- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.541
Prednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.Allah razı olsun bacış şükür bir sorun çıkmadıaynı ilaçlar yine verildi aynen devam pazartesi başlayacağım ancak bu sefer kalçadan olan iğne varya progestan onun yerine göbekten olan prolutexi istedim göbekten kendim yaparım diye. Şuan sadece estrofem folikasit ve d vitamini alıyordum iğne fitil ve prednol pazartesi başlanacak
Bağışıklığı baskılamak için cnm vücut bebeği mikrop gibi görmesin die kısa süreli vücut direncini düşürüyor drlarPrednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.
Dekort ta ayni ilac mi?Bağışıklığı baskılamak için cnm vücut bebeği mikrop gibi görmesin die kısa süreli vücut direncini düşürüyor drlar
Belirtilere göre sonuç çıkarmamalısın. Çünkü boş yada dolu beta hcg artiyor. Belirtileri de hormonlar yapiyor zaten. P.tesi güzel haberler vereceğine inaniyorumAdet tarihime göre hesapladı doktor , inanın bilmiyorum geçen boş gebelikte mide bulantısı en üst noktadaydı şimdi öyle değil mesela üstelik ikiz , o zaman o halde boşsa şimdi kesin boştur diye düşünmekten kendimi alamıyorum .
NormalKizlar progesteron iğne ilk defa yaptım yaptığımda birseyim yoktu ama kalçam çok fenaa normal mi bu ağrıyor resmen :/
Zeyni pozitif canııımmmMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
Hayırlı olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
AminHayırlı olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet kofiii çok şükür beraber gldi bizim bebislerZeyni pozitif canııımmmhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah
Bnde anlamıom bu durumdan bakalım Bnm ne çıkıcak =/Kızlar merhaba betahcg testi sonucum 52. 1 pazartesi tekrar çağırdılar test yaptırmak için sizce değer nasıl?
Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla
Çocukluğumdan beri alışkınım pwnisilinnigneai yemeye ondan sanırsam fazla etki etmez bana iğne yapacak birşey yok mecburuz bebiş için keşke sonuca ulasalimda iğne sorun değil sen ne yaptın cuma kontrole gidecektin?Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla
Hayır li olsun rabbim devamını getirsin inşallahMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
InşallahHayır li olsun rabbim devamını getirsin inşallah
Kaçıncı günün canim bugünTest sonucum arkadaşlar
11. Gün canmKaçıncı günün canim bugün
evt gittim bebeğim cuma 8.günümdü yumurtam 15mm kalınlıkta 6.5mm olmus ilaç 1adet yutuyrdm 4e cıkardı.bende kalınlasma az mı dedm dra oda henüz erken dedi.cuma 10günm sanıodm daha 8mişÇocukluğumdan beri alışkınım pwnisilinnigneai yemeye ondan sanırsam fazla etki etmez bana iğne yapacak birşey yok mecburuz bebiş için keşke sonuca ulasalimda iğne sorun değil sen ne yaptın cuma kontrole gidecektin?
o 5gün içinde ne kullandırdılar sana?İlaç kullanmaya devam edecekmisin kalınlık için merak ettim. Ben transferden 5 gün önce gittim 8 idi beş gün sonra 13dü ondan sordum. Çok ta kaşınlaşmasın
Evt cnm dekort prodnol prograf hepsı aynı türden ilaçlarDekort ta ayni ilac mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?