Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen 2 li testte zaten daha net belli olur. Her yerin net olmuyor zaten. Ben urfada yaşıyorum hayret ettim buradaki doktorun cihazına çok net. Diyordum burada güzel yoktur diye
Urfa'yi hep gezmek istedim, htta kizim Gobeklitepe'yi cok gormek istyrdu filmini izledikten snra, yazin pandemi olunca gelemedik, biz Kirklareli'deyiz canim, bayagi kucuk bi yer

Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez oyun bozan seni ama erken bence herşey değişebilir.

Kizlar tüp bebek iğnelerini kendim vuramıyorum. Acitmamasina rağmen psikolojime yenik düştüm. Bugün neredeyse saatini kaçırıyordum vuramamaktan.tüm iğneleri klinikte vurduran var mı? Onlar yapabilir mi?özel bilgi gerektiriyor ya .
Tüp bebek iğnesini kullanmayı becerirler mi?
Elim titredi zor vurdum bugün.

Bende ilk tüp bebek deneyimimde klinikte vurduruyordum. 3toz1su falan filan reçete de yazıyor ya ona göre vuruyorlar.

Canim aynen fotosunu cekiyorum bak dedi ama ben hala goremiyorum ya da gormek istemiyorum nyse kuzum cok vaktinizi aldm hakkinizi helal edin valla
Aaa estğfrllh hiç olur mu muhabbet ediyoruz. O daha belli olmaz 2 hafta sonra daha iyi belli olur bakalım inşallah gönlüne göre olur

Urfa'yi hep gezmek istedim, htta kizim Gobeklitepe'yi cok gormek istyrdu filmini izledikten snra, yazin pandemi olunca gelemedik, biz Kirklareli'deyiz canim, bayagi kucuk bi yer
Gezmek için çok güzel yerleri var güneydoğu un göbeklitepe de çok güzel insanı çok etkiliyor inşallah gelip görürsünüz Kırklareli daha küçük tabi olsun ama yine Trakya güzel ben seviyorum Edirne de okumuştum ben de severim o tarafları

Aaa estğfrllh hiç olur mu muhabbet ediyoruz. O daha belli olmaz 2 hafta sonra daha iyi belli olur bakalım inşallah gönlüne göre olur
Hayirlisi canim benim, burun kemigi de olusmus dedi bi ara ikili teste dogru gidiyoruz diye dsndm allahtan hftasi gunu tutmuyordu

Yaa desene nereden nereye canim, Edirne Kirklareli'ne gore cok gelismis, ama benim gozumde buyuyor o yol, bir de virusten korkuyorum, o yuzden bura ile idare etmeye clsyrm, Luleburgaz da fena degil, ama Kirklareli merkez kucucuk, ozel
hastanemiz bile yok sadece bir kac brans olan tip merkezi var o kdr, zorunlu hizmet geregi burdayiz snra blkim tekirdag istanbul istyrm ben de

Olsun olsun en iyi yer yakın yer bence. Bizde normalde isyanbuldaydık ama eşimin zorunlu görevi Urfa 1.5 yılımız kaldı nasipse İstanbula geri geleceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…