- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Benim yaşımdan dolayı iki yumurta anca oluyor. İkiside çok şükür dölleniyor. Taze 3.gün oldum ikisinde de. İnşallah yine iki yumurtam olurda şansım artar.Dondurulmuş varmı bebem ?yeniden mi tedavi olcan?
Ya ne vr yaşında kuzum ya ne yaşta 1yumurtayla ne harikalar gerçekleşiyor.kendine ve Allaha güven.yumurtası olmayan 25yasnda kızlar vr .Çok şükürki bak yumurtan oluyormus.ocakta reglnle yine yumurta oluşur çok yumurta oluncada bi garantisi yok.seninde olacak güzel bir evladın önce inancagızki başaracağız.Benim yaşımdan dolayı iki yumurta anca oluyor. İkiside çok şükür dölleniyor. Taze 3.gün oldum ikisinde de. İnşallah yine iki yumurtam olurda şansım artar.
Canim cok gecmis olsun uzuldumBugün kürtaj oldum canımkalbi durdu. Çarşamba kontrole gittim kalbini tekrar dinledik bir sorun yoktu. Perşembe gecesi sıkıntı oldu.
Hg baciiiiCanim cok gecmis olsun uzuldumnasil bukadar hizli oldu durduguyla bir kurtaj felan..
Selam tupbebek ahalisi
Tek temennim kovid e yakalanmadan tedavimi sürdürürüm inşallahYa ne vr yaşında kuzum ya ne yaşta 1yumurtayla ne harikalar gerçekleşiyor.kendine ve Allaha güven.yumurtası olmayan 25yasnda kızlar vr .Çok şükürki bak yumurtan oluyormus.ocakta reglnle yine yumurta oluşur çok yumurta oluncada bi garantisi yok.seninde olacak güzel bir evladın önce inancagızki başaracağız.
özlemiştik ama dimi kavuştuk bak gene sizsiz yapamadım 1gece dayanabildimSelam tupbebek ahalisitopigimiz hayirli olsun Rabbim herbirimize guzel haberler alip vermeyi nasip etsin inshaAllah
Hosbulduk bacim evetHg baciiiiEvt ya bende üzüldüm aygüle ;(geceye iyi başlayamadık ama iyi devam edicez aygül güçlü bir kadın
sakınn o kofiyle arayı açmaTek temennim kovid e yakalanmadan tedavimi sürdürürüm inşallahkofi yoksa alır başını gider iki boy arayla
Evet canim benim yasta 29 amh dusuk nedeni bilinmiyor.. pes etmek yokYa ne vr yaşında kuzum ya ne yaşta 1yumurtayla ne harikalar gerçekleşiyor.kendine ve Allaha güven.yumurtası olmayan 25yasnda kızlar vr .Çok şükürki bak yumurtan oluyormus.ocakta reglnle yine yumurta oluşur çok yumurta oluncada bi garantisi yok.seninde olacak güzel bir evladın önce inancagızki başaracağız.
kötü olmak yok .ana olmadan burdan çıkış yok döverimHosbulduk bacim evetkotu oldum inanki
Diğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.Canim cok gecmis olsun uzuldumnasil bukadar hizli oldu durduguyla bir kurtaj felan..
Benm de tüplerim yok tüpsüz fikrettim yani.hepimize 1yumurta yeter aç gözlülük etmeyelim plssssEvet canim benim yasta 29 amh dusuk nedeni bilinmiyor.. pes etmek yokayguldiyebiri
Ooo kimler gelmiş baklava tatlı alıp gelir insanSelam kızlar, hayırlı olsun hepimize, güzel haberler vermek nasip olsun
ya bu haldeyken bile herkesi düşünecek kdr ne güzel bir kalbin varDiğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.
Haftaya kararlaştırırsınız canım ayını. Sen güçlü ve dik bir kadınsınBir hafta sonra gel kontrol edelim dedi. O zaman tekrar konuşacağız artık. Bende kötüydüm doktorumda konuşacak halimiz yoktu.
ahahah senin havanı sevsinler sen bi ilaçlara başla tekrar bakalm havan kalıomuHavalı kofi
Ben ocakta olucam ya ondan