- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Bilemedim canım ya hakkında hayırlısı olsun tam bı heveslendin yarım kaldı neyse geç olsun güç olmasın diğer ay denersinIncelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Bazen olabiliyor böyle şeyler dedi son olarak
Bu ayda nasibimde yokmuş.
Allah razı olsun canımBilemedim canım ya hakkında hayırlısı olsun tam bı heveslendin yarım kaldı neyse geç olsun güç olmasın diğer ay denersin
Daha iyi olur birde öyle denemiş olursunAllah razı olsun canım
Bu ay ara vericem belli ki üst üste deneme olmuyor artık ilaçlara bile tepki vermiyor vücudum
Ailesiyle vakit geçiriyordur diye düşündüm. Covid den dolayı mı şey ettin.Kızlar Kader'den haber alan var mı en son gece girmiş. Nasıl acaba iyi mi?
Bacım burdayım iyiyim sağol Allah razı olsun merak etmişsin beni şimdilik hiç belirtim yokKızlar Kader'den haber alan var mı en son gece girmiş. Nasıl acaba iyi mi?
Evet dün konuşmadım ama iyiymişAilesiyle vakit geçiriyordur diye düşündüm. Covid den dolayı mı şey ettin.
Kız diğer topiğe attım bugün ben bime gittim bişeyler aldımEvet dün konuşmadım ama iyiymiş
Hemen bakıyorumKız diğer topiğe attım bugün ben bime gittim bişeyler aldım
Bu baktığınız topiği erkek açtı haberiniz var mı. O bahsettiğim şahıs. Atmışlar siteden gerçi şimdi yok.Hemen bakıyorum
Bir erkek nasıl bir kadın kadar çok bilebilir bu konularda aklım almıyor he hiç de çaktırmadı. Ben eşime anlatıyorum neyin ne işe yaradığını aval aval suratıma bakıyor 10 dk sonra sorsan söyleyemezBu baktığınız topiği erkek açtı haberiniz var mı. O bahsettiğim şahıs. Atmışlar siteden gerçi şimdi yok.
Sapık işte. Başka bir topikte okudum. Avukatmış evlilik dışı hamile kalmış diye anlatmışBir erkek nasıl bir kadın kadar çok bilebilir bu konularda aklım almıyor he hiç de çaktırmadı. Ben eşime anlatıyorum neyin ne işe yaradığını aval aval suratıma bakıyor 10 dk sonra sorsan söyleyemez
Evlilik dışı hamile kalma konusunu okumuştum da diğerini bilmiyorum. Her şeyi açık açık konuşuyoruz kız utandım şimdi. Gerçi kendisiyle birebir muhabbetim olmamıştı ama kime nasıl güvencez simdiSapık işte. Başka bir topikte okudum. Avukatmış evlilik dışı hamile kalmış diye anlatmışbaşka bir yerde öğretmenmiş hep kimlik yaratıyormuş kendine. Benim eşimde daha yeni yeni öğreniyor bazı şeyleri.
Bir erkek nasıl bir kadın kadar çok bilebilir bu konularda aklım almıyor he hiç de çaktırmadı. Ben eşime anlatıyorum neyin ne işe yaradığını aval aval suratıma bakıyor 10 dk sonra sorsan söyleyemez
Benim bulunduğum hiç bir topikte yoktu. Olsaydı Bu ismi hatırlardım. Benimde hiç aklıma gelmezdi böyle erkeklerin aramıza girip bizi aldatmaya çalışacakları. Olan oldu artık.Evlilik dışı hamile kalma konusunu okumuştum da diğerini bilmiyorum. Her şeyi açık açık konuşuyoruz kız utandım şimdi. Gerçi kendisiyle birebir muhabbetim olmamıştı ama kime nasıl güvencez simdi
Girişte kimlik soruyorlarmışBenim bulunduğum hiç bir topikte yoktu. Olsaydı Bu ismi hatırlardım. Benimde hiç aklıma gelmezdi böyle erkeklerin aramıza girip bizi aldatmaya çalışacakları. Olan oldu artık.
Yaaa üzüldüm şimdi çok mu kanaman sakın kalkma yat hiç belli olmaz kimileri kanamalı geçiriyor hep hamileliğiKızlar acile gittim progestan iğnesi vuruldum. Benim gidişat iyi değil. Kanamam var. Yarın öğlen doktora gidip kontrol edeceğiz.
Kanaman çok mu iğne iyi gelir inşallahKızlar acile gittim progestan iğnesi vuruldum. Benim gidişat iyi değil. Kanamam var. Yarın öğlen doktora gidip kontrol edeceğiz.
Kısmet kaderciğim uzanıyorum şuan. Bir gösterdi kendini, fitil koydum yarım saat sonra kalktım fazlalaştı. Doktoru aradım iğneye gittim. Ağrım yok şükür.Yaaa üzüldüm şimdi çok mu kanaman sakın kalkma yat hiç belli olmaz kimileri kanamalı geçiriyor hep hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?