- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Kaç haftaliksin şuan bacım?Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok mutluyum Allahım bekleyen herkese böyle güzel duyguları nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftaliksin şuan bacım?Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok mutluyum Allahım bekleyen herkese böyle güzel duyguları nasip etsin inşallah
Allah Allah ya bu defa ne aciklama yaptı canım doktor..Ne güzel rahim de istenilen kalınlığa gelmiş demiştin en son
Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.Ne olmuş yinemi incelmiş?merkezdeki hastalardan bu durumu yaşayan varmı başka bilgin varmı bence bir yerde hı yanlisk var sen embriyolarimi taşı başka merkeze ordada aynı olursa tamam derim ama bu şekilde benim bı kafam karışıyor merkezdeki tedavi şekliyle ilgili
Allah Allah ya bu defa ne aciklama yaptı canım doktor..Ne güzel rahim de istenilen kalınlığa gelmiş demiştin en son
Allaalla en son 8 di bugün kaç olmuş canım. Hevesimi kursağımda bıraktı.
Aralıkta kürtaj oldum şubatta tekrar taze transferim oldu. Herkes kalınlıktan bahsediyor benim nasıl dedim. Gayet uygun kalınlığı dedi ve transferim oldu. 9 mu 9,5 öyle birşey dedi. Demem o ki arada çok zaman olmadan oldum. Yumurta toplanmamıştı sorduğumda. Neyse artık bir daha dene burada istersen. Yada direk başka yere. Sen bilirsin tabi. İkinizinde aynı doktorda böyle olması insanı şüpheye düşürüyor.Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Bazen olabiliyor böyle şeyler dedi son olarak
Bu ayda nasibimde yokmuş.
Kurtajdan hemen sonra mi başladı ki hazırlığa? Yukarda bir arkadaş doktorunu değiştir demiş katılıyorum. Üst üste aynı sorun yaşanıyorsa artık orda bi terslik vardır.Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Bazen olabiliyor böyle şeyler dedi son olarak
Bu ayda nasibimde yokmuş.
Gözün aydın canım ne dedi doktor boyu için Ultrasonla hesap tutuyor mu kaç haftalıkKızlar bugün kalp atışını duyduk çok mutluyum Allahım bekleyen herkese böyle güzel duyguları nasip etsin inşallah
Ayy git git ya randevu ayarlayabiliyorsan..Bı günden iki günden bişey olmaz artık 8 olmuşsun zaten masallahBende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama
Bacım sende evliya sabrı var he. Ben olsam doktorun kapısında yatmıştım kız az daha beklesen cinsiyeti de öğrencenBende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama
Hadi gözün aydın cnm sevdiğin yavrucağından ayrılmıyosun ben dokunamıyorum ki zaten bana bulaşması zor gibi ama dediğin doğru çiğ et yeşillikler falan tehlike dikkat etmek lazım yanicanım bu arada sana haber verecektim. ben bugun Dr ile görüştüm kedi pozitif de olsa artık evi ayırmanın anlamı yok dedi bana o yüzden kediye test yaptırmaktan vazgeçtim çok sevinerek ama merak etme allahın izniyle bulaşması kolay bir virüs değil bu dışkı teması gerekiyor tüyünden okşamaktan falan bulaşmazmış.. daha dikkat etmemiz gereken kısım yeşillikler malesef
O sana özel bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bendeKız ben 8.haftaya kadar 4 kere kontrole gitmişim bu sabrın kaçıncı seviyesi bana da anlat hele
Dünden beri girmedim sayfaya sen detaylıdaydın doğruya çok sevindim herşey yolunda olmasına hadi gözün aydın darısı bize inşallah artık kız olduklarını biliyosun rahatça al istediğini maşallah kiloları da güzel şekerlerin yeriz onları yaaaKızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.
Düzenleme: 1 saat 20 dakika sürdü
Doktor da az vicdansız değilmiş o kadar bekletilir mi insanO sana özel bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bende
Ay ben hala kullanıyorum zararı olur muBen domestos severi beğendim Her ne kadar 4 aydır kullanmasamda. Özlediğimden zaar
Ay valla bende Nosking gibi düşünüyorum 8 haftaya kadar bnde asla kalamazdim 5+5 de gittim sonra 7 haftada gittim sonra 8 deO sana özel bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bende
Ay benim beynim yandıBen tek mi çift mi hala bilmiyorum bugünkü doktor da kafami karıştırdı. Doğumda anlarsınız ancak dedi cıktı işin içinden
3.gün labaratuvarda bölünmüştü embriyolar. Çift transfer yaptılar ama biri tutmayıp tekrar bölünmüş de olabilir dedi beynim yandı