- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #18.221
burdan herkese de yazdım aslında tabiki önce ALLAHın izni sonra ebru ceylanın doğurganlık masajıyla hamile kaldım . sabırla 4 ay bu masajı yaptım ve ovulasyon testi kullandım. adeti 1 sayarsak 7.günden 16.güne kadar hergünü değerlendirdim ve ilişkiden sonra ayaklarımı diktim ertesi gün duş aldım .:) :) sakın konusma tarzı var evet. ama ben o kadar cok kadın dogum doktoruna gıttım kı ılgısız alakasız kaba saba. Barıs beye cok naıf geldı ınsallah bende normal yolla hamıle kalırımda bunca seye gerek kalmaz
Ben de ondan aldım ama test doğru sonuç verdi mi?canım sabah yaptım ama o kadar uyduruk bir test ki internette adını yazdığımda tek şey bulamadım.. heal point gebelik testi duyan var mı aranızda.. yani pek güvenemedim çok hafif bir çizgi belirdi kör eden cinstenne sevinebildim ne üzülebildm atayım bakalım görecek misin sende.. yarın sabah predictor test yapıcam insallah
Mesajları takip edemedim benim de transfer sonrası 8. Günüm ben de heal point test aldım ama güvenemiyorum yapacağım sizin gebelik var sanırımgözle görülmesi baya zordu kuruyunca net görülür oldu çok şükür yoksa sabah hiç silik çzgi var diye bile düşünememiştim kendi kendimeçok şükür elhamdülillahh canımm inşallah koyulaşır inşallah sağlıkla ilerler hemen sizlerden de güzel sonuçları en az kendiminki kadar heyecanla bekliyorum inan inşallah pazartesi salı birlikte çok sevinelim Allahım evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin
Mesajınızı geç gördüm. Evet sonuç doğru oğlum 4 aylık oldu çok şükürMesajları takip edemedim benim de transfer sonrası 8. Günüm ben de heal point test aldım ama güvenemiyorum yapacağım sizin gebelik var sanırım
Mesajınızı geç gördüm. Evet sonuç doğru oğlum 4 aylık oldu çok şükürMesajları takip edemedim benim de transfer sonrası 8. Günüm ben de heal point test aldım ama güvenemiyorum yapacağım sizin gebelik var sanırım
Bana da uterus arkuat tanıdı konuldu ama operasyon gerekiyor Muş bilginiz varmıNormalde yarindi ama Perşembe yada cuma gideyim diyorum biraz daha netlessinyapmamaya çalışıyorum canım şuan ne durumda bilmiyorum inşallah bdnimledir miniğim
Siz de mi arkuat şeklinden dolayı histeroskopi oldunuzBn ilk o ameliyatı oldum sonra tUp bebeğe yoğunlaştım 2. Denemede tuttu elhamdulillah
EvetSiz de mi arkuat şeklinden dolayı histeroskopi oldunuz
Anladım rabbim şifa versin çok zor değil diye duydum
Aynen kolay hiç-bir zorluğu yokAnladım rabbim şifa versin çok zor değil diye duydum
Canım 4 BC kalite tutundu muAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimBenimki 4 bc kalite dediler pozitif sonuç alanların nasıldı acaba embriyo kaliteleri bilenler yazabilir mi ? Birde transfer öncesi yeme içme olsun yada dikkat etmem gereken bişey var mı bilgisi olanlar yazarsa çok mutlu olurum şimdiden sağolun