- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Parayla değil sırayla yavrumTek temennim kovid e yakalanmadan tedavimi sürdürürüm inşallahkofi yoksa alır başını gider iki boy arayla
Hava pısssss diyosunahahah senin havanı sevsinler sen bi ilaçlara başla tekrar bakalm havan kalıomu
Olucaz dimikötü olmak yok .ana olmadan burdan çıkış yok döverim
He cnm ben bugün o iğneleri yedim bütün havam fısss olduHava pısssss diyosunbalon hibi söndürecek beni iğneler
Iğne konusunda ben çok rahatım ya valla. Hiç sıkıntı değil no problemHe cnm ben bugün o iğneleri yedim bütün havam fısss oldusenide beklioz er meydanına
Yaaa kuzum ben bugun bir ağladım ama ağlarken de bir kahkahalar attım görecektin iğneler bir kafa yaptı.kocam bakıp böle adam tırstı kadın kafayı yedi dieOlucaz dimicok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma
Habire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diyeKızlar bugün iğnelere başladm ilaçlar arttı prolutex 2tane birde proluton iğne nasıl bir kafa yaptı.ne güzel kafası var mış iğneninbağımlı olmam umarım
Proluton muuuuuKızlar bugün iğnelere başladm ilaçlar arttı prolutex 2tane birde proluton iğne nasıl bir kafa yaptı.ne güzel kafası var mış iğneninbağımlı olmam umarım
Artistmisin sen havalara bak yaaaIğne konusunda ben çok rahatım ya valla. Hiç sıkıntı değil no problem
InshaAllah canim hersey iyi olucak Rabbim gercekten anne olmak isteyenlere ve anneligi hakedenlere versin anneligiYaaa kuzum ben bugun bir ağladım ama ağlarken de bir kahkahalar attım görecektin iğneler bir kafa yaptı.kocam bakıp böle adam tırstı kadın kafayı yedi dieo hormon ilaçları fenaaa hepimiz şuan aynıyız ama güçsüzüm felan deme
Bi ara düşündüm de vazgeçtimHabire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diyegordum bi ara yapmislar guzel duruyodu aslinda
aminnnn .ama işte haketmeyenler hep anne.buda bir sınav bizim sınavımız.ama inanıyorummm tüm kalbimle er yada geç o bamyalar buraya gelecekInshaAllah canim hersey iyi olucak Rabbim gercekten anne olmak isteyenlere ve anneligi hakedenlere versin anneligi
Hadi bakalim bizede bi ipucu versen olmamiBi ara düşündüm de vazgeçtimherkes yaptı onu farklı birşey bulcam ben yeni bir akım üzerine düşünüyorum şimdilk
Ben bileğimi kırdım, kırdığımı anlamadımArtistmisin sen havalara bak yaaasen fitil ilaç derken iğneyi unutmuşun görcez senide bayan kofi
Yaaa noldu korktunmuProluton muuuuukac günde bir verdi? O kabus ya ☹
Valla inshaAllah hepinizin ikizleri olurda bidaha ugrasmassinizaminnnn .ama işte haketmeyenler hep anne.buda bir sınav bizim sınavımız.ama inanıyorummm tüm kalbimle er yada geç o bamyalar buraya gelecek
YaaaaBen bileğimi kırdım, kırdığımı anlamadımdr'a gidelim dedi arkadaşlar şişmiş. Yok ya dedim kırık olsa duramazdım hep öyle derler ya. Ama proluton kabus ya kendim de yapmiyorum ya, sevmiyorum onu. Proluton da bana bayılmıyo tabii. Aramızda gerginlik var kendisiyle
OfffDiğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.