Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yıkılsan ne olur ki? Dünya yine dönücek güneş yine doğucak.. fırıncılar taze ekmek yapicak, ayyaşlar içicek.. karnın acıkıcak, duş alıcaksın, markete gidiceksin.. bu hayat bu kadar işte. Necip fazılın da dediği gibi ; " çok da ciddiye almayın hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız". O yüzden herşeyi oluruna bırak. Kendini bi sandalda düşün. Akıntılı ama hırçın olmayan bir nehrin üzerinde. Akıntıya kapıl gözlerini kapat. Nereye giderse .. 😊😘
Aynen cok dogru soyluyorsun kaptirmis gidiyoruz.. Rabbim herzaman en dogrusunu bilir hakkimizda hayirlisi olsun 🙏🏻 Garip bir yolcuyuz dunyada seyahat eden yasicaz mecbur butun bunlari 😘

Zor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmez😂
Estagfurullah ne varmis yasinda benim piskologom 40 yasinda anne oldu oda ayni bizim gibi genetik sorunluydu Rabbim herturlu gucunu veriyormus bizede verir inshaAllah 🙏🏻

Estagfurullah ne varmis yasinda benim piskologom 40 yasinda anne oldu oda ayni bizim gibi genetik sorunluydu Rabbim herturlu gucunu veriyormus bizede verir inshaAllah 🙏🏻
ben ikiz işinden sıyrılmak için yaşımı bahane ettim.bikere gayette gencim tabi çıtır değilsemde bi kıtır olabilirim😎😅

Aynen cok dogru soyluyorsun kaptirmis gidiyoruz.. Rabbim herzaman en dogrusunu bilir hakkimizda hayirlisi olsun 🙏🏻 Garip bir yolcuyuz dunyada seyahat eden yasicaz mecbur butun bunlari 😘
Evet hayatım o yüzden çok da arabeske bağlamanın anlamı yok. Şu hayatta zevk aldığın neler varsa onlara yoğunlaş. Yüreğini karartma. Hamilesin düşün güzel olsun 😘

X