- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Nerde şiir yazdım kız haloşKofinin yazdığı şiiri okudunmu valla biran yaşadım resmen
Günaydın sevinçli bacıOooooo yeni mekan belli hayırlı olsunPlutonMerkez şekerim dedikodunun dibini vururuz artık
Bu arada selam kızlar herkese günaydın
Hep böyle yapıyo bana işteSen sanki rahat duruyondaiki kardeş arasına girmem ben
InşaallahÇokta iyi yapmışsın çokta güzel olmuş hayırlı olsun bol güzel haberli bir grup olsun inşallah
Hg semoşumÇokta iyi yapmışsın çokta güzel olmuş hayırlı olsun bol güzel haberli bir grup olsun inşallah
AminnnPlutonMerkez Rabbiyesi vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr
hayirli olsun topigimiz canim hepimize mutluluk huzur getirsin inslalah kayiplar olmadan uzulmeden saglikli hayirli haberler almak duasiyla
Sana güzwl bir haberim varHep böyle yapıyo bana işte
Herkeste eli boş gelmiş bi çikolop datlu neyüm getirmemişinzOooooo yeni mekan belli hayırlı olsunPlutonMerkez şekerim dedikodunun dibini vururuz artık
Bu arada selam kızlar herkese günaydın
evet liste oluştur bebegimhoş geldin beybisiii
Bebegım msj bölümüne yazssan herkes maja yazar ben de tek tek liste akşam oturup liste yaparım böle yorumlarda kaçmasn aradanevet liste oluştur bebegim18 aralik transfer tarihim allahm nasip kismet ederse
İnşallah aminayguldiyebiri canim gercekten cok üzüldüm cok gecmis olsun Rabbim cekemeyecegimiz yuk kaldiramayacagimiz aci vermesin inslalah hicbirirmize..insallah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlarimi kulaklarımıza aliriz..
tamam canm ya isminden bildirim geliyor ya halamgil diye direk dilim dönüyorBebegım msj bölümüne yazssan herkes maja yazar ben de tek tek liste akşam oturup liste yaparım böle yorumlarda kaçmasn aradanlistenin başına seni koycam
Ahahaha halamgilin damından atlayamadım liralarım döküldü toplayamadımtamam canm ya isminden bildirim geliyor ya halamgil diye direk dilim dönüyor
ahey aheyyyAhahaha halamgilin damından atlayamadım liralarım döküldü toplayamadım
biz böle halay çeke çeke doğurcaz belli olduahey aheyyy
Col iyi yapmissin canimAminnnevt istedimki kimsenin kırılmadığı hoş sohbet dolu samimi yeni bir alanımız olsun (kofi nin baskıları da var işin içinde
Hahah ayy ne güldüm yabiz böle halay çeke çeke doğurcaz belli oldu
bı arada iğnelere dün başladım dötüm acıyo göbüşüm acıyıoııCol iyi yapmissin canim
Bakıyom instaya herkes yılbaşı ağacı süslüyor bende kocama diyim bi ağaç alsın iğnelerle ilaçlarla süslücem yılbaşı benm neyime tüp bebek ağacı yapçamHahah ayy ne güldüm ya