Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen cok dogru soyluyorsun kaptirmis gidiyoruz.. Rabbim herzaman en dogrusunu bilir hakkimizda hayirlisi olsun Garip bir yolcuyuz dunyada seyahat eden yasicaz mecbur butun bunlari

Zor olmazmı ya hayata kapaman lazım kendını.senın yas daha genc ıkıze bakarsn da ben 36ya geldm yaşlı başlı kadınım ben gücüm yetmez
Estagfurullah ne varmis yasinda benim piskologom 40 yasinda anne oldu oda ayni bizim gibi genetik sorunluydu Rabbim herturlu gucunu veriyormus bizede verir inshaAllah

Estagfurullah ne varmis yasinda benim piskologom 40 yasinda anne oldu oda ayni bizim gibi genetik sorunluydu Rabbim herturlu gucunu veriyormus bizede verir inshaAllah
ben ikiz işinden sıyrılmak için yaşımı bahane ettim.bikere gayette gencim tabi çıtır değilsemde bi kıtır olabilirim

Aynen cok dogru soyluyorsun kaptirmis gidiyoruz.. Rabbim herzaman en dogrusunu bilir hakkimizda hayirlisi olsun Garip bir yolcuyuz dunyada seyahat eden yasicaz mecbur butun bunlari
Evet hayatım o yüzden çok da arabeske bağlamanın anlamı yok. Şu hayatta zevk aldığın neler varsa onlara yoğunlaş. Yüreğini karartma. Hamilesin düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…