Desteğini esirgemeyen canım bacılarım
Umut_bebek mlshope ayguldiyebiri Ssevincli UkaderU mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım
ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan
hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm
benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun.
mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size
İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun
sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz
kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim