nasil görememişler şoktayim inan. Senin minik cimcime de boş durmamış içerde zaten bi kaç haftaya dogum pozisyonu alir, sıkıntı yaşamazsın daha

Amin canım benim ne koyacaksın bebeğin ismini
Asel asil derrrrmişim bir neslin adı asel yada asil olucak. Bu ne böyle biz klasikçiyiz anacım. Kimsede olmasın, yeni olsun diye diye öyle isimler koyuyorlar ki, insanın aklında kalmıyor hamza ali olucak kısmetse. Aslında karı koca iki isim istemiyorduk. Fakat bunun özel bi anlamı var. O yüzden iki isimli oldu adıyla yaşar inşaallah minik kuşum.

Hmm demekki yaptırmak gerekiyo .. Çok geçmiş olsun canım..benim arkadaşım da kullandı ikizlerinde çok şükür bı sorun yaşamadı bı zararı yok bebeklere Bende yaptırayım o zmn bende çıkabilir diye düşünüyorum...

Tabi canım şeker daha zararlı. Yatırsaydım erken fark edilirdi suları artmazdı sancıyı tetiklemezdi falan işte.

Ay çok haklısın beybim ya bazılarına benim dilim bile dönmüyor düşünen iyisini yapmışsın hamzada çok güzel Ali zaten favorim benim kısa öz adıyla yaşasın minigin

İki gün daha bekle canım, duruma göre bakarsın. Allahtan Ümit kesilmez.

Belki ilaçlardan büyümüştür. Benimde var miyomum. Zararsız şimdilik belki de olsaydı o da büyürdü. İyisin ya şimdi. Sağlıkla kucağına alırsında sonra bakarsın çaresine.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Ya ben de bu konuda kararsızım aslında acaba doktor gerek yok dedi bana da ama bilemedim ben şimdi sen böyle diyince

Yan döndüm ben ayrintilida. Yüzünden kordon geciyordu. Yan dönünce düzeldi yan dönünce duruşu değişiyo. Kipirdayınca pozisyon degistirmiyo çünkü
Deniyim bakim ben de ya yan dönerim olmadı çarşamba gidicem artık bakalım

Hay Allah insan muallakta kalıyor çok az da artmamış 2 katta değil dur bakalım belki geç tutunma falandır bir daha ver kan aklında kalmasın öyle yola bakarsın. Bu embriyoların aynı zamanda dondurulan embriyoların mıydı kaldı mı dondurulmuşun

Ya ben de bu konuda kararsızım aslında acaba doktor gerek yok dedi bana da ama bilemedim ben şimdi sen böyle diyince
Belirti veriyor canım 24.haftadan önce aslında biz anlamadık. Gebelik şekeri varsa çok hızlı kilo alıyormuşsun ben 24.haftaya kadar 15 kilo aldım birden. Hamilelikte zaten sık idrara çıkılıyor şeker olunca daha sık idrara çıkıyorsun. Son zamanlar mesanem yokmuş gibiydi üstten içiyorum alttan akıyordu resmen
Olmazsa bi açlık-tokluk baktır veya çevrende ölçüm cihazı olan bi tanıdığın varsa ordan baktır. Açlık 95 altı tokluk 140 altı olması gerekiyor

G
Kız ben de 24.haftama girdim 10 kilo aldım. Ya geçen hafta tetenoz aşısı yaparlarken kanda aldılar açlık 75 çıktı ama aç karnına bakmadılar yoktum kan alındığında. O farkediyor mu acba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…