- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Masallah canim rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Tabiki Buyur annesi sen bile sasirirsin .Ne zaman buyudu miniklerim dersin. Saglikla al kucagina:)))) Ne desem bilemedim ,1 sene ara ile birde :) İnşallah bizimkilerde kolaylıkla büyür :)
Ben elini kolunu anca seçiyorum maşallah gözün aydın canım iyi bakıyorsun ponçiğineTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Keseyi bile anlayamadık ki hayatım. Kan sonucuna göre akşam konuşuruz dedi. Bende dışardayım geziyorum napim kocama takıldım o nereye ben orayaona sarayım bariDaha küçük oldugu için kalp atışını göremediniz sanirim cnm bidaha ne zaman çağırdı.
Kan sonucun guzel çıkar inşallah hayirli haberler al canim
Aygülüm hadi hayırlı haberler ver kuzucum, pek nazlı çıktı senin miniğin kanda gümbür gümbür ben burdayım desin inşallahKeseyi bile anlayamadık ki hayatım. Kan sonucuna göre akşam konuşuruz dedi. Bende dışardayım geziyorum napim kocama takıldım o nereye ben orayaona sarayım bari
Senin önümüzdeki muayene ne zamandı?Çatlak inşaallah oluşmaz, sivilceler de geçici ama doğum yapan kadın göbekleri diye google'da arattım aratmaz olaydım. O görüntüleri gördüğümden beri sivilce no umur
Kız bu kocaman olmuş maşallah maşallah nokta kadar halini biliyoruz biz onun, hatta embriyo halini Allah ne kadar büyük mucize gibiTeyzeler şükür bir sorun yokmuş 11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Şimdi çıkmış sonuç 3476 transferden bu zamana 21 gün olmuş. 3.gün embriyosu. Doktora attım haber bekliyorum canım. Kız olacak belki ondan nazlıAygülüm hadi hayırlı haberler ver kuzucum, pek nazlı çıktı senin miniğin kanda gümbür gümbür ben burdayım desin inşallah
Hadi bakalım doktordan da güzel haber gelsinKızlar sonuç 3476 çıktı. 21.gün bugün. Olması gerektiği gibi mi bilemedim. Doktordan haber gelsin yazarım kızçelerim.
Çarşamba canım kısmetse. Bakalım yumurtadan ne çıkıcakSenin önümüzdeki muayene ne zamandı?
Sat neydi aygülüm?Kızlar sonuç 3476 çıktı. 21.gün bugün. Olması gerektiği gibi mi bilemedim. Doktordan haber gelsin yazarım kızçelerim.
Sağolasın sevinçlim cümlemiz inşallahMasallah canim rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağolasın Aygülüm sıra sende güzel haberlerle gel hep inşallah anca çıkmış eli kolu gittiğimde oynuyorduBen elini kolunu anca seçiyorum maşallah gözün aydın canım iyi bakıyorsun ponçiğine
11 şubat adet ilk günüm canım. Ben hiç sat a bakmazdım transfer gününü baz alırdım.Sat neydi aygülüm?
Dimi teyzesi nokta halleri vardı valla zaman Bi şekilde geçiyor anlamadım bende inşallah daha daha kocaman hallerinin darısı size olur hep dua ediyorumKız bu kocaman olmuş maşallah maşallah nokta kadar halini biliyoruz biz onun, hatta embriyo halini Allah ne kadar büyük mucize gibi
Çok güzel ama yaaaa ben ilk fotolardan cidden birşey anlamıyorum. Şimdi hareketlenmesi onu öyle izlemek nasıl harika bir duygudurSağolasın Aygülüm sıra sende güzel haberlerle gel hep inşallah anca çıkmış eli kolu gittiğimde oynuyordu
Merakla bekliyorumÇarşamba canım kısmetse. Bakalım yumurtadan ne çıkıcak
Adete göre 5+0 gayet normal cıkmış canım insan inanamıyor dimi11 şubat adet ilk günüm canım. Ben hiç sat a bakmazdım transfer gününü baz alırdım.
Öğrensem bi oh diycem umarım saklamaz kendiniMerakla bekliyorum