- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Canım kusura bakma yanlış mı hatırlıyorum acaba. Diger konuda görmüştüm sen hamile değil miydin?
Oh beee mekanımı buldum nihayet
Hoşgeldin bebem benim işte bu ya topiğin neşeli çılgın anaları burd
Yavrum mekan senin boşuna oraya ocak yazmadık demiOh beee mekanımı buldum nihayetdr'un ne diyor aygülüm ? Ara ver dedi mi sana?
Ah kıyamam düşünmüş de topik açmış banaYavrum mekan senin boşuna oraya ocak yazmadık demi
YaaaAh kıyamam düşünmüş de topik açmış bana
Bugün kürtaj oldum canımCanım kusura bakma yanlış mı hatırlıyorum acaba. Diger konuda görmüştüm sen hamile değil miydin?
Aygülcüm geçmiş olsun bebem yaaa bugünmü oldu daha .dr ne dedi bu durumaBugün kürtaj oldum canımkalbi durdu. Çarşamba kontrole gittim kalbini tekrar dinledik bir sorun yoktu. Perşembe gecesi sıkıntı oldu.
Canım hayırlı olsun topigin ama yanlışlik yapmadın degilmi benim transfer geceli çok oldu
Yanlışlık yok yavru ceylanımCanım hayırlı olsun topigin ama yanlışlik yapmadın degilmi benim transfer geceli çok oldu
Bir hafta sonra gel kontrol edelim dedi. O zaman tekrar konuşacağız artık. Bende kötüydüm doktorumda konuşacak halimiz yoktu.Oh beee mekanımı buldum nihayetdr'un ne diyor aygülüm ? Ara ver dedi mi sana?
hg cnmm tedavin hayrlı olsun burda ocak bekleyen dostlarımz da vr hep beraber inşlh pozitifleri alırz.olmassada yılmadan gene denerizMerhaba,benim transferimin de Ocak’ta olması bekleniyor,hepimiz güzel haberler veririz İnşallah.
Yaaa gerçekten çokk üzüldüm;( sen çok şeker birisin kuzum zor bir şey yaşadığın lütfen kendini bırakma olurmu toparlanacaksın inanıyorum ve tekrar deniceksin.Bir hafta sonra gel kontrol edelim dedi. O zaman tekrar konuşacağız artık. Bende kötüydüm doktorumda konuşacak halimiz yoktu.
Aminnn cnm sende hg . evet hepimiz çıktık bı yola inanıyorumki hepimiz başaracağızzzzzzAllah bebek isteyen ve bunun için çabalayan herkesin yardımcısı olsun. Çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah.