- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.481
Yani ne bulurlarsa versinler yeterki gelsin bebeler çektiğimiz acılar iğneler mutluluk olsun hepimizeSakinleştirici kesinlikle veriyorlar ya bemce ondanyada bu narkoz gibi degil, kafa yapan bişey. Hormon değerlerin çok yüksek olursa taze transfer yapmaz herhalde. Ama genelde herkesin o degerlerdedir östrojeni
Yoo hemen getiriyolar. Yanına da meyve suyu. Sandiviç yapıyorsunuz bari yarim ekmeğe yapın. O ne öyle elimin yarısı kadar? 3 lokmada bitirdim. Bahçeci sana sesleniyorum duy beniiiKız ne ekmeği hahahahhahaanestezi sonrası bir kaç saat yenmiyor yemek e seni gördüler dişi canavar buna birşey olmaz dediler
Amin canım inşaallahYani ne bulurlarsa versinler yeterki gelsin bebeler çektiğimiz acılar iğneler mutluluk olsun hepimize
Bende bende odaya gelirken hatırlıyorum pijamami ters giydirmisler altını anneme kızıyorum ters oldu diye hemşireler falan güldü sonra kendimdeydim hemen ayaklandim şükür onda inşallah buda öyle olur mutlu girer mutlu çıkarımNiye kız ağrın mı vardıbenim çok az bi sızım vardı ağrı bile değil. Onda bile hemen seruma parol eklediler. 10 dakkaya o da gitti. Bide ben cin gibi uyandım yanımda benden önce girip cikan kadin hala duruyodu. Ben ekmegim geldigi gibi yedim. Hemşire uyandiniz mi dedi? Bi baktı oo ekmeği bile yemiş dedi arka tarafa ayyy ne çok rezillik aç kuş gibi
18 yumurta toplandı ama PCOS vardı her biri 20 milime yakın bir sürü folikül boşalttı galiba . bir de benim tek tüp iki yumurtam var . Bir buçuk sene önce ameliyat oldum sezaryen gibi . Sağ tüpüm patladı. Ağrıyla uyandım ki öyle böyle bi ağrı değilKaç yumurta toplandı? Onunla alakali herhalde?
Sen hangi bahçeci ? Ben BursaYoo hemen getiriyolar. Yanına da meyve suyu. Sandiviç yapıyorsunuz bari yarim ekmeğe yapın. O ne öyle elimin yarısı kadar? 3 lokmada bitirdim. Bahçeci sana sesleniyorum duy beniii
Ah canım geçmiş olsun. Tüpün durduk yere mi patladı?18 yumurta toplandı ama PCOS vardı her biri 20 milime yakın bir sürü folikül boşalttı galiba . bir de benim tek tüp iki yumurtam var . Bir buçuk sene önce ameliyat oldum sezaryen gibi . Sağ tüpüm patladı. Ağrıyla uyandım ki öyle böyle bi ağrı değil
Istanbul umut canoSen hangi bahçeci ? Ben Bursa
Emin ol öyle olucak çok güzel aç kalmak dışındaBende bende odaya gelirken hatırlıyorum pijamami ters giydirmisler altını anneme kızıyorum ters oldu diye hemşireler falan güldü sonra kendimdeydim hemen ayaklandim şükür onda inşallah buda öyle olur mutlu girer mutlu çıkarım
Tek öyle olsun ya yenir içilir sağlık sıhhat bebeler gelsin de yemek nedirEmin ol öyle olucak çok güzel aç kalmak dışında
İkinci dış gebeliğimde oldu . Ben doğal hamile kaldım iki kere . İkiside sağ tüpte takılı kaldı . İkinci de düşüremedik 2 iğneyle . Hastaneden izinli eve geldim 1 saatliğine evde bomAh canım geçmiş olsun. Tüpün durduk yere mi patladı?
Çok çok geçmiş olsun ya18 yumurta toplandı ama PCOS vardı her biri 20 milime yakın bir sürü folikül boşalttı galiba . bir de benim tek tüp iki yumurtam var . Bir buçuk sene önce ameliyat oldum sezaryen gibi . Sağ tüpüm patladı. Ağrıyla uyandım ki öyle böyle bi ağrı değil
Ben Ebru hanıma gelecektim . Pandemi yüzünden gelemedim . Sonra onlar aradı Bursa’da alalım sizi dediler . Bursa da ben çok memnun kaldım . Senin doktorun kim ?Istanbul umut cano
Geçti kuzum çok şükür . Senin ilk tüp bebek denemesi mi ?Çok çok geçmiş olsun ya
Ooo seni çok konsantre gördüm. Hedefe kilitlenmiş vaziyettesin. Hadi ver pazar günü yumurtaları da büyük buluşma gerçekleşsinTek öyle olsun ya yenir içilir sağlık sıhhat bebeler gelsin de yemek nedir
Ebru hanımcığımBen Ebru hanıma gelecektim . Pandemi yüzünden gelemedim . Sonra onlar aradı Bursa’da alalım sizi dediler . Bursa da ben çok memnun kaldım . Senin doktorun kim ?
Şükür canimm evet 2 aşılama Hıdro ameliyatı ve ilk tüp bebekGeçti kuzum çok şükür . Senin ilk tüp bebek denemesi mi ?
Hemde nasıl aklımda pazar var devamlı ve sonrası takıntılı biriyim biraz pazar geçene kadar böyleOoo seni çok konsantre gördüm. Hedefe kilitlenmiş vaziyettesin. Hadi ver pazar günü yumurtaları da büyük buluşma gerçekleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?