Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yalnz değilsn cnm inan akıllı hiç yok aramızdatedavinde hayrlı olsun bizde aınırları zorluyoruz ne kdr manyarız daha

Yıkılsan ne olur ki? Dünya yine dönücek güneş yine doğucak.. fırıncılar taze ekmek yapicak, ayyaşlar içicek.. karnın acıkıcak, duş alıcaksın, markete gidiceksin.. bu hayat bu kadar işte. Necip fazılın da dediği gibi ; " çok da ciddiye almayın hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız". O yüzden herşeyi oluruna bırak. Kendini bi sandalda düşün. Akıntılı ama hırçın olmayan bir nehrin üzerinde. Akıntıya kapıl gözlerini kapat. Nereye giderse ..

Valla orasi oyle ikizler cok zor arkadasimin var hayret ediyorum zaten bu halimle ben kafayi yerim sahsen depresyon styla olurum cocuklari elimden alirlar Allah muhafaza
Zor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmez

Zor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmez
Ben de 35 işte. Ikiz olsun da kardeşiyle bir anda olsun bitsin isterim şahsen. Tek çocuk da bakmadık tecrubemiz yok ki. O yüzden o da zor gelicek. Insana hep yaşadığı en zor gelir. Kendimi bunlarla kandırıyorum işte

Tatlım birde beni kafana takıp üzülme lütfen. Ben biraz daha rahatladım. Gündüz gibi değilim. Hadi benim mevzuyu kapatalım. Güzel şeyler düşünelim

Yaaa valla hala düşünüom şans artsn die 2embriyo mu yoksa tekmi ikisi tutarsa cidden korkarım.ben senin kdr cesaretli değilim bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…