Aaa ben sey biliyorum 550 tlydi benim oraya basvurdugumda 6 ay gecerliydi orda bu paraAynen öyle onun içinde yapacak birşey yok benimde gelmedi reglim sanırım bu ara yaptığım stresten birde yeni birşey daha öğrendim transfer için muayene ücreti vermemiz gerekmis tam bı parayı topluyoz bireyerden birşey cikiyor
Ben 750 TL vermiştim mayısın 16.doldu 6 ay şimdi yeni 850 TL verecekmisim bileydim önceki ay giderdim ha hadi oncekilerde yumurta takibi vardı bunda ne var anlamadım transfer ücretinin içinde başka birşey vermeyecek sanmıştım sen tadimistin demi embriyolariniAaa ben sey biliyorum 550 tlydi benim oraya basvurdugumda 6 ay gecerliydi orda bu para
Yaa zaten dunyanin parasini aliyolar muayne parasi nedir allah askina oyle hemen 5dk islem ya bakiyo alttan hop bitti yani 5dk islem.icin gereksiz ya yeminlen bunada sinir oluyorum.yani normal muayhane degilki orasi bide
Gittin mi canım sende ayrıntılıya. Benim tek olduğu için 20-25 dakika sürdü ama moralimi bozdular tek böbrekte genişleme dedi. Haftaya uzman perinatolog var ona da gideyim diyorum.Hadi bakalım git gör bebeciğinibenim ikiz olduğu için 45-50dk falan sürdü.
Canimm cok sukur tranferim.iptal degil yarin tranfer oluyorum bazdn rahim cok kalinlastiginda oyle olabiliyormua bugun 10mm cikti dedim doktora ama gecen 12 cikmisti bazen olcumden olcume degisebilir dedi ama gayey iyi dedi yarin tranfer olucaz yahu simdi yine yni muhabbt ama insallah dogrudur ya insallah aorun yoktur vallqhi artik psikolojim bozuldu guvenim gitti yani korkuyorumm cokBen 750 TL vermiştim mayısın 16.doldu 6 ay şimdi yeni 850 TL verecekmisim bileydim önceki ay giderdim ha hadi oncekilerde yumurta takibi vardı bunda ne var anlamadım transfer ücretinin içinde başka birşey vermeyecek sanmıştım sen tadimistin demi embriyolarini
Gittik canım çok şükür bir sıkıntı gözükmüyorGittin mi canım sende ayrıntılıya. Benim tek olduğu için 20-25 dakika sürdü ama moralimi bozdular tek böbrekte genişleme dedi. Haftaya uzman perinatolog var ona da gideyim diyorum.
İyi bari bir sıkıntı çıkmamış sizde inşallah benimki de düzelir gidicem bakalım dua edin banaGittik canım çok şükür bir sıkıntı gözükmüyorsen de çok sıkma canını zaten kayboluyormuş ama yine de için rahat etsin, git bir perinatoloğa.
sende de hiç bir sorun çıkmayacak, boşuna stres yapıp üzme yeğenimiİyi bari bir sıkıntı çıkmamış sizde inşallah benimki de düzelir gidicem bakalım dua edin bana
Sağolaısn bacım haklısın o da etkileniyor sonuçtasende de hiç bir sorun çıkmayacak, boşuna stres yapıp üzme yeğenimi
Yaaa bugğn transfer var demek Ayyy çok mutlu oldum hadi gözün aydın saat kaçta transferin bol şans güzel haberlerle inşallah hergün sana gün sayıcaz deseneCanimm cok sukur tranferim.iptal degil yarin tranfer oluyorum bazdn rahim cok kalinlastiginda oyle olabiliyormua bugun 10mm cikti dedim doktora ama gecen 12 cikmisti bazen olcumden olcume degisebilir dedi ama gayey iyi dedi yarin tranfer olucaz yahu simdi yine yni muhabbt ama insallah dogrudur ya insallah aorun yoktur vallqhi artik psikolojim bozuldu guvenim gitti yani korkuyorumm cok
Oldum tranferimi canimm benim sabah 10da iki tame tranfer yaptilar valla bugun bi buyuyorum bi uyaniyorum haziran 10da nasipse insallah belli olucak hersey dualarinizda olayimm sizler hamissiniz valla sizin dular tutarrYaaa bugğn transfer var demek Ayyy çok mutlu oldum hadi gözün aydın saat kaçta transferin bol şans güzel haberlerle inşallah hergün sana gün sayıcaz desene
Hadi hayırlısı olsun bakalım hep dualsrımdasınız bazen çok aktif olamıyorum ama aklımdasınız hepOldum tranferimi canimm benim sabah 10da iki tame tranfer yaptilar valla bugun bi buyuyorum bi uyaniyorum haziran 10da nasipse insallah belli olucak hersey dualarinizda olayimm sizler hamissiniz valla sizin dular tutarr
Aminn aminn insallah bacimmHadi hayırlısı olsun bakalım hep dualsrımdasınız bazen çok aktif olamıyorum ama aklımdasınız hepgüzel sonuçlar alıcaz inşallah çok umutluyum uzan dinlen mecbur olmadıkça kalkma pek iş yap der doktorlar ama boşver sen onları telefonu da karnının üstüne tutma pek
Aynen bacım sen tecrübelisin zaten biliyorsun napacapını ilk 3 gün önemli derler yat aşağı boşverAminn aminn insallah bacimm
Bu iki gun onemli hic kalkmiycam valla bi wcye gidyom.okdar diger gunler artik hafuften dogrulurum ufak seyler yalarim okdar dahada bsii yapmam gecen seferde yapmistim oyle vucudum dinlenik olsun
Valla oyle yspiyorumm bu arada srn ne durumdasin bebis nasillAynen bacım sen tecrübelisin zaten biliyorsun napacapını ilk 3 gün önemli derler yat aşağı boşver
Ya aslında çok iyi sayılmam. Bebiş iyi ama ayrıntılıya gittim moralim bozuldu. Doktor herşey normal dedi ama tek böbreğinde genişleme var 5mm dedi sıkıntı çıkaracak bişey değil ama gördüğümü söylemek zorundayım dedi takip ederiz bu durumu dedi. Çoğu bebekte oluyormuş hatta daha çok erkek bebeklerde oluyormuş bunun için erken sünnet yapıyorlar hatta ama benim bebek kız. Çoğunun anne karnında geçiyormuş kiminin geçmiyormuş doğumdan sonra geçende var kalanda var bilemedim ki bende bakalım inşallah benimki de geçer anne karnında buna şükür diyelim yinedeValla oyle yspiyorumm bu arada srn ne durumdasin bebis nasill
Canim benim yemin ederim anne olmaya calismak bi dert hamile kalmak bi dert sonrasi bi dert hep bi stres ama bak soyle dusun binsukurki baska bisi yok bence duzelir hep olumlu dusun rabbim sifasini versin eger cok problem yaratmiycaksa zaten buda iyi birsey allah korusun canim benimYa aslında çok iyi sayılmam. Bebiş iyi ama ayrıntılıya gittim moralim bozuldu. Doktor herşey normal dedi ama tek böbreğinde genişleme var 5mm dedi sıkıntı çıkaracak bişey değil ama gördüğümü söylemek zorundayım dedi takip ederiz bu durumu dedi. Çoğu bebekte oluyormuş hatta daha çok erkek bebeklerde oluyormuş bunun için erken sünnet yapıyorlar hatta ama benim bebek kız. Çoğunun anne karnında geçiyormuş kiminin geçmiyormuş doğumdan sonra geçende var kalanda var bilemedim ki bende bakalım inşallah benimki de geçer anne karnında buna şükür diyelim yinedeonun dışında hareketlerini hissediyorum artık kendini hissettiriyor hanımefendi
Hadi inşallah canimmOldum tranferimi canimm benim sabah 10da iki tame tranfer yaptilar valla bugun bi buyuyorum bi uyaniyorum haziran 10da nasipse insallah belli olucak hersey dualarinizda olayimm sizler hamissiniz valla sizin dular tutarr
Canım üzme kendini sıkma Allah'ın izniyle inşallah geçer...Sen stres yapma ...Sağlıkla alicaz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza inşallahYa aslında çok iyi sayılmam. Bebiş iyi ama ayrıntılıya gittim moralim bozuldu. Doktor herşey normal dedi ama tek böbreğinde genişleme var 5mm dedi sıkıntı çıkaracak bişey değil ama gördüğümü söylemek zorundayım dedi takip ederiz bu durumu dedi. Çoğu bebekte oluyormuş hatta daha çok erkek bebeklerde oluyormuş bunun için erken sünnet yapıyorlar hatta ama benim bebek kız. Çoğunun anne karnında geçiyormuş kiminin geçmiyormuş doğumdan sonra geçende var kalanda var bilemedim ki bende bakalım inşallah benimki de geçer anne karnında buna şükür diyelim yinedeonun dışında hareketlerini hissediyorum artık kendini hissettiriyor hanımefendi
Ayy aminn aminn hayirlisiylann canim benimm allah razi olsunnnHadi inşallah canimmHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 10 Haziran da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?