• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ne olmuş yinemi incelmiş?merkezdeki hastalardan bu durumu yaşayan varmı başka bilgin varmı bence bir yerde hı yanlisk var sen embriyolarimi taşı başka merkeze ordada aynı olursa tamam derim ama bu şekilde benim bı kafam karışıyor merkezdeki tedavi şekliyle ilgili
Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Bazen olabiliyor böyle şeyler dedi son olarak
Bu ayda nasibimde yokmuş.
Allah Allah ya bu defa ne aciklama yaptı canım doktor..Ne güzel rahim de istenilen kalınlığa gelmiş demiştin en son 😔

Incelme yok ayni kalınlık 8 geldi ama tabaka ince dedi bana göre yeterli değil cift transfer olacağı için riske atmak istemiyorum dedi.
Tedavi şekli estrofem kullandım yavaş yavaş dozunu arttırdı bilmiyorum bende anlam veremedim açıkçası kürtaj olmuştum ona bağladım ben acaba ondan mi kalinlasma olmuyor diye çünkü ilk tedavide hic böyle sorun yaşamadım yok dedi vakumla olduğu için bi zedelenme olmadı zaten öyle olsa ara verdirirdim dedi.
Aralıkta kürtaj oldum şubatta tekrar taze transferim oldu. Herkes kalınlıktan bahsediyor benim nasıl dedim. Gayet uygun kalınlığı dedi ve transferim oldu. 9 mu 9,5 öyle birşey dedi. Demem o ki arada çok zaman olmadan oldum. Yumurta toplanmamıştı sorduğumda. Neyse artık bir daha dene burada istersen. Yada direk başka yere. Sen bilirsin tabi. İkinizinde aynı doktorda böyle olması insanı şüpheye düşürüyor.

Kurtajdan hemen sonra mi başladı ki hazırlığa? Yukarda bir arkadaş doktorunu değiştir demiş katılıyorum. Üst üste aynı sorun yaşanıyorsa artık orda bi terslik vardır.
Nasip değilmiş demek istemiyorum çok üzülüyor insan. Dualarımdasın canım inşallah kavuşacaksın bebeğine inanıyorum.

Bende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim🙄 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama😒

Bende yarın gitsem mi acaba, meraktan gebereceğim🙄 8+0 olacağım. Bende ne var ne yok hiç bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü. Perşembe demişti doktor ama😒
Bacım sende evliya sabrı var he. Ben olsam doktorun kapısında yatmıştım kız az daha beklesen cinsiyeti de öğrencen

canım bu arada sana haber verecektim. ben bugun Dr ile görüştüm kedi pozitif de olsa artık evi ayırmanın anlamı yok dedi bana o yüzden kediye test yaptırmaktan vazgeçtim çok sevinerek😅 ama merak etme allahın izniyle bulaşması kolay bir virüs değil bu dışkı teması gerekiyor tüyünden okşamaktan falan bulaşmazmış.. daha dikkat etmemiz gereken kısım yeşillikler malesef 😔
Hadi gözün aydın cnm sevdiğin yavrucağından ayrılmıyosun 😊 ben dokunamıyorum ki zaten 😅 bana bulaşması zor gibi ama dediğin doğru çiğ et yeşillikler falan tehlike dikkat etmek lazım yani 🙏🏻

Kız ben 8.haftaya kadar 4 kere kontrole gitmişim bu sabrın kaçıncı seviyesi bana da anlat hele 🤣
O sana özel 😀 bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bende🤣

Ay
Kızlar şimdi detaylıdan çıktım. Her şey yolunda cok şükür biri 500 diğeri 477 gram olmuş minnaklar. Ikisinin de bacak arasını gördüm çok şükür artık ikna oldum kız olduklarına 🤣
Evdeyken sağdan bi yumruk soldan bi tekme yedim muayenede ikisi de uyuyordu bi de biri totosunu dönmüş bize diğeri eliyle kapatmış göremedik yüzlerini. Olsun sagliklilar ya çok şükür.
Doktora normal doğum şansımı sordum gebeliğin seyrine bağlı böyle devam ederse yüzde 80-85 normal doğurursun dedi.

Düzenleme: 1 saat 20 dakika sürdü
Dünden beri girmedim sayfaya sen detaylıdaydın doğruya çok sevindim herşey yolunda olmasına hadi gözün aydın darısı bize inşallah 😍🙏🏻 artık kız olduklarını biliyosun rahatça al istediğini 😅 maşallah kiloları da güzel şekerlerin yeriz onları yaaa🤩

O sana özel 😀 bir kere gittim keseyi gördük ama içi dolumu onu bile göremedik. 5mm di. Sonrada ayın 8 inde gel dedi. Bende bekle bekle 8 e bir gelemedim. Aslında 8.haftayı atlatayım daha iyi olur kesinleşir diye diye sabır kalmadı bende🤣
Doktor da az vicdansız değilmiş o kadar bekletilir mi insan🤣
Bir şey fark etmez ki artık ha 6sı ha 8i. Napcak niye geldin deyip kapıdan mı kovacak mecbur bakacak 😊

Ay valla bende Nosking Nosking gibi düşünüyorum 8 haftaya kadar bnde asla kalamazdim 🙈😅😂5+5 de gittim sonra 7 haftada gittim sonra 8 de 🙈🙈

Ben tek mi çift mi hala bilmiyorum bugünkü doktor da kafami karıştırdı. Doğumda anlarsınız ancak dedi cıktı işin içinden 🤣
3.gün labaratuvarda bölünmüştü embriyolar. Çift transfer yaptılar ama biri tutmayıp tekrar bölünmüş de olabilir dedi beynim yandı🤣
Ay benim beynim yandı 🤣

Birde bişey sorucaktim kızlar bazı doktorların ultrasonlari acayip iyi baya herşey belli oluyo...Bazıları da daha eski olduğundan mı ne net gostermiyo...

Ben integramda bı bayan paylaşmış gördüm 11 haftalık ama sanki detaylı ultrason daki gibi baya net herşeyi belli oluyo çok şaşırıyorum 😅Aslında gittiğim hastane özel hastane ama tüp bebek doktoru olduğu için yeterli mi geliyo anlamadım..

Back