• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

sağlıkla gelsinler hayırlısıyla🧿
Amin canım inşallah🙏🏻 71 çıkmıştı dün, ama düşmeye başlıyor sanırım idrar testinde silikleşiyor çizgi, kimyasal gibi. Kısmet artık yeni tedavilere başlayacağım. Eninde sonunda olacak inşallah ☺️
Üzüldüm canım yaa dur bakalım kan testinde kesinleşir. Senin bi kere daha kimyasal olmuştu araştırıldı mi hiç sebebi neymiş?

Üzüldüm canım yaa dur bakalım kan testinde kesinleşir. Senin bi kere daha kimyasal olmuştu araştırıldı mi hiç sebebi neymiş?
Daha önce düşük yaptım, kese randevusuna gidemeden kanamam başlamıştı. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırdım temiz çıktı, ama embriyolara hiç bişey yapılmadı. Şimdi dahabtecrübeliyiz tabi, yeni tedavide yaptırırım herşeyi inşallah

Mutlu haberini alıcaz merak etme ayrıca çabandan ötürü seni tebrik ediyorum en güzel şekilde Allah seni mükafatlandırsın. Biraz dinlen hhem bedenen hem ruhen sonra hayırlısıyla Türkiye de start verirsin ve buradan heyecanla sana gün sayarız 🙏🏻😊
Amin canım benim inşallah 🙏🏻 biz de sizlerin sağlıklı doğum haberlerinizi alacaz burda, sayılı gün çabuk geçiyor🥰 Allah hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın🙏🏻

Daha önce düşük yaptım, kese randevusuna gidemeden kanamam başlamıştı. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırdım temiz çıktı, ama embriyolara hiç bişey yapılmadı. Şimdi dahabtecrübeliyiz tabi, yeni tedavide yaptırırım herşeyi inşallah
Nasipten öte yol yok canım gerçekten. Inşallah Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda inşallah dualarımdasın

Amin canım benim inşallah 🙏🏻 biz de sizlerin sağlıklı doğum haberlerinizi alacaz burda, sayılı gün çabuk geçiyor🥰 Allah hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamasın🙏🏻
Amin canım binlerce kez amin tez vakitte güzel haberlerinizi alırız umarım 🙏🏻🥰🌸

Yok uymadı bana, soyismimzle yan yana okyunca bir garip oluyor☺️ Minik kofi baya oynattı seni, sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez, analı babalı büyüsün canım🙏🏻
Öyle canım hayırlı merhametli evlat diledik hep. Kız erkek bi talebimiz olmadı 😊

Amin sevinçlim, dün ve bugün idrar testi yaptım koyulaşacak mı diye, dün koyuydu, bugün yok denecek kadar az çıktı🤷🏻‍♀️ Sanırım kimyasal, ilaçları da bıraktım şimdi, bari regl olayım hemen
UkaderU UkaderU bacım hepsi aynı embriyolar, 5 tane vardı 1 tane kaldı ama ben ona da güvenmiyorum artık, daha da aynı doktora yaptırmam zaten. Türkiyede başlarım muhtemelen
Umut_bebek Umut_bebek im az kaldııııı🥳 sevincliyle çok çok güzel haberler verin inşallah
Sağlıksız muhtemelen kimyasal canım o vakit hakkında hayırlısı olsun en güzelini yapmışsın daha fazla vücudu hirpalamaya gerek yok bende kontrol oldum 11mm rahim kalınlığı pazartesi transfer🤲♥️♥️

UkaderU UkaderU canım doktordan geldim bebekler biri 1900 biri 2010 gram olmuş. Soldakinin suyu normale dönmüş ama sağdakinin suyu hala fazla🙁 şekerden dolayı 35+3te alacak bebekleri 7 temmuza sezaryen günü verdi

UkaderU UkaderU canım doktordan geldim bebekler biri 1900 biri 2010 gram olmuş. Soldakinin suyu normale dönmüş ama sağdakinin suyu hala fazla🙁 şekerden dolayı 35+3te alacak bebekleri 7 temmuza sezaryen günü verdi
En azından birinin suyu normale dönmüş kuzum hayırlısı olsun şimdiden 35 e kadar çıkarmış oldun helal olsun gayet iyiler bence 7 temmuza kadar biraz daha kilo alırlar bence kuvez ihtiyacın olmaz gibi geldi 🙏🏻😊sağlıklı doğumlar olsun Allah yardımcın olsun güzel bacım ay Bi duygulandım heyecanlandım hey gidi günler ya sanki daha dün seninle transfer sonrasını konuşuyorduk

Bacilarim kontrolde rahim kalınlığı 11mm çıktı pazartesi nasipse transferin var duaniza talibim heyecanlı günler başlayacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun😊
Ayyy süper Bi haber bu hadi bakalım inşallah bu sefer olucak 🙏🏻😊 dualarımız seninle yine heyecanlı gün sayacağız desene 😍

En azından birinin suyu normale dönmüş kuzum hayırlısı olsun şimdiden 35 e kadar çıkarmış oldun helal olsun gayet iyiler bence 7 temmuza kadar biraz daha kilo alırlar bence kuvez ihtiyacın olmaz gibi geldi 🙏🏻😊sağlıklı doğumlar olsun Allah yardımcın olsun güzel bacım ay Bi duygulandım heyecanlandım hey gidi günler ya sanki daha dün seninle transfer sonrasını konuşuyorduk
Ay evet ya sorma hastaneden çıkarken ağlayacaktım valla ben de duygulandım. Haftaya tekrar ciğer geliştirici yapılacak tekrar kuvöz ihtiyacı olmasın diye ama kısmet tabi belli de olmuyor bu işler.

Ay evet ya sorma hastaneden çıkarken ağlayacaktım valla ben de duygulandım. Haftaya tekrar ciğer geliştirici yapılacak tekrar kuvöz ihtiyacı olmasın diye ama kısmet tabi belli de olmuyor bu işler.
Ay olmaz ihtiyaç inşallh zaten maşallah biri 2 kg yi geçmiş dualarım seninle 🙏🏻😊🌸🤍

Canım vaktin yaklaşıyor demek 🌸inşallah güzel haberlerini alırız ikiz bebekler için gayet iyi haftada olacak bence o zamana da daha kilo alırlar inşallah içini ferah tut 🙏🏻Allah yardımcın olsun 💗

Ay olmaz ihtiyaç inşallh zaten maşallah biri 2 kg yi geçmiş dualarım seninle 🙏🏻😊🌸🤍
3 haftam var bacım işte ikisi de iki kilodan fazla doğar hedefim ikişer kilo doğurmakti zaten. Ama son 2-3 haftadır gerçekten çok zorlaniyorum tek bebek olsa belki 4 kilo doğurmazdım ama şu an yaklaşık 4 kilo bebek var içimde ve kilo almaya devam ediyorlar.

Back