Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yok baktırmadım. Çok küçük zaten görürlermiydi aklıma gelmedi, yarın nasıl olsa gideceğim diye düşünmedim de.
Gözükürdü canım kesen var sonuçta. Inşallah her sey yolundadır kanama olabiliyor yeter ki bebek iyi olsun.
Bir iki arkadaş vardı 15 16.haftaya kadar hep devam etti kanamaları çok şükür bebekler iyi şu an inşallah seninki de iyi

Kesildi galiba kanamam. Bakalım artık yarın belli olur.

Kısmet kaderciğim uzanıyorum şuan. Bir gösterdi kendini, fitil koydum yarım saat sonra kalktım fazlalaştı. Doktoru aradım iğneye gittim. Ağrım yok şükür.
Ağrının olmaması iyi bişey dur bakalım yarın ne diyecek doktor hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle dön inşallah yarın

Bi yerde yazmış ki ne kadar hamarat kadınlar var karşısındaki kişi de demişki niye sen değil misin yazmış. O da demişki benim kafam itliğe serseriliğe çalışıyor demiş
Hayır ben erkek olsam uğraşmam kk gireyim üyelik acayim da aktif olayi m diye o nasıl bir boşluktur öyle ya

İğne kanamayı durduruyor canim yat dinlen yorma kendini yarin hayırlı guzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle inşallah
Sağol tatlım. Kanın rengi değişti iğneden sonra çamura döndü. Ağrım yok şükürler olsun. Birazdan çıkacağız bakalım ultrasonda ne göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…