• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızarma ve kabarma mıı? Yeni bir mutant mı çıkardın naptın 😝 başka birseydir o ki gelmiş geçmiş şükür 🤲 evet ya artık yeni transferler olsun. Beklemek, takip etmek, belirti aramak, bu anları paylaşmak gerçekten güzel 😊 eylül ayı evet çok iyi ne giydirsem derdin olmaz. Hava misss.. ama gel gör ki son 3 ayın yaza denk gelmesi beni biraz zorlayacak. Napim ben de ablam gibi taşlara otururum artık 🤣🤣🤣
hahaaaa tasa oturma kasintin olur bak 🤣🤣
burda ki dr kuzenim de bu tarz koronayi atlatti. bu sekli viral hastalik oluyormus, yani virus disa vuruyor ve daha hafif geciriyorsun ama benim ki hic hafif degildi 😝
alisverise basladin mi? burda cogu magazanin hamileler icin hediye anne paketi oluyor bedava, orda da varsa degerlendir. cocuk nasibiyle gelir derler 👵🏻😊

hahaaaa tasa oturma kasintin olur bak 🤣🤣
burda ki dr kuzenim de bu tarz koronayi atlatti. bu sekli viral hastalik oluyormus, yani virus disa vuruyor ve daha hafif geciriyorsun ama benim ki hic hafif degildi 😝
alisverise basladin mi? burda cogu magazanin hamileler icin hediye anne paketi oluyor bedava, orda da varsa degerlendir. cocuk nasibiyle gelir derler 👵🏻😊
Valla ilk senden duydum. Gerçi kuzenin de öyle atlattıysa genlerinizle de alakalı olabilir 🤔 bi kaç takım, hastane çıkışı falan aldım. Gördükçe alıcaz bişeyler bakalım 😊 burda yok anacım paket maket 🤣🤣🤣

Yok canım kesin kız.. Valla bende anlamadim 3 farklı dr erkek demişti cidden enteresan 🤔🙈 Sen ne yaptın girdin mi detayliya ❤
Evet canım bugün randevum vardı. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür 🤲 bizim de artık şüphesiz erkek 😁 bugün oğlumla buluştum ♥️♥️♥️

Evet canım bugün randevum vardı. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür 🤲 bizim de artık şüphesiz erkek 😁 bugün oğlumla buluştum ♥️♥️♥️
Ay hadi bakalım ayrıntılın güzel geçmiş darısı bana diyelim 🙏🏻🥰 oğluş kesinleşti desene 🥰 şu cinsiyet değişimlerine artık şaşırmıyorum yaa Granadaco Granadaco prensesin hayırla gelsin. 🥰🙏🏻
Ben neredeyse çoğu alışverişini yaptım gibi. İstanbulda başka doktora da göründüm kız bebek dedi değişirse vay halime hepsi patlar 😅 bugün 18 haftalığım doktordan geldim bende 230 gram olmuş minik. 2 - 3 hafta sonra falan ayrıntılı var benim de

Ay hadi bakalım ayrıntılın güzel geçmiş darısı bana diyelim 🙏🏻🥰 oğluş kesinleşti desene 🥰 şu cinsiyet değişimlerine artık şaşırmıyorum yaa Granadaco Granadaco prensesin hayırla gelsin. 🥰🙏🏻
Ben neredeyse çoğu alışverişini yaptım gibi. İstanbulda başka doktora da göründüm kız bebek dedi değişirse vay halime hepsi patlar 😅 bugün 18 haftalığım doktordan geldim bende 230 gram olmuş minik. 2 - 3 hafta sonra falan ayrıntılı var benim de
Tam 22'yi doldur öyle git kadocum. Kalbi 22 hafta dolunca gelişimini tamamen tamamlıyormuş. Ayrıntılı çok güzel ya yüzünü görebildim çok şükür. Çok değişik bir duygu 🤩🤩🤩 senin fındık da büyümüş maşallah 😎

Kızlar trombofili paneli test sonucum çıktı, henüz doktorlar görüşmedim, anlayan var mı bi bakabilir misiniz bacılarım🙏🏻
3geninde farklılık çıkmış heterezigot o kadar onemsemiyorlar homozigot sanırsam daha önemli öncesinde bazı vitamin kullanmanı ve kan sulandirici kullanmanı isteyecekler sanırsam beybim

3geninde farklılık çıkmış heterezigot o kadar onemsemiyorlar homozigot sanırsam daha önemli öncesinde bazı vitamin kullanmanı ve kan sulandirici kullanmanı isteyecekler sanırsam beybim
Canımm🥰 umut bebekim, eski mevzu bu, üstüne neler yaptırdım, histeroskopi bile oldum sonunda😂

Kıbrısta yaptırdım canım, türkiyede de yapılıyor ayrıntılı istendiği takdirde.
Yok beybim ya benimki hiç detaylı değil senin test çok detaylı sırf test yaptırmak içinde kibrisami gitsem🤭

Canımm🥰 umut bebekim, eski mevzu bu, üstüne neler yaptırdım, histeroskopi bile oldum sonunda😂
Valla sen çok hizlisin bı gidiyom birşeyler yaptırıp dönüyor😊e Dr istemediği histeroskobi sonunda oldun yani e varmiymis birşey

Valla sen çok hizlisin bı gidiyom birşeyler yaptırıp dönüyor😊e Dr istemediği histeroskobi sonunda oldun yani e varmiymis birşey
Ne hızlısı kız, 3 ayda anca bir histeroyu becerdim😂 başka bir doktora yaptırdım, hiç bişey yok ama çok istiyosan yapalım dedi, gerçekten de hiç bişey çıkmadı🤷🏻‍♀️ Sebepsizin dibiyim resmen, neden olmuyor diye diye huniyi taktım dolaşıyorum

Ne hızlısı kız, 3 ayda anca bir histeroyu becerdim😂 başka bir doktora yaptırdım, hiç bişey yok ama çok istiyosan yapalım dedi, gerçekten de hiç bişey çıkmadı🤷🏻‍♀️ Sebepsizin dibiyim resmen, neden olmuyor diye diye huniyi taktım dolaşıyorum
Hizlisin hızlı geçende pat diye transfer olmuştun iyi olmuş yaptirdigin bence aklında kalmamış oldu sizinki tamamen psikolojik o zaman fizyolojik hiç bir sebep yoksa ki yok bildiğim kadarıyla

Back