- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Yok baktırmadım. Çok küçük zaten görürlermiydi aklıma gelmedi, yarın nasıl olsa gideceğim diye düşünmedim de.Kanaman çok mu iğne iyi gelir inşallah
Acilde bakılmadı mı bebeğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok baktırmadım. Çok küçük zaten görürlermiydi aklıma gelmedi, yarın nasıl olsa gideceğim diye düşünmedim de.Kanaman çok mu iğne iyi gelir inşallah
Acilde bakılmadı mı bebeğe
Gözükürdü canım kesen var sonuçta. Inşallah her sey yolundadır kanama olabiliyor yeter ki bebek iyi olsun.Yok baktırmadım. Çok küçük zaten görürlermiydi aklıma gelmedi, yarın nasıl olsa gideceğim diye düşünmedim de.
Nasıl yaaa kız Nosking alışveriş topiği mi yaniBu baktığınız topiği erkek açtı haberiniz var mı. O bahsettiğim şahıs. Atmışlar siteden gerçi şimdi yok.
He öyleymiş ben de şimdi öğrendimNasıl yaaa kız Nosking alışveriş topiği mi yani
Kesildi galiba kanamam. Bakalım artık yarın belli olur.Gözükürdü canım kesen var sonuçta. Inşallah her sey yolundadır kanama olabiliyor yeter ki bebek iyi olsun.
Bir iki arkadaş vardı 15 16.haftaya kadar hep devam etti kanamaları çok şükür bebekler iyi şu an inşallah seninki de iyi
Ağrının olmaması iyi bişey dur bakalım yarın ne diyecek doktor hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle dön inşallah yarınKısmet kaderciğim uzanıyorum şuan. Bir gösterdi kendini, fitil koydum yarım saat sonra kalktım fazlalaştı. Doktoru aradım iğneye gittim. Ağrım yok şükür.
Aaa Bi erkek niye böyle Bi topik açsın kiHe öyleymiş ben de şimdi öğrendim
Ben de ondan şaşırdım ya zatenAaa Bi erkek niye böyle Bi topik açsın ki
Topiği açan the knack mı ne başka yazılarına baktım ilginç diyaloglar varBen de ondan şaşırdım ya zaten
Erkek olduğuna dair bi ipucu filan var mı ben de bakim durTopiği açan the knack mı ne başka yazılarına baktım ilginç diyaloglar var
La n lı falan konuşmuş yanlış okumadıysam hamileyken içmiş galiba ne bilim daha ilerlerse bakmadım ama Bi daha bakacamErkek olduğuna dair bi ipucu filan var mı ben de bakim dur
Bi yerde yazmış ki ne kadar hamarat kadınlar var karşısındaki kişi de demişki niye sen değil misin yazmış. O da demişki benim kafam itliğe serseriliğe çalışıyor demişErkek olduğuna dair bi ipucu filan var mı ben de bakim dur
Hayır ben erkek olsam uğraşmam kk gireyim üyelik acayim da aktif olayi m diye o nasıl bir boşluktur öyle yaBi yerde yazmış ki ne kadar hamarat kadınlar var karşısındaki kişi de demişki niye sen değil misin yazmış. O da demişki benim kafam itliğe serseriliğe çalışıyor demiş
Direk burada belli etmiş kiitlik kelimesini erkek kullanır.Bi yerde yazmış ki ne kadar hamarat kadınlar var karşısındaki kişi de demişki niye sen değil misin yazmış. O da demişki benim kafam itliğe serseriliğe çalışıyor demiş
Hahaha sesli güldüm sorma ya bu nasıl bir boşluktur böyleHayır ben erkek olsam uğraşmam kk gireyim üyelik acayim da aktif olayi m diye o nasıl bir boşluktur öyle ya
Hahah aynen yaa. Hadi anladım üyekilde açtın ama neden hamilelik hadi hamilelik neden bebek alışverişleriDirek burada belli etmiş kiitlik kelimesini erkek kullanır.
Şimdi şeytan dürtüyor dedikodusunu yap diye uymicam şeytanaHahah aynen yaa. Hadi anladım üyekilde açtın ama neden hamilelik hadi hamilelik neden bebek alışverişleri
İğne kanamayı durduruyor canim yat dinlen yorma kendini yarin hayırlı guzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle inşallah ❤Kesildi galiba kanamam. Bakalım artık yarın belli olur.
o şeytana selam söyle. Siz o topiğe giriyorsunuz erkek olduğu anlaşılınca bayağı muhabbet dönmüş nasıl görmedinizŞimdi şeytan dürtüyor dedikodusunu yap diye uymicam şeytana
Sağol tatlım. Kanın rengi değişti iğneden sonra çamura döndü. Ağrım yok şükürler olsun. Birazdan çıkacağız bakalım ultrasonda ne göreceğiz.İğne kanamayı durduruyor canim yat dinlen yorma kendini yarin hayırlı guzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle inşallah ❤