Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Bazen olabiliyor böyle şeyler dedi son olarak
Bu ayda nasibimde yokmuş.
Allah Allah ya bu defa ne aciklama yaptı canım doktor..Ne güzel rahim de istenilen kalınlığa gelmiş demiştin en son

Aralıkta kürtaj oldum şubatta tekrar taze transferim oldu. Herkes kalınlıktan bahsediyor benim nasıl dedim. Gayet uygun kalınlığı dedi ve transferim oldu. 9 mu 9,5 öyle birşey dedi. Demem o ki arada çok zaman olmadan oldum. Yumurta toplanmamıştı sorduğumda. Neyse artık bir daha dene burada istersen. Yada direk başka yere. Sen bilirsin tabi. İkinizinde aynı doktorda böyle olması insanı şüpheye düşürüyor.

Kurtajdan hemen sonra mi başladı ki hazırlığa? Yukarda bir arkadaş doktorunu değiştir demiş katılıyorum. Üst üste aynı sorun yaşanıyorsa artık orda bi terslik vardır.
Nasip değilmiş demek istemiyorum çok üzülüyor insan. Dualarımdasın canım inşallah kavuşacaksın bebeğine inanıyorum.

Bende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama

Bende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama
Bacım sende evliya sabrı var he. Ben olsam doktorun kapısında yatmıştım kız az daha beklesen cinsiyeti de öğrencen

Hadi gözün aydın cnm sevdiğin yavrucağından ayrılmıyosun ben dokunamıyorum ki zaten bana bulaşması zor gibi ama dediğin doğru çiğ et yeşillikler falan tehlike dikkat etmek lazım yani

Kız ben 8.haftaya kadar 4 kere kontrole gitmişim bu sabrın kaçıncı seviyesi bana da anlat hele
O sana özel bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bende

Ay
Dünden beri girmedim sayfaya sen detaylıdaydın doğruya çok sevindim herşey yolunda olmasına hadi gözün aydın darısı bize inşallah artık kız olduklarını biliyosun rahatça al istediğini maşallah kiloları da güzel şekerlerin yeriz onları yaaa

Doktor da az vicdansız değilmiş o kadar bekletilir mi insan
Bir şey fark etmez ki artık ha 6sı ha 8i. Napcak niye geldin deyip kapıdan mı kovacak mecbur bakacak

Ay valla bende Nosking gibi düşünüyorum 8 haftaya kadar bnde asla kalamazdim 5+5 de gittim sonra 7 haftada gittim sonra 8 de

Ay benim beynim yandı

Birde bişey sorucaktim kızlar bazı doktorların ultrasonlari acayip iyi baya herşey belli oluyo...Bazıları da daha eski olduğundan mı ne net gostermiyo...

Ben integramda bı bayan paylaşmış gördüm 11 haftalık ama sanki detaylı ultrason daki gibi baya net herşeyi belli oluyo çok şaşırıyorum Aslında gittiğim hastane özel hastane ama tüp bebek doktoru olduğu için yeterli mi geliyo anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…