• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Desteğini esirgemeyen canım bacılarım Umut_bebek Umut_bebek mlshope mlshope ayguldiyebiri ayguldiyebiri @Ssevincli UkaderU UkaderU mahbubiti mahbubiti ve ismini tam yazamadığım arkadaşlarım🥰 ben 1 haziranda 4. Tüp bebek transferimi oldum, bugün 11. Gün test günümdü, daha öncesinde hiç idrar ve kan testi yaptırmadım beklemek istedim, bugün kan verdim ve değerim 40 çıktı.İlk transferimde de 11. Gün değerim 44 çıkmıştı ve düşük yapmıştım. Büyük ihtimalle yine aynı şeyleri yaşayacağım. Sağlıksızsa vücudum atsın zaten, beni uğraştırmadan yıpratmadan😒 hiç bir belirtim olmadı bu sefer, be göğüs ağrısı ne kasık ağrısı, hiç bir şey. Biliyorsunuz daha önce tüm belirtileri yaşayıp negatif görmüştüm😊 benden haberler böyle. Hepimiz için hayırlısı olsun. mlshope mlshope canım hiç üzme kendini, bu yola çıkarken sağlıkla evlatlarımıZı kucağımıza almak istiyoruz tabi ki ama beterin beteri var, düşük yapmaktansa negatif olması çok daha iyi inan bana. Ben şimdi napacam diye derdine düştüm bile, en az 3 ayıma mal olacak çünkü. Bi daha denersin, Allah güç kuvvet versin ywter ki. Sevinçlim ve umut bebekim hayırlı transferler size🙏🏻 İnşallah anneliğinizin tohumları sıkı sıkı tutunur size, güzel haberlerinizi almak nasip olsun🧿 sağlıkla gelsin bebişleriniz. Kaderim mahbubitim bebeleri büyütmüşünüz🥰 kakalı çişli bezlerle uğraşmaya sayılı günler kalan hamile bacılarım sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim🙏🏻
Karascan inşaallah ilerler betan güzel bir şekilde. O işler hiç belli olmuyor inan. Bol bol su iç canım. Ne zaman kan vericeksin bidaha?

Ayy canım benim valla aklımdaydın dedim acaba bu kız neler yapıyor dürtecektim hatta 🥰 ama güzel haberlerle geldin sen yaa çok çok sevindim hemen öyle kötü şeyler çağrıştırma kendine 20yle başlayan wbeta biliyorum 2 gün sonra tekrarlsyacaksın muhtemelen bize söyle mutlaka dilerim en az 2 kat katlar betan tüm dualarımız seninle ve diğer güzel anne adaylarımızla 🥰🙏🏻🙏🏻🌸🤍
Sen ne yaptın kado? Girdin mi ayrıntılıya canım. Gördün mü boncuğunu 😊

Kızlar herkese merhaba uzun süredir yazamiyordum. Zira iyi değildim. Öncelikle tekrar sistit oldum yine o bitti derken bu sefer şiddetli sol kasık ve karin ağrısıyla 1 gün içinde 4 kez acile gittim. Detaylı ultrasonda 1 patates büyüklüğünde myom tespit edilmişti. Bebeğe ve sana zarar verecek yerde değil endişelenme ama dogumdan 3-6 ay sonra aldirman lazim demislerdi. Gittiğim 4 hastanede yapacak bişi yok deyip o ağrıyla sancıyla beni eve gönderdi. O sırada Bursa da ailemin yanındaydım. Eşim hemen gelip aldı beni Istanbulda iyi bi perinatolog bulup ona gittim. Meğer minigim sürekli myomu tekmeleyerek patlatmış. Dışarı sızan bir kanamam yok ama ciddi ağrı yaşıyorum. Dr takip edicez dedi eğer senin hayatını riske atacak olursa hamileyken ameliyatla myomu alacağız ama o da vok riskli bir operasyon dedi. Moralim her şeyim alt üst oldu. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ve hepinizden dua bekliyorum 🙏
Ah canım yaa çok geçmiş olsun. Myomdan daha önce haberin yok muydu? Gebelikle mi olmuş? Inşaallah herşey yolunda gider. Dualarım seninle canım 😘

Senin transfer ne zaman yavrum. Hayırlı olsun. Ben topik boşta sanıyorum. Meğer bizim kızlar buralardaymış 😊
Yo kaybedenler klubu olarak burdayiz biz🤭😁salı gün kontrolüm var seninle aynı havayı soluyacauk🤭herşey yolunda giderse sanırım 21haziran transfer olacak sağol canım benim inşallah bukez devamı gelir.

Sen ne yaptın kado? Girdin mi ayrıntılıya canım. Gördün mü boncuğunu 😊
Kız ben de diyorum kofi nerelerde 😊
Girdim canım ayrıntılıya genel olarak iyi çıktı ama sadece böbrekte genişleme olduğunu söyledi doktor ona biraz taktım ama çok az bi genişleme var dedi sorun değil dedi ama bakalım 🙏🏻 çok az görebildim yüzünü sonraki kontrollerde de hiç göstermiyor yüzünü benim boncuk 😅 sen naptın sen de durumlar nasıl bebiş nasıl

Yo kaybedenler klubu olarak burdayiz biz🤭😁salı gün kontrolüm var seninle aynı havayı soluyacauk🤭herşey yolunda giderse sanırım 21haziran transfer olacak sağol canım benim inşallah bukez devamı gelir.
Gel de buralara havan değişsin 😎 hayırlısı olsun kuzucuğum. Bu sefer sağsalim kucağına almak nasip olsun inşaallah 🤲

Kız ben de diyorum kofi nerelerde 😊
Girdim canım ayrıntılıya genel olarak iyi çıktı ama sadece böbrekte genişleme olduğunu söyledi doktor ona biraz taktım ama çok az bi genişleme var dedi sorun değil dedi ama bakalım 🙏🏻 çok az görebildim yüzünü sonraki kontrollerde de hiç göstermiyor yüzünü benim boncuk 😅 sen naptın sen de durumlar nasıl bebiş nasıl
Çok duyuyorum böbrek genişlemesini. Doguma kadar gecebiliyor. Iyi çok şükür. Benim ki parmak emiyodu en son 😁 salı görücem miniğimi inşaallah 🤩🤩🤩

Çok duyuyorum böbrek genişlemesini. Doguma kadar gecebiliyor. Iyi çok şükür. Benim ki parmak emiyodu en son 😁 salı görücem miniğimi inşaallah 🤩🤩🤩
Parmağını yesinler, 🥰
Ay hadi bakalım ben doğru düzgün yüz göremedim daha perşembe yada cuma da ben gitcem bakalım 😁

Canlar bende bayadir yaşamadım...Bizde şükür 21+4 olduk herşey yolunda...

mlshope mlshope kuzum inan çok üzüldüm şimdi okuduğumda 😔Ama vardır Rabbimizin bir bildiği hayırlı olduğu bı vakit ... Bakarsın dediğin gibi hiç aklında yokken tedavisiz kendiliğinden olucak..Geçen hafta bu şekilde olan bı arkadaşımdan haber aldık❣️🤲😇

Karasbaby Karasbaby canım hayırlı olsun inşallah çok sevindim 👼 Rabbim hayırla sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 sen endişe etme canim inşallah yükselir benimde ilk değerim 65 'ti...Haberini bekliyoruz inşallah kan verince sonucu yazarsın buradan bizede

Kızlar birde şeker yüklemesi yaptırdinizmi haftası gelenler ...23-24 de yapiliyimus genelde..bende kararsızım biraz

Kızlar ikinci kan sonucum 71 çıktı. Bence sağlıklı değil bu artış ama illa ki bi daha kan ver diyor doktor. Bana kalsa ilaçları kesmek istiyorum. Nolacaksa olsun acısız sancısız kendiliğinden… başladık yine aynı şeylere, şimdi yükselmesine bakacaz, sonra da düşüşüne bakacaz, bu filmi daha önce gördüm ama işte doktordur bildiği vardır diye 2 gün sonra bi daha baktıracağım🤷🏻‍♀️

Kız zaten her gittiğimde hareketli çıkıyo ama yüzünü dönmüyor hiç bu hafta dürtmeyi deniyim bakim🤣🤣
Yan döndüm ben ayrintilida. Yüzünden kordon geciyordu. Yan dönünce düzeldi 😁 yan dönünce duruşu değişiyo. Kipirdayınca pozisyon degistirmiyo çünkü

Gel de buralara havan değişsin 😎 hayırlısı olsun kuzucuğum. Bu sefer sağsalim kucağına almak nasip olsun inşaallah 🤲
Nedense benim İstanbul'a gittim mi şavtim kayiyo🤭yorgunluktan sanırsam amin canım Dualarinia benide kat seninde az kaldı sayılır rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin 🤲

Kızlar ikinci kan sonucum 71 çıktı. Bence sağlıklı değil bu artış ama illa ki bi daha kan ver diyor doktor. Bana kalsa ilaçları kesmek istiyorum. Nolacaksa olsun acısız sancısız kendiliğinden… başladık yine aynı şeylere, şimdi yükselmesine bakacaz, sonra da düşüşüne bakacaz, bu filmi daha önce gördüm ama işte doktordur bildiği vardır diye 2 gün sonra bi daha baktıracağım🤷🏻‍♀️
Aynı fikirdeyim seninle tatlım neyse birdaha ver bakalım 😔

Back