- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 36
Hadi bakalim iple cekiyoruzÇarşamba canım kısmetse. Bakalım yumurtadan ne çıkıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim iple cekiyoruzÇarşamba canım kısmetse. Bakalım yumurtadan ne çıkıcak
Hayyy maşallah kocaman olmuş cinsiyet ben kime ne dediysem tersi cıktı. Bana hiç sormaTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Ko aman oldu kofi teyzesi gittiğimizde oynuyordu doktorda hiç yorum yapmadı cinsiyeteHayyy maşallah kocaman olmuş cinsiyet ben kime ne dediysem tersi cıktı. Bana hiç sorma
Yapmaz tabii çok erken ama erkek gibi geldi bana yani kiz olma ihtimali yüksekKo aman oldu kofi teyzesi gittiğimizde oynuyordu doktorda hiç yorum yapmadı cinsiyete
Hadi bakalım unutma o zaman tahmini ne çıkacakYapmaz tabii çok erken ama erkek gibi geldi bana yani kiz olma ihtimali yüksek
Maşallah canimmTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Ben hiç 3500 görmedim hesabım şaştıAdete göre 5+0 gayet normal cıkmış canım insan inanamıyor dimi
Aygülcüm ilk transferin kaçıncı günü beta vermiştin? Kaç çıkmıştı? Düzenli artmişmi baktın mı canımŞimdi çıkmış sonuç 3476 transferden bu zamana 21 gün olmuş. 3.gün embriyosu. Doktora attım haber bekliyorum canım. Kız olacak belki ondan nazlı
Ayy teyzesi ne güzel iltifat etti bize inşallah güzel teyzem bakalım bende merak ediyorum. Ama bana da kibar geldi eşime diyorum bak kibbar kibar yatıyo bu kız dedimMaşallah canimm
Bu bebiş çok narinnn bence kız buu
Evet çok kibar yavrularımızı sağlıcakla alalım inşallahAyy teyzesi ne güzel iltifat etti bize inşallah güzel teyzem bakalım bende merak ediyorum. Ama bana da kibar geldi eşime diyorum bak kibbar kibar yatıyo bu kız dedim
Amin inşallah bacımEvet çok kibar yavrularımızı sağlıcakla alalım inşallah
Benimde bugün 2 li sonucu cıktı düşük risk olarak. Inşallah seninde güzel çıkar canim
sen sadece kan mı verdin beybi? Yoksa keseye de baktınız mı?Ben hiç 3500 görmedim hesabım şaştı
Ben kıza benzettim beybi inşallah gönlündeki olurTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Ahah sağol teyzesi bakalım inşallah hayırlısı olur nub belli mi ne yönden benzettin iskeletten mi ben nub göremedim sankiBen kıza benzettim beybi inşallah gönlündeki olur
Ilk fotoğrafta nub daha belli ona bakarak söyledim vallaAhah sağol teyzesi bakalım inşallah hayırlısı olur nub belli mi ne yönden benzettin iskeletten mi ben nub göremedim sanki
Çok şükür canım çok sevindim hadi haftaya iyi sonuçlar inşallah maşallah keyfi yerinde gözüküyor minişinTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Pgt li embriyonuz.yasiniz kaç acaba.Evet çok kibar yavrularımızı sağlıcakla alalım inşallah
Benimde bugün 2 li sonucu cıktı düşük risk olarak. Inşallah seninde güzel çıkar canim
Yaşım 32 fakat benim gebeligim tüp bebek beklerken spontan oldu. 2 embriyoma pgt yapılmıştı. 1 i sagliksizdiPgt li embriyonuz.yasiniz kaç acaba.