Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ya evet süt çok önemliymiş bende günlük şişe sütlerden içtim ama geçen doktora sordum köy sütü buldum onu içeyim mi diye evet kaynat pastörize olsun öyle iç daha iyi onlar dedi hatta doktorların beslenme programında günde 2 bardak bile yazıyor süt bu kadsr önemli olduğunu bilmezdim ya bence duyacaksın derinden duyulduysa sadece gelişimi toparlanıp haftasına yaklaşsın hatta 1 hafta geri de olmak normal hadi bakalım dualarımız seninle. Bir de şunu diyim faydası olur belki ben kasaptan ilikli dana kemikleri alıp suyuyuna çorba yapıyordum hatta annem yapıyordu o zamanlar hep 5 gün ilerde çıkıyodu artık kestim onları üşengeçlikten kendim yapmıyorum haftasında çıkıyor öyle ilerden gitmiyo bence onların faydası var

Benimki de acele etme dedi. Küçük 6 haftalık duymamamız normal dedi. Bir haftayı bekleyeceğim canım. Uyur kalkar yine uyurum haftayı bitiririm

Bende aldım buzlukta. Bu kadar faydalı olacağını düşünmediğimden çıkartmamıştım. Tamam canım süt olayını da hallederim bir iki güne. Sağol hayatım.

Bende aldım buzlukta. Bu kadar faydalı olacağını düşünmediğimden çıkartmamıştım. Tamam canım süt olayını da hallederim bir iki güne. Sağol hayatım.
Ne demek sende sağol. İnternette bş bebek görmüştüm dişiyle doğmuştu yorumlara yazmışlar annesi baya kemik suları içmiş diye tabi bizimkiler dişli doğmasın ama

Haftaya net duyulur hayırlısıyla kalp atisi canim bu süreçte beslenmene dikkat et.

Kizlar gunaydin. Ben hamile kalmadan once de hamilelikte de folbiol kullandim. Her gün 1 tane. Dun ogrendigime gore zararli olabilirmis. Icime kurt düştü ya. Bilgisi olan var mi? Yani o kadar zararli olsa doktor yazmazdi diye dusunmek istiyorum

Haftaya net duyulur inşallah , ben 5+4 de bebekleri ,hatta yolk sacı bile görememiştim . Nazlı bir kız olacak sanırım bu :)

Bunu bir arkadaş geçen konuşmalarda dile getirmişti. Fazla geliyormuş miligramı öyle birşeyler. Görünce mesajını cevap verir sana.

Bende kullanıyorum hic duymadim böyle bişey inşallah bilen biri yazar bizde bilgileniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…