Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bilemedim canım ya hakkında hayırlısı olsun tam bı heveslendin yarım kaldı neyse geç olsun güç olmasın diğer ay denersin

Kızlar Kader'den haber alan var mı en son gece girmiş. Nasıl acaba iyi mi?

Bu baktığınız topiği erkek açtı haberiniz var mı. O bahsettiğim şahıs. Atmışlar siteden gerçi şimdi yok.
Bir erkek nasıl bir kadın kadar çok bilebilir bu konularda aklım almıyor he hiç de çaktırmadı. Ben eşime anlatıyorum neyin ne işe yaradığını aval aval suratıma bakıyor 10 dk sonra sorsan söyleyemez

Sapık işte. Başka bir topikte okudum. Avukatmış evlilik dışı hamile kalmış diye anlatmış başka bir yerde öğretmenmiş hep kimlik yaratıyormuş kendine. Benim eşimde daha yeni yeni öğreniyor bazı şeyleri.

Evlilik dışı hamile kalma konusunu okumuştum da diğerini bilmiyorum. Her şeyi açık açık konuşuyoruz kız utandım şimdi. Gerçi kendisiyle birebir muhabbetim olmamıştı ama kime nasıl güvencez simdi

Eklentiler

• 6DB2C727-FA17-417D-9AB7-A2592187F869.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 44
Benim bulunduğum hiç bir topikte yoktu. Olsaydı Bu ismi hatırlardım. Benimde hiç aklıma gelmezdi böyle erkeklerin aramıza girip bizi aldatmaya çalışacakları. Olan oldu artık.

Kızlar acile gittim progestan iğnesi vuruldum. Benim gidişat iyi değil. Kanamam var. Yarın öğlen doktora gidip kontrol edeceğiz.
Yaaa üzüldüm şimdi çok mu kanaman sakın kalkma yat hiç belli olmaz kimileri kanamalı geçiriyor hep hamileliği

Yaaa üzüldüm şimdi çok mu kanaman sakın kalkma yat hiç belli olmaz kimileri kanamalı geçiriyor hep hamileliği
Kısmet kaderciğim uzanıyorum şuan. Bir gösterdi kendini, fitil koydum yarım saat sonra kalktım fazlalaştı. Doktoru aradım iğneye gittim. Ağrım yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…