Canım sonuç ne oldu? Rabbim hayırlısını etsinArkadaşlar 10.gün beta 54 12.gün 66 14.gün 112 18.gün yanı bugün 504 cıktı. Kimyasal değil ama dis gebelik olabilirmi sizce bu değerler nasıl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonuç ne oldu? Rabbim hayırlısını etsinArkadaşlar 10.gün beta 54 12.gün 66 14.gün 112 18.gün yanı bugün 504 cıktı. Kimyasal değil ama dis gebelik olabilirmi sizce bu değerler nasıl.
20.gun tekrar kan verdim beta 1200 olmus.pazartesi keseye bakılacakCanım sonuç ne oldu? Rabbim hayırlısını etsin
Merhaba acaba kaç embriyo gönderdiniz, kaçı sağlıklı geldi.Benzer şeyler yaşıyorum şu anda çok kararsızım genetik konusunda, bizde sendrom yoktu tekrarlama riski yok o sonucun dediler ama korkuyorum yine deevet ilk denememizdi, ben normal 3 düşük yaptım, genetik inceleme yapılması için doktorum tüp bebek önerisinde bulundu, sağlıklı embriyolar seçildi, inşallah devamı da güzel olur, sağlıklı kucağıma alırım inşallah.
İnşallah sağlıklı gebeliktir. Rabbim yüzünü güldürsün20.gun tekrar kan verdim beta 1200 olmus.pazartesi keseye bakılacak
Bakalım ne olacak
Amin inşallah..gec yükselmeye başladı. Nasıl olacak merak ediyorum.Allah hayır olanı nasip etsin inşallahİnşallah sağlıklı gebeliktir. Rabbim yüzünü güldürsün
Keseyi görebildinmi canım?Amin inşallah..gec yükselmeye başladı. Nasıl olacak merak ediyorum.Allah hayır olanı nasip etsin inşallah
Evet Gördüm. 4 hafta 4 günlük dedi dr.7mm büyüklüğünde imiş 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Inşallah sonu güzel olurKeseyi görebildinmi canım?
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin kalp atışını duymayı ve kucağına almayı Rabbim nasib etsin. Benimki de mart ayının ilk haftası olacak galiba transfer İnşallah bir aksilik çıkmazsa doğal siklusta transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun ❤Son adet tarihine göremi hesaplanıyor hafta.buna göre benim kese 1 haft geride ama dr bunu su anda konuşmak için erken dedi bende çok takilmadim.naturel siklus olmuştu adetten 19 gun sonra transfer yapılmıştı
Takılma zaten, 7mm bir rüyan var içinde onu düşğn. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSon adet tarihine göremi hesaplanıyor hafta.buna göre benim kese 1 haft geride ama dr bunu su anda konuşmak için erken dedi bende çok takilmadim.naturel siklus olmuştu adetten 19 gun sonra transfer yapılmıştı
Amin Cümlemizin ama bu tup bebek gebeliklerdde hep bir korku olacak sanırım bugün sevinemedim bile her aşamayı geçtiğinde diğer aşamanın telaşı sarıyor.birde ilk 10.ve 12. Gün beta değerimin yetersizliği kafama takılıyor.bugun beta 4600 olmus şükür 4 kat artmış.Allah sonunu hayır eylesin.Çok sevindim. İnşallah sağlıkla ilerlesin kalp atışını duymayı ve kucağına almayı Rabbim nasib etsin. Benimki de mart ayının ilk haftası olacak galiba transfer İnşallah bir aksilik çıkmazsa doğal siklusta transfer olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun ❤
Çok teşekkür ederim.bu 3. Denememdi.Allah yüzümüzü güldürsün inşallahTakılma zaten, 7mm bir rüyan var içinde onu düşğn. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Keseyi görmüşsün MaşaAllah. Burda beta düzensiz artarak sonra sağlıklı ilerleyenleri okumuştum. Tüp bebekte 1 hafta geriden gelme önden gitmesi olabilirmiş dondurulmuşsa. İnşallah herşey gönlünce olsunAmin Cümlemizin ama bu tup bebek gebeliklerdde hep bir korku olacak sanırım bugün sevinemedim bile her aşamayı geçtiğinde diğer aşamanın telaşı sarıyor.birde ilk 10.ve 12. Gün beta değerimin yetersizliği kafama takılıyor.bugun beta 4600 olmus şükür 4 kat artmış.Allah sonunu hayır eylesin.
Dondurulmuş evet. Inşallah sizinde her şey yolunda gider.Keseyi görmüşsün MaşaAllah. Burda beta düzensiz artarak sonra sağlıklı ilerleyenleri okumuştum. Tüp bebekte 1 hafta geriden gelme önden gitmesi olabilirmiş dondurulmuşsa. İnşallah herşey gönlünce olsun
Amin. İnşallah.Dondurulmuş evet. Inşallah sizinde her şey yolunda gider.
Hayırlısı olsun inşallah. Benim de adetim bitiyor dondurulmuş embriyo transferi olacak. Bu süreç nasıl işliyor acaba. Cuma günü gideceğim rahmi hazırlayacağız dedi doktorum. Sizin nasıl oldu süreç acabaBen gelecek hafta içinde transfer olucm doktorumdan haber bekliyorum
Benim de martta olacak sanırım. Cuma günü doktora gideceğim. Rahmi hazırlayacakmışız. Sizin süreç nasıl ilerliyorBen de şubat sonu mart başi olacağim inşallahh embriyolarim bugun 3.gunde inaniyorum 5.gune gelicekler rabbimin izniyle
Hayırlı olsun İnşallah. Bende hazırlanıyorum transfer için yarın hormonlara bakılacak transfer günü belli olacak Rabbim nasib ederseBenim de martta olacak sanırım. Cuma günü doktora gideceğim. Rahmi hazırlayacakmışız. Sizin süreç nasıl ilerliyor
Benim pozitif oldu sonra düşük yaptm. Bende bi kac ay sonra dondurulmuşla devam edicm canimHayırlısı olsun inşallah. Benim de adetim bitiyor dondurulmuş embriyo transferi olacak. Bu süreç nasıl işliyor acaba. Cuma günü gideceğim rahmi hazırlayacağız dedi doktorum. Sizin nasıl oldu süreç acaba
Canım transfer oldunmu? İnşallah güzel haberler alırsın ❤Merhaba arkadaşlar, benimde salı günü transferim var dualarınızdan eksik etmeyin lütfen Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın