Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Inşallah valla insan tutsa kandaki değeri merak edio o da geçse kese kalp ila ahir bir yoldayız hyrlisiyla gelir devamı insallah
5.gün embriyosu mu baya net duruyor çünkü çizgi aynen öyle sürekli endişeli geçiyor hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alınca artık oh deriz inşaAllah

Yok ya jelde iyi değil birikip kalıyor tahriş ediyor bence iğne daha iyi hem ben nedense severim iğneyiprolutex aynı gonalf gibimi evde yapılan dan sanırsam ama progestan hemsiremi yapması gerek
Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla

Rabbım tez zamanda kucagına almayı nasip etsın genetik test verdım bende bahceci hastasimisiniz

Rabbım tez zamanda kucagına almayı nasip etsın genetik test verdım bende bahceci hastasimisiniz
amin canim insallah hepimiz icin. benim dis doktor ama umut bahcecide oluyor islemler. eger dondurulmus olan da tutmazsa yeni baslarken genetik test yaptirmayi dusunuyorum ben de. genetik testi nerde yaptiriyorsun?

İlaç kullanmaya devam edecekmisin kalınlık için merak ettim. Ben transferden 5 gün önce gittim 8 idi beş gün sonra 13dü ondan sordum. Çok ta kaşınlaşmasın

5+4 son adet tarihine göre mi? Yoksa ultrasonda kese boyu mu 5+4 gösteriyor? Bir gün bile çok şey fark ediyor inan. O gün görünmeyen ertesi gün görüne de bilir
Adet tarihime göre hesapladı doktor , inanın bilmiyorum geçen boş gebelikte mide bulantısı en üst noktadaydı şimdi öyle değil mesela üstelik ikiz , o zaman o halde boşsa şimdi kesin boştur diye düşünmekten kendimi alamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…