- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
O zaman 2 ihtimal var. Ya eczacı proluton diye yanlış ilaç verdi yada hemşire vurdum diye seni kandırdıYaaa noldu korktunmubişi diimmi birtaneydi iğnem bu akşam yaptrdm grm ağrımadı okdr da tırsmıstm
Kız dur naptın ikiz felan ben korkarm valla Allah size versin ikiz ben 1tane istiom bakamam ben ıkısıneValla inshaAllah hepinizin ikizleri olurda bidaha ugrasmassiniz
El bileğimdiYaaaaayagının kırıldıgını anlamıcak kdr acı eşiğin yüksek ama prolutondan tırsıyosun herkesın bi zatıf yerı vr işte
henüz fikir yok sıkıntı ordaHadi bakalim bizede bi ipucu versen olmami
ya broluton ben 2sene önce yediğimde 3gün sakata bagladm bugun ise hiç ama hiç ağrımadı sanırım birzda yapanla alakalıEl bileğimdihazetmiyorum ondan. Bi proluton bide fitil. Fitil ediyolar beni
Valla orasi oyle ikizler cok zor arkadasimin var hayret ediyorum zaten bu halimle ben kafayi yerim sahsenKız dur naptın ikiz felan ben korkarm valla Allah size versin ikiz ben 1tane istiom bakamam ben ıkısıne
Yalnz değilsn cnm inan akıllı hiç yok aramızdaKızlar selaamm benim de ilk denemem ve 3 gün önce iğnelere başladım. Valla her gördüğüm topiğe yazıyorum beni diğer yerlerde de görürseniz manyak mı bu demeyinevet manyadim bebe aşkı manyatti beni
Yok yaaa hazmedemıyosun demı acımadı dememıO zaman 2 ihtimal var. Ya eczacı proluton diye yanlış ilaç verdi yada hemşire vurdum diye seni kandırdı
Hahah hiç yadirgamadim emin olYalnz değilsn cnm inan akıllı hiç yok aramızdatedavinde hayrlı olsun bizde aınırları zorluyoruz ne kdr manyarız daha
Yıkılsan ne olur ki? Dünya yine dönücek güneş yine doğucak.. fırıncılar taze ekmek yapicak, ayyaşlar içicek.. karnın acıkıcak, duş alıcaksın, markete gidiceksin.. bu hayat bu kadar işte. Necip fazılın da dediği gibi ; " çok da ciddiye almayın hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız". O yüzden herşeyi oluruna bırak. Kendini bi sandalda düşün. Akıntılı ama hırçın olmayan bir nehrin üzerinde. Akıntıya kapıl gözlerini kapat. Nereye giderse ..Olucaz dimicok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma
Ha bir ihtimal de tek doz olması tabiiYok yaaa hazmedemıyosun demı acımadı dememıhiçte bile iğne o iğne senin kabusun benim minnoşum oldu
Zor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmezValla orasi oyle ikizler cok zor arkadasimin var hayret ediyorum zaten bu halimle ben kafayi yerim sahsendepresyon styla olurum cocuklari elimden alirlar Allah muhafaza
Tek dozdur oya broluton ben 2sene önce yediğimde 3gün sakata bagladm bugun ise hiç ama hiç ağrımadı sanırım birzda yapanla alakalı
Şeyy evt tek dozduHa bir ihtimal de tek doz olması tabiibenim 2 doz bi suydu zıkkım
Ben de 35 işte. Ikiz olsun da kardeşiyle bir anda olsun bitsin isterim şahsen. Tek çocuk da bakmadık tecrubemiz yok ki. O yüzden o da zor gelicek. Insana hep yaşadığı en zor gelir. Kendimi bunlarla kandırıyorum işteZor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmez
İnşllhh.okdr iğneyi ilacı alıpta hangimiz manyamıcaz acabaHahah hiç yadirgamadim emin olteşekkürler cnm hepimiz için hayırlı olan bebiklerimizi uğraşmadan yorulmadan kucağımıza almak olsun
Tatlım birde beni kafana takıp üzülme lütfen. Ben biraz daha rahatladım. Gündüz gibi değilim. Hadi benim mevzuyu kapatalım. Güzel şeyler düşünelimOlucaz dimicok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma
Yaaa valla hala düşünüom şans artsn die 2embriyo mu yoksa tekmi ikisi tutarsa cidden korkarım.ben senin kdr cesaretli değilim bacım.Ben de 35 işte. Ikiz olsun da kardeşiyle bir anda olsun bitsin isterim şahsen. Tek çocuk da bakmadık tecrubemiz yok ki. O yüzden o da zor gelicek. Insana hep yaşadığı en zor gelir. Kendimi bunlarla kandırıyorum işte
Kofinin yazdığı şiiri okudunmu valla biran yaşadım resmenTatlım birde beni kafana takıp üzülme lütfen. Ben biraz daha rahatladım. Gündüz gibi değilim. Hadi benim mevzuyu kapatalım. Güzel şeyler düşünelim
Ne sandın cicimŞeyy evt tek dozduaçığımı yakaladın gene vala senden bişey kaçmıo yaaa