- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Biri 186 gram diğeri 170 gramBoyu son gittiğimde söylemedi ama biri 222gr. biri 215 gr. dı , seninkiler ne kadar olmuşlar :)
Ay ben hala kullanıyorum zararı olur mu
Ben ilk bir hastanede başladım bir iki denemelerden sonra buranın bu işi yapamayacağını anladım. Bir daha ki tedavi me başladığımızda hastanenin verdiği ilaçlarla birlikte başka bir yere gittim. İlaçların parasını gidip ödedimKürtajdan sonraki ay benimde 9.2 çok güzeldi kalınlık transfere karar verildi ama transfer günü 5.5 geldi
Bu ayda 8de kaldi karar veremiyor benimki kaç olsam diye
Canım doktorumdan memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
Başka yere başlamak demek herseye sıfırdan başlamak demek şu an onu hem maddi hem manevi olarak kaldıramam
Bugün gidiyorum hayatım çok pis gaza geldimAygülüm sen daha doktora gitmedin minasıl dayandın taş olsa çatlar inşallah çok çok çok çoooooook güzel haberlerle gel. Bebiş Büyümüş kocaman olmuş desin doktor canım benim, kalbim seninle
Hadi geçmiş gitmiş olsun o kötü günler, yepyeni çok güzel anılarla ilerlesin bu hamileliğinBugün gidiyorum hayatım çok pis gaza geldim14:20 ye randevu aldım. İnşallah güzel haberler alırım. Biraz da korktum açıkcası. Bu 8.hafta bende depresif bir ruh hali yarattı. Geçen sefer ki kaybımdan sonra bu hafta geçsin dedim sıktım dişimi.
İnşallah canımcığımHadi geçmiş gitmiş olsun o kötü günler, yepyeni çok güzel anılarla ilerlesin bu hamileliğinbebişin sağlıkla büyüsün canım benim
Ay iyi ki söyledin benim elimden hiç düşmüyor ki çamaşır suları yağ çözücü fısfıslar falan off kullanmayayım napimUkaderU şimdi elindeki o şişeyi bırakıp bebiş büyüyene kadar evde kullanmıyorsun. Kendin bebiş içindeyken solumuyorsun bebiş doğduktan sonra solutmuyorsun.
Ne kadar az o kadar iyi özellikle solumanı ve tenine deymesini istemiyorlar. Hadi eldiven takıyorsundur ama solumakta iyi değilmiş. Transferden sonra bana sıkı sıkı 1 sigara 2 çamaşır suyu tembihli gelmişti. Gebeliktede devam ettireceksin diyede canım hemşirem söz almıştı
Ay iyi ki söyledin benim elimden hiç düşmüyor ki çamaşır suları yağ çözücü fısfıslar falan off kullanmayayım napim
Ayy artık heralde öyle yapicamRiskli gebelik takibi yapanlar perinatologlara falan onlarınki çok net oluyor
Yani hele de bu korona da insan için büyük ihtiyaç neyse zaten yarın yolcuyum anneme gidiyorum uzak dururum bayaNormalde tiryaki ötesinde sigara bağımlısıyım. Hamile kalır kalmaz bıraktım hiç zorlanmadı. Hatta herkes derdi kendi annem bile hamile kalsa da içer o diye. Ama hamilelikte en çok zorlandığın ne diye soran olursa çamaşır sularım, yağ çözücülerimden uzak kalmak derim. O kadar durum vahim yani
Hahah sen doktor değilde en iyi cihaz nerede hepsini tek tek dene beğendiğin cihazın doktorunu seçAyy artık heralde öyle yapicamŞöyle güzel ultrasonlu bı doktor arıyorum dermişim
8 haftalıkmış canımKaç haftaliksin şuan bacım?
Sağol canım seninle nerdeyse aynıyız 8 haftalık karından ölçtü işte uyumlu dedi çok şükürGözün aydın canımne dedi doktor boyu için Ultrasonla hesap tutuyor mu kaç haftalık
Kalbi duyamadık kızlar, geriden geliyor. 6 haftalık gözüktü. Haftaya da gideceğim bakalım kısmet artık. Cihazda kalp ritmi gözükmedi. Embriyo bölünürken de yavaş ilerlemiş senin ki geç toparlanıyor moralini bozma dedi. Ben daha kötüsüne hazırlamıştım kendimi zaten
Normal de 8 haftayı bitirdim şu tüp bebek gebelik hesaplama da. Ama 6 haftalık gözüktü. Bekleyeceğiz elimiz mahküm. O kadar sabretmişim bugüne kadar gitmemişim bunu mu bekleyemiyeceğimBenim 5+3'te içi boş keselerdi sadece 7+3'de kalp atışı aldık. Biraz sabır isteyen bir süreç. İçini ferah tut. Rabbim hayırlısını versin
Normal de 8 haftayı bitirdim şu tüp bebek gebelik hesaplama da. Ama 6 haftalık gözüktü. Bekleyeceğiz elimiz mahküm. O kadar sabretmişim bugüne kadar gitmemişim bunu mu bekleyemiyeceğim
Sabır Aygülüm sabır dur bakalım toparlayacaktır o kendini inşallahNormal de 8 haftayı bitirdim şu tüp bebek gebelik hesaplama da. Ama 6 haftalık gözüktü. Bekleyeceğiz elimiz mahküm. O kadar sabretmişim bugüne kadar gitmemişim bunu mu bekleyemiyeceğim
Sabrediyorum canım, haftaya inşallah hayırlı haberler alırım. Özellikle pastörize süt yoğurt tüketmeliymişim ya o yüzden cam şişe de günlük süt içiyorum. Badem ceviz kabak çekirdeği bu şekil besinleri hiç eksitmedim. Rahime bakınca suyu iyi dedi. Birde derinden kalp sesini duyuyor gibiyim dedi. Bilemiyorum artık. Bakalım bana bu hafta nasıl geçecek.Sabır Aygülüm sabır dur bakalım toparlayacaktır o kendini inşallahembriyonun labaratuvar ortamı ile senin rahmin bir değil şuan daha şanslı bir yerde. Ama bu süreçte yemene içmene çok çok dikkat etmelisin hergün bulabilirsen hatta köy sütü bul iç. Avokado kemik sularına çorba çiğ badem ceviz ne bulursan ye valla beslenmek onun gelişimi için çok önemli senin vücudun ne kadar bu tarz şeylere doyarsa o da o şekilde ilerler ben bir dahakine duyacağına eminim nedense
Canım gönlünü ferah tut inşallah haftaya güzel haberler alicaz sendenKalbi duyamadık kızlar, geriden geliyor. 6 haftalık gözüktü. Haftaya da gideceğim bakalım kısmet artık. Cihazda kalp ritmi gözükmedi. Embriyo bölünürken de yavaş ilerlemiş senin ki geç toparlanıyor moralini bozma dedi. Ben daha kötüsüne hazırlamıştım kendimi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?