Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay valla bende Nosking gibi düşünüyorum 8 haftaya kadar bnde asla kalamazdim 5+5 de gittim sonra 7 haftada gittim sonra 8 de
Ben geçenkinde her hafta gidiyordum galiba, bunda gitmeyince bir boşluğa düştüm oyalanacak birşeyde kalmadı belirti de yok daha da huylandım. Yarın ola hayr ola artık.

Benim tüp bebek doktorumun cihazı öyle net değildi ama şimdiki kadın doğumcumun çok net hatta burda kızlar bile dikkat etmişti bazı cihazlar güzel oluyo

Ben geçenkinde her hafta gidiyordum galiba, bunda gitmeyince bir boşluğa düştüm oyalanacak birşeyde kalmadı belirti de yok daha da huylandım. Yarın ola hayr ola artık.
Aynen kuzum belirtiye takılma bak benim 12 hafta olcak mide bulantısı bile yaşamadım doğru düzgün.Olmayınca olmuyo ..

Onlar neyin ne olduğunu bildikleri için idare ediyorlar yenilemiyorlar cihazları. Bende bakıyorum bu ara ultrasonlara bayağı farklı kimini net görüyorsun kimini hiç anlamıyorsun. Bizi 4k ultra görüntü paklar olsa ne iyi olurdu değil mi

Benim tüp bebek doktorumun cihazı öyle net değildi ama şimdiki kadın doğumcumun çok net hatta burda kızlar bile dikkat etmişti bazı cihazlar güzel oluyo
Evet ya bence tüp bebek doktorları nasıl olsa yumurta ölçüyo bakiyo fln ya o yüzden fazla detaylıya ihtiyaç duymuyo..

Doktorumdan çok memnunum bidahakine başka bı doktora gidip denemek istiyorum belki değiştiririm..

Ahhh keşke ya hevesleniyorum söyle net görünsün içimizin hasreti az dinsin diye Gün gün onları bekliyoruz hatta nerdeyse saat saat

Kürtajdan sonraki ay benimde 9.2 çok güzeldi kalınlık transfere karar verildi ama transfer günü 5.5 geldi
Bu ayda 8de kaldi karar veremiyor benimki kaç olsam diye
Canım doktorumdan memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum.
Başka yere başlamak demek herseye sıfırdan başlamak demek şu an onu hem maddi hem manevi olarak kaldıramam

Amin canim inşallah Allah razı olsun
Bu arada evet kürtajdan sonra başladık tedaviye tekrar çok ilaçta kullanmadım estrofem kullandım sadece bi anlam veremedim açıkçası

Biran öyle avutuyorum kendimi. Bir görsem diyeceğim ki ohhh belirtim de yok ne güzel geçiyor diyeceğim de diyemedim henüz
Haklısın insan devamlı kendini dinliyor bu süreçte valla bizde Bi bebiş usg istiyoz artık senden ben burda çatladım sen sabırla bekliyon helal olsun git bir an önce

Riskli gebelik takibi yapanlar perinatologlara falan onlarınki çok net oluyor

Olan olmuş artık , inşallah sıkıntı olmasında sorun değil , umarım gebelik öncesidir hiç bebeğe de etki etmez .

ayguldiyebiri @Umut_bebek kizlar benim bu ayda iptal edildi
Sevinçlim noldu kuzum doktordur vardır bi bildiği dicem ama başka birine daha böyle yapmıştı sizin doktor. Sen bi kadın doğumdan randevu mu alıp baktırsan acaba. Rahminin yeterli kalınlığa gelmeden transfer yapmaması güzel bişey ama kaç aydır üst üste ilaç verip becerememesi tuhaf. Embriyolarını taşıtmak kolay değildir anlıyorum seni, ama başka bir doktora rahim kalınlığı hakkında danışabilirsin bence.

Aygülüm sen daha doktora gitmedin mi nasıl dayandın taş olsa çatlar inşallah çok çok çok çoooooook güzel haberlerle gel. Bebiş Büyümüş kocaman olmuş desin doktor canım benim, kalbim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…