Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kötü olmak yok .ana olmadan burdan çıkış yok döverim:sinirli:
Olucaz dimi🥺 cok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam ❤️ Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma🙏🏻

Olucaz dimi🥺 cok duygusalim yaw hormonlardanmi bilmiyorum.. guclu de degilim ben herhalde yikilirim birsey olursa .. annem 2 yil once terketti bizleri yavrumda tekrar terk ederse bosluga duserim herhalde arkadaslar doluyum ben bide aygule uzuldum suan uff amaaaan bu topikte umarim positif olmaya caliscam ❤️ Saolun iyiki varsiniz kizlar iyiki girmisim bu platforma🙏🏻
Yaaa kuzum ben bugun bir ağladım ama ağlarken de bir kahkahalar attım görecektin iğneler bir kafa yaptı.kocam bakıp böle adam tırstı kadın kafayı yedi die🙈o hormon ilaçları fenaaa hepimiz şuan aynıyız ama güçsüzüm felan deme :sinirli:

Kızlar bugün iğnelere başladm ilaçlar arttı prolutex 2tane birde proluton iğne nasıl bir kafa yaptı.ne güzel kafası var mış iğnenin😂bağımlı olmam umarım😎
Habire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diye😅🤣 gordum bi ara yapmislar guzel duruyodu aslinda🤔

Yaaa kuzum ben bugun bir ağladım ama ağlarken de bir kahkahalar attım görecektin iğneler bir kafa yaptı.kocam bakıp böle adam tırstı kadın kafayı yedi die🙈o hormon ilaçları fenaaa hepimiz şuan aynıyız ama güçsüzüm felan deme :sinirli:
InshaAllah canim hersey iyi olucak Rabbim gercekten anne olmak isteyenlere ve anneligi hakedenlere versin anneligi 😣

Habire ekliyolar sanki bari bebisin olunca bos ignelerin koleksiyonundan instagramda resim paylas tupbebegim diye😅🤣 gordum bi ara yapmislar guzel duruyodu aslinda🤔
Bi ara düşündüm de vazgeçtim :KK66:herkes yaptı onu farklı birşey bulcam ben yeni bir akım üzerine düşünüyorum şimdilk😅

Artistmisin sen havalara bak yaaa😂 sen fitil ilaç derken iğneyi unutmuşun görcez senide bayan kofi
Ben bileğimi kırdım, kırdığımı anlamadım 😂 dr'a gidelim dedi arkadaşlar şişmiş. Yok ya dedim kırık olsa duramazdım 😂😂😂 hep öyle derler ya. Ama proluton kabus ya kendim de yapmiyorum ya, sevmiyorum onu. Proluton da bana bayılmıyo tabii. Aramızda gerginlik var kendisiyle

Ben bileğimi kırdım, kırdığımı anlamadım 😂 dr'a gidelim dedi arkadaşlar şişmiş. Yok ya dedim kırık olsa duramazdım 😂😂😂 hep öyle derler ya. Ama proluton kabus ya kendim de yapmiyorum ya, sevmiyorum onu. Proluton da bana bayılmıyo tabii. Aramızda gerginlik var kendisiyle
Yaaaa😂😂😂😂 ayagının kırıldıgını anlamıcak kdr acı eşiğin yüksek ama prolutondan tırsıyosun herkesın bi zatıf yerı vr işte

Diğer topiğe yazmak istemedim, pozitif olanları korkutmak istemedim. Gece 11-12 gibi lekelenmem ve ağrım oldu sabah doktora yazdım gel bakalım dedi. Beklemiyorduk böyle birşeyi. Baktık içide bozulmuş beklemeye gerek yok dedik eşimle.
Offf 🥺o ağrı o kanama.. bi düş yakamızdan😏 ne var sorunsuz ilerlese, hevesimiz kursağımızda kalmasa. Çok geçmiş olsun canım, tekrarı yaşanmasın inşallah🍀🦋🧿 hayat da sana hep pozitif gelsin bundan sonra🥰

X