Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Merhaba canim. Gorunce yazmak istedim. Folbiol'u gebelikte 3 ay yarim kullandirdi dr'm. Zarari varmi yokmu bilemiyorum. Bende neden herkes gunde 1 kullanirken ben yarim kullaniyorum diye dusunmustum. Hatta devlet hastaneside gunde 1 kullanmam gerektigini.solemisti. ben yinede tup doktoru yarim diyince ole devam etmistim

değişmez bacım artık inşallah sen de detaylıda rahatlayacan galiba
Kofi hakikaten yok kaç gündür inşallah iyidir
İnşAllah bacım çünkü bişeyler alıcam az önce uçaktan indim geldim İstanbula Bi kaç gün dinlenir çıkarım alışverişe aynen ya kofi iyidir inşallah sesi çıkmıyor

Ben de ilk gittiğimde kalbi duyamadım 9-10 gün geriden geliyordu.. çok şükür 10 gün sonra gittiğimde duyabildim ve zamanla geriden gelme günü azalıp birazcık öne bile geçti.. Kesinlikle moral bozmak yok bizim bebekler çokk nazlılar çok inşallah sonraki gittiğinde güzel güzel büyümüş olur kalbini duyarsın

Ben böyle birşey beklemiyordum ne düşüneceğimi şaşırdım ilk başta. Sonra eve gelip biraz araştırınca aynı şekil olanlar olduğunu gördüm. Şimdi sende yazınca daha da rahatladım. Tekrar gününe gelmesi de bir harika olmuş sağol hayatım bu bana gerçekten çok iyi geldi

biraz iyi gelebildiysem ne mutlu canım benim bende aynı şekilde eve dönünce hemen umutla güzel örnekler aramıştım onlara tutunmuştum.. böyle böyle geçecek haftalar hep en olumlu ihtimalleri düşünelim biz iyi olursak bebeklerimiz de iyi olur Allahın izniyle

İstanbul da vakalar çok yüksek dikkat et kendine. Her yerede saldırma
Offf İstanbul'a gerek kalmadı eşimin dünden beri sırtında ağrı vardı aynı zamanda bel ve boyun fıtığı olunca ona yorduk biz bugün ben uçağa bindikten sonra test vermiş pozitif çıkmış ona ayrı üzüldüm acaba bana da bulaşmış mıdır dün ne olur ne olmaz diye ayrı odalarda yatmıştık

Evet canim dozu biraz yuksekmis. Ama boyle kullanan da var. Tup bebek doktoruma da sordum o da 10 senedir boyle yapiyoruz dedi. Allaha guvenecegiz artik yapacak bi sey yok.

Canım geçmiş olsun gercekten vakalar çok çoğaldı sende çok dikkat et kendine

Aman Allah korusun UkaderU inşallah geçmemiştir. Çok zorluyor. Kuzenim yeni gebe kaldığında bulantı zamanında pozitif çıktı. Böyle birşey yok diyordu. Aman C vitaminin eksik etme. Birde tarhana çorbanı. Ciddi ciddi şifa kendisi

Doğru diyorsun inşallah bulaşmamıştır yaaa bi de geldim ailemin yanında bilmeden inşallah bende yoktur onlara da bulaştırmam

Bugün kemik suyuna çorba yapacağım. Kader in önerisiyle, başka da zaten süt yumurta avakoda badem ceviz kabak çekirdeği dut kurusu hergün tüketiyordum. Sen ekstra birşey yedin mi. Malum büyütmem lazım bu yaramazı içimde

Yaaaa geçmiş olsun hayatım, şom ağzımı mı açtım ben ne olur ne olmaz ailenin yanına da geldin mesafeli dur. Tabak kaşıklarını çamaşır suyuyla ayrı yıkayın. Sende sirke suyu ile ağız gargarası yap. Kuşburnu çayını portakal suyunu eksik etme. Eltim dün karantinadan çıktı 6 ayını bitirdi hamile galiba 5 kilo vermiş grip sanmış 7.gün test yapmış covid olduğunu öyle öğrenmiş. 5. Gününde de beraberdik şükür bize bulaşmadı.

Yok kız ne şok ağzı olacak eşimin 3 gün önce ilk şikayeti varmış ama biz onu ayakta nöbet tuttuğu için yorgunluk falan sandık eşim polis galiba şubede kaptı o 2 gündür de benimle odayı ayırdı belki vardır diye hani korundum falanda ama yine aynı sofraya da oturduk falan ne biliyim. Öyle yapıyım ya kuşburnu çayı falan içim ben. Acaba diyorum tüp bebek ya bizimkiler normal hamilelere göre daha fazla vitamin yükleniyoruz tabi birde kan sulandırıcı kullanıyoruz belki bi umut bulaşmaz diyorum

iştahımın olduğu son bir iki hafta falandı sanırım o zamanlar bol bol kış sebzesi yedim canım brokoli karnıbahar ıspanak .. ama canım istediğinden yiyordum açıkçası ben sadece normalde az su içtiğim için su tüketimine dikkat ettim bol bol su içmeye çalıştım senin de beslenmen gayet güzel gözüküyor canımm şifa olsun bence sen de bol su iç zaten şimdilik yediklerimiz bebişlere yaramıyor pek

Tamam canım sağol. Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah ın takdiri artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…