- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
Sağol baciko yarın değilde öbürgün işteInşaallah çiçeğim yarın hayırlı haberlerini bekliyor olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol baciko yarın değilde öbürgün işteInşaallah çiçeğim yarın hayırlı haberlerini bekliyor olucam
Yemeğin üzerinden ne kadar zaman geçmişti?G
Kız ben de 24.haftama girdim 10 kilo aldım. Ya geçen hafta tetenoz aşısı yaparlarken kanda aldılar açlık 75 çıktı ama aç karnına bakmadılar yoktum kan alındığında. O farkediyor mu acba
Onu umut-bebek için yazmıştımSağol baciko yarın değilde öbürgün işte
1 saat falan heraldeYemeğin üzerinden ne kadar zaman geçmişti?
Hee tmm bacışOnu umut-bebek için yazmıştım
Iyi çıkmış o zaman senin doktorun gerek görmezse ara ara sağlık ocağına gittiğinde falan ölçtürürsün şeker yüklemesi yaptırmazsın1 saat falan heralde
Kofim en son kızda kalmıştım ben, mehlika aklıma kazınmıştı hatta Oğluş olacak demek, adıyla yaşasın ömrü uzun olsun canımAsel asil derrrrmişim bir neslin adı asel yada asil olucak. Bu ne böyle biz klasikçiyiz anacım. Kimsede olmasın, yeni olsun diye diye öyle isimler koyuyorlar ki, insanın aklında kalmıyor hamza ali olucak kısmetse. Aslında karı koca iki isim istemiyorduk. Fakat bunun özel bi anlamı var. O yüzden iki isimli oldu adıyla yaşar inşaallah minik kuşum.
Sağolasın bacım bakim olmadı takip ettiririm. Sen de durumlar nasıl nasılsın sancın falan var mıIyi çıkmış o zaman senin doktorun gerek görmezse ara ara sağlık ocağına gittiğinde falan ölçtürürsün şeker yüklemesi yaptırmazsın
Amin sevinçlim, dün ve bugün idrar testi yaptım koyulaşacak mı diye, dün koyuydu, bugün yok denecek kadar az çıktı Sanırım kimyasal, ilaçları da bıraktım şimdi, bari regl olayım hemenHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Aygülüm ben ümidi kestim idrar testiiyle takip edeyim dedim, bugün yok denecek kadar azaldı. İlaçları da bıraktım, yarın doktorun gönlü olsun diye veririm kan ama kimyasal sanırım değer düşüyor gibi.İki gün daha bekle canım, duruma göre bakarsın. Allahtan Ümit kesilmez.
Ilaç saatine yakın başlıyor ilacı içince geçiyor. Bu sabah uyuyakalmışım ilacı 45 dakika geç içtim sancıyla uyandım resmen o an doğurcam sandım.Sağolasın bacım bakim olmadı takip ettiririm. Sen de durumlar nasıl nasılsın sancın falan var mı
Hay Allah yaa acaba o embriyoyu da mı denesen dicem boşa gitmesin diye sen Kıbrısta mıydın. Ya gel Türkiye ye burada dene bence eğer bu da olmazsa. Tekrar kan vericem misin verip öyle mi bıraksaydın acabaAmin sevinçlim, dün ve bugün idrar testi yaptım koyulaşacak mı diye, dün koyuydu, bugün yok denecek kadar az çıktı Sanırım kimyasal, ilaçları da bıraktım şimdi, bari regl olayım hemen
UkaderU bacım hepsi aynı embriyolar, 5 tane vardı 1 tane kaldı ama ben ona da güvenmiyorum artık, daha da aynı doktora yaptırmam zaten. Türkiyede başlarım muhtemelen
Umut_bebek im az kaldııııı sevincliyle çok çok güzel haberler verin inşallah
Ayy durabşldikleri kadar dururlar inşallah bacım gerçi sen şimdi artık doğurayım da rahatlıyım diyosundur kolay değil hadi güzel haberlerle gel çiçemmmIlaç saatine yakın başlıyor ilacı içince geçiyor. Bu sabah uyuyakalmışım ilacı 45 dakika geç içtim sancıyla uyandım resmen o an doğurcam sandım.
Suları çok fazla işte açılmam da var. Bugün kontrole gitcez bakalım bi değişiklik var mı daha kaç hafta dururlar öğreniriz
Yarın veririm tekrar, sırf doktora göstereyim diye. İdrar testiyle takip edeyim dedim koyulaşma olacağına iyice silikleşti, değer düşüyor muhtemelen. Türkiyede deneyeceğim canım evet. Biraz dinlendikten sonra başlarım tekrarHay Allah yaa acaba o embriyoyu da mı denesen dicem boşa gitmesin diye sen Kıbrısta mıydın. Ya gel Türkiye ye burada dene bence eğer bu da olmazsa. Tekrar kan vericem misin verip öyle mi bıraksaydın acaba
Geliyorlar mı artık, ne çabuk geçiyor zaman sağlıkla gelsinler annelerinin koynuna, süt kuzularıIlaç saatine yakın başlıyor ilacı içince geçiyor. Bu sabah uyuyakalmışım ilacı 45 dakika geç içtim sancıyla uyandım resmen o an doğurcam sandım.
Suları çok fazla işte açılmam da var. Bugün kontrole gitcez bakalım bi değişiklik var mı daha kaç hafta dururlar öğreniriz
Öyle diyorum kuzum ama daha çok erken haziran bi bitseydi bari. Inşallah biraz kilo almışlardır da ben de rahatladımAyy durabşldikleri kadar dururlar inşallah bacım gerçi sen şimdi artık doğurayım da rahatlıyım diyosundur kolay değil hadi güzel haberlerle gel çiçemmm
Gelmeseler iyi olur inşallah senin de doğuma gün saydığını göreceğiz canım güzel haberlerini bekliyoruz tekrar kan verdin mi nasıl cıktı sonucun?Geliyorlar mı artık, ne çabuk geçiyor zaman sağlıkla gelsinler annelerinin koynuna, süt kuzuları
sağlıkla gelsinler hayırlısıylaGelmeseler iyi olur inşallah senin de doğuma gün saydığını göreceğiz canım güzel haberlerini bekliyoruz tekrar kan verdin mi nasıl cıktı sonucun?
Mutlu haberini alıcaz merak etme ayrıca çabandan ötürü seni tebrik ediyorum en güzel şekilde Allah seni mükafatlandırsın. Biraz dinlen hhem bedenen hem ruhen sonra hayırlısıyla Türkiye de start verirsin ve buradan heyecanla sana gün sayarızYarın veririm tekrar, sırf doktora göstereyim diye. İdrar testiyle takip edeyim dedim koyulaşma olacağına iyice silikleşti, değer düşüyor muhtemelen. Türkiyede deneyeceğim canım evet. Biraz dinlendikten sonra başlarım tekrar
Hadi inşallah canım kilolarını yaz yarın bana da haziranı hayırlısıyla çık inşallahÖyle diyorum kuzum ama daha çok erken haziran bi bitseydi bari. Inşallah biraz kilo almışlardır da ben de rahatladım