Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kötü olmak yok .ana olmadan burdan çıkış yok döverim
Olucaz dimi cok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma

Yaaa kuzum ben bugun bir ağladım ama ağlarken de bir kahkahalar attım görecektin iğneler bir kafa yaptı.kocam bakıp böle adam tırstı kadın kafayı yedi dieo hormon ilaçları fenaaa hepimiz şuan aynıyız ama güçsüzüm felan deme

Kızlar bugün iğnelere başladm ilaçlar arttı prolutex 2tane birde proluton iğne nasıl bir kafa yaptı.ne güzel kafası var mış iğneninbağımlı olmam umarım
Habire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diye gordum bi ara yapmislar guzel duruyodu aslinda

Kızlar bugün iğnelere başladm ilaçlar arttı prolutex 2tane birde proluton iğne nasıl bir kafa yaptı.ne güzel kafası var mış iğneninbağımlı olmam umarım
Proluton muuuuu kac günde bir verdi? O kabus ya ☹

InshaAllah canim hersey iyi olucak Rabbim gercekten anne olmak isteyenlere ve anneligi hakedenlere versin anneligi

Habire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diye gordum bi ara yapmislar guzel duruyodu aslinda
Bi ara düşündüm de vazgeçtim herkes yaptı onu farklı birşey bulcam ben yeni bir akım üzerine düşünüyorum şimdilk

Artistmisin sen havalara bak yaaa sen fitil ilaç derken iğneyi unutmuşun görcez senide bayan kofi
Ben bileğimi kırdım, kırdığımı anlamadım dr'a gidelim dedi arkadaşlar şişmiş. Yok ya dedim kırık olsa duramazdım hep öyle derler ya. Ama proluton kabus ya kendim de yapmiyorum ya, sevmiyorum onu. Proluton da bana bayılmıyo tabii. Aramızda gerginlik var kendisiyle

Yaaaa ayagının kırıldıgını anlamıcak kdr acı eşiğin yüksek ama prolutondan tırsıyosun herkesın bi zatıf yerı vr işte

Offf o ağrı o kanama.. bi düş yakamızdan ne var sorunsuz ilerlese, hevesimiz kursağımızda kalmasa. Çok geçmiş olsun canım, tekrarı yaşanmasın inşallah hayat da sana hep pozitif gelsin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…