• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Oradan da randevu almak sıkıntı. Bakalım hangi testleri tahlilleri isteyecek. Kimisini de sağlık ocağında yaptırırsın.
İnfertiliteden aldım randevumu ondan yana sıkıntı yokta. İşte çalışıyorum malum iizn vs. Zeynep Kamilde işler patpat yürümüyor bekliyoruz randevulu olsa bile. Bir de 6 ay olmuş yeni vermişsiniz tahlil derlrse o zaman gör sen :D Bakalım doktor yazı verirse belki onunla kabul ederler.

O kadar minik olacaklar ki elinde tutmaya çekineceksin hele yıkaması 😁 denemeden bilemeyiz tabi de. Son haftalarda videolar izler biraz birikim yaparsın. İlk günler gerçekten zor geçecektir. Alışana kadar. Başa gelen çekilir artık🥰
Icgudusel olarak yapıyorsun diyorlar biraz da ona güveniyorum yıkamayı da beceremezsek en kötü bez ıslatıp sileriz bi süre napalim 😊

Yaz bebeleri olacak. Benim ise nasipse kış. Bana bu ara hiç zaman geçmiyor. Ne yapsam acaba🤨
Senin miden ne durumda ⁉️
Çok şükür canım 4 gündür hiç yanma yok. Ama yemekleri ayırdım salçalı baharatlı yağlı yemiyorum 4 gündür. Portakal gibi asitli meyve de yemiyorum rahatım.
Bizim ev yazın da serin ya yorganla yatıyorum düşün o kadar. Ay bilemedim bebeler üşümesin diye korkudan sadece bezle siliyomuşuz🤣

Çok şükür canım 4 gündür hiç yanma yok. Ama yemekleri ayırdım salçalı baharatlı yağlı yemiyorum 4 gündür. Portakal gibi asitli meyve de yemiyorum rahatım.
Bizim ev yazın da serin ya yorganla yatıyorum düşün o kadar. Ay bilemedim bebeler üşümesin diye korkudan sadece bezle siliyomuşuz🤣.
Sevindim hayatım midenin rahatlamasına.

Annem rahatsız evet 3.kür kemoterapi alıyor şu an daha yeni başladı hatta. Hemen arkasından radyoterapi alacak annem gelse de hicbir şey yapamaz. Kv meselesi çok karışık zaten.
Biz köy okulunda çalışıyoruz eşimle lojmanda oturuyoruz. Lojman aşırı küçük evde yatılı misafir için yer yok anca bir kişi idare edilir öyle. Kv malatyadalar ordan buraya tek gelemez. Kp ikisi gelse yatacak yer yok açıkçası tek başıma idare ederim diye düşünüyordum ama bebekler benden çok millete dert olmuş. Gören herkes nasıl bakacaksın diye soruyor bir gün tutup birinin ağzına vurcam o kadar sinirleniyorum.
Iki kişi idare edilmez mi ya zor da olsa?
Geçmiş olsun arkadaşım , eşinde evdeyse zaten şimdilik birlikte idare edersiniz . Okullar açılsa bile biraz toparlamış olursunuz . Evin küçükse sıkıntı , okullar açıldı diyelim , yetişemezsen yarım günlük birini tutarsın , en azından evinin bir işini yapar , çamaşır yıkat ütü yapar . İstendiği şartlar sağlanır yeter ki imkanlar olsun . Millet moral bozmaya yer arıyor zaten duyma onları . Bugüne kadar bakılmamış ikiz görmedim ben .

Sevindim hayatım midenin rahatlamasına.
Sağol Aygulum böyle idare ediyoruz işte çözümü buldum gibi şimdilik. Senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun?
Geçmiş olsun arkadaşım , eşinde evdeyse zaten şimdilik birlikte idare edersiniz . Okullar açılsa bile biraz toparlamış olursunuz . Evin küçükse sıkıntı , okullar açıldı diyelim , yetişemezsen yarım günlük birini tutarsın , en azından evinin bir işini yapar , çamaşır yıkat ütü yapar . İstendiği şartlar sağlanır yeter ki imkanlar olsun . Millet moral bozmaya yer arıyor zaten duyma onları . Bugüne kadar bakılmamış ikiz görmedim ben .
Ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum şimdilik ama kesin izin alicam moduna da girmiyorum. Koronaydı uzaktan eğitimdi rapordu derken bir yıldır zaten evdeyim. Eylülde ben çok bunaldim deyip işe de başlayabilirim belli olmaz benim isim🤣
O kadar haklısın ki sadece ikiz de değil çocuklar bir şekilde bakılıyor. Yorulsak da bitsek de bir şekilde büyüyorlar yeter ki iyi olsunlar iyi olalım. Hiç korkum yok inan ki eşim bile diyor komşunun ikizleri olacak olsa daha çok tasalanırsın diye o kadar rahatım. Gel gör ki ben bu kadar rahatken cesaretimi kırmaya çalışan insanlar karşıma çıkınca ağızlarının ortasına kürekle vurasım geliyor. Annemin kanser hastası olması benim suçum mu yani? Veya kayinvalidemin ordan buraya tek gelememesi benim hatam mı? Çocuk benim çocuğum yaparken kimseye güvenmedim bakarken de yalnız olacağımı zaten biliyordum.
Ay yine sinirlendim beni sen daha iyi anlarsın ikiz olunca sen de benzer şeylere maruz kalıyorsundur zaten en çok duyduğum soru nasıl bakacaksın🤣

Hava sıcaksa hergün yıkanır derler yıkandıkça gelişirmiş annem derdi. Urfa 25 Eylül gibi hala 40 derecelerde olur o yüzden yıkarım gibi o değilde kıyafeti uzun kol mu kısa kol mu alsam
Ben hep görüyordum ev sıcakken bile uzun kol giydiriyorlar. Zamanla öğreneceğiz. İsilik olmaması içinde tabi kalın giydirmemelisin.

Nosking Nosking canım ben bir hafta sonra gideceğim öyle çağırdı doktor. Daha kalp atışını duymadım. Merakla bekliyorum. 7+2 oldum galiba🙂
Kalp atışı garanti olsun diye şeettiyse herhalde maşallah zaman ne çabuk geçiyor inşallah hayırlısıyla duyacaksın kalbi de 😍
Belirtin var mı hiç?

Kalp atışı garanti olsun diye şeettiyse herhalde maşallah zaman ne çabuk geçiyor inşallah hayırlısıyla duyacaksın kalbi de 😍
Belirtin var mı hiç?
Sağol canım sanırım o yüzden. Gittiğimde 8 haftalık olacak inşallah. Belirti olarak da Aç olunca midem bulanıyor. Göğüs hassasiyeti var. Ayakta 10 dakika geçince bel ağrısı. Sabaha karşı aşırı terleme. Başka birşey yok, şimdilik iyi geçiyor canım.

Sağol canım sanırım o yüzden. Gittiğimde 8 haftalık olacak inşallah. Belirti olarak da Aç olunca midem bulanıyor. Göğüs hassasiyeti var. Ayakta 10 dakika geçince bel ağrısı. Sabaha karşı aşırı terleme. Başka birşey yok, şimdilik iyi geçiyor canım.
Benim ilk 8 hafta zaman durmuş gibiydi çok yavaş geçmişti. Sonrası da cok hızlı geçti o test bu bilmem ne derken. Inşallah senin de öyle olur sağ salim kavuşursun yavruna 🤗
Bulantının varlığı iyi bir sey ama yataklara düşürmemesi daha iyi. Hep söylerim bulantısız gebelik geçirmek büyük bir nimet😊

Benim ilk 8 hafta zaman durmuş gibiydi çok yavaş geçmişti. Sonrası da cok hızlı geçti o test bu bilmem ne derken. Inşallah senin de öyle olur sağ salim kavuşursun yavruna 🤗
Bulantının varlığı iyi bir sey ama yataklara düşürmemesi daha iyi. Hep söylerim bulantısız gebelik geçirmek büyük bir nimet😊
İnan banada zaman hiç geçmiyor. Eşim beni oyalamaya çalışıyor. İşyerine götürüyor (çalıştırıyor da kerata 🤣) Ölçüye gidecekse beni de alıyor. Ama olmuyor işte beden başka yerde akıl başka🙂
Çok şükür zorlanmadan geçiriyorum da hani bir görseydim iyi gelecekti bana. Birde önceki 8.haftada kalbi durdu ya. Aklımdan çıkmıyor bu hafta. Çok tedirginim.

İnan banada zaman hiç geçmiyor. Eşim beni oyalamaya çalışıyor. İşyerine götürüyor (çalıştırıyor da kerata 🤣) Ölçüye gidecekse beni de alıyor. Ama olmuyor işte beden başka yerde akıl başka🙂
Çok şükür zorlanmadan geçiriyorum da hani bir görseydim iyi gelecekti bana. Birde önceki 8.haftada kalbi durdu ya. Aklımdan çıkmıyor bu hafta. Çok tedirginim.
Ay evet 8 hafta o yüzden belki de zor geçiyor en kritik zaman gibi geliyor. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah sen kötüyü düşünme iyi olacak her sey Allah'ın izniyle.

Ay evet 8 hafta o yüzden belki de zor geçiyor en kritik zaman gibi geliyor. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah sen kötüyü düşünme iyi olacak her sey Allah'ın izniyle.
Amin İnşallah canım🤲 🤲 Rabbime sığınıyorum.
Oyalanmaya çalışıyorum işte virüsten köşe bucak kaçarak😒 öpüyorum seni ikiz annesi, iyi geceler😘

Back