- 21 Ağustos 2020
- 217
- 305
- 53
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.501
Çok geçmiş olsun tek seferde olsun inşaAllahŞükür canimm evet 2 aşılama Hıdro ameliyatı ve ilk tüp bebek
Ay deme ya niye öyle kafayı takmış ki bu bebekler tüpe? Tıkanıklık yapışıklık mı vardı acaba? Sen hamile kaliyosan soldan yumutladiginda kalirsin o zamanİkinci dış gebeliğimde oldu . Ben doğal hamile kaldım iki kere . İkiside sağ tüpte takılı kaldı . İkinci de düşüremedik 2 iğneyle . Hastaneden izinli eve geldim 1 saatliğine evde bomiç kanama falan derken kaldı biricik tüpişkom
Teşekkür ederim canım inşallah cumlemizin isteyen bakabilcek layık olcak herkesin inşallahÇok geçmiş olsun tek seferde olsun inşaAllah
Herkes aynı şeyleri yaşamıyor ki. Opudan sonra leke bile gelmedi bendem, başkasının 1 gün kanaması sürer. Yani çok kişisel olaylar. Herkes kendince yaşıyorHemde nasıl aklımda pazar var devamlı ve sonrası takıntılı biriyim biraz pazar geçene kadar böyleameliyat ta da böyle gece gündüz araştırdım ettim buralarda sonuç çok basitti
İdolumsün neden olmasınAy deme ya niye öyle kafayı takmış ki bu bebekler tüpe? Tıkanıklık yapışıklık mı vardı acaba? Sen hamile kaliyosan soldan yumutladiginda kalirsin o zaman
AminTeşekkür ederim canım inşallah cumlemizin isteyen bakabilcek layık olcak herkesin inşallah
Malesef biliyorum ama yinede bakıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin maddi manevi çok yıprandık son 10 gündeHerkes aynı şeyleri yaşamıyor ki. Opudan sonra leke bile gelmedi bendem, başkasının 1 gün kanaması sürer. Yani çok kişisel olaylar. Herkes kendince yaşıyor
Kesinlikle öyleHerkes aynı şeyleri yaşamıyor ki. Opudan sonra leke bile gelmedi bendem, başkasının 1 gün kanaması sürer. Yani çok kişisel olaylar. Herkes kendince yaşıyor
Sen nerede tedavi görüyorsun ?Malesef biliyorum ama yinede bakıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin maddi manevi çok yıprandık son 10 günde
Senin adına çok sevindim canım. Allah kısmet eder de sağlıkla devam eder inşallahAmin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edininşaAllah
Dimi o ne oyle .basit bir ekmek arasi.o kadar para verip gordugumuz muameleye bakYoo hemen getiriyolar. Yanına da meyve suyu. Sandiviç yapıyorsunuz bari yarim ekmeğe yapın. O ne öyle elimin yarısı kadar? 3 lokmada bitirdim. Bahçeci sana sesleniyorum duy beniii
Amin inşaAllah teşekkür ederim hepimizin öyle olur inşaAllahCok mutlu oldum adına canım inşaallah bundan sonrası korkusuz ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Allah tamamına erdirsin inşaallah
Bende hidrosalpenksten oldum canim haziranda.Malasefki 2 tüpümde birden vardi.Benim tuplerimin ikiside bagli.Cok uzucu bir durum.sen hic uzulme dogal yoldan tek tuple kalan cok var.Benimde tek şu an ama ben ameliyat oldum Ağustos da hidrosalpenksden Allah'ım daha beterinden korusun inşallah ya
Çok teşekkür ederim inşaAllah evet Rabbimin hikmeti işteSenin adına çok sevindim canım. Allah kısmet eder de sağlıkla devam eder inşallahçok can sıkıntılı zamanlar geçirdin. Bende ilk defa böyle bir duruma rastladım. Nasılda çabaladı yavrucak. Ne düştü nede durdu değerlerin. Rabbim yardımcınız olsun.
Allah razı olsun yasak bitsin vereyim inşaAllah çok teşekkür ederimAy nasıl sevindim anlatamam SubhanAllah sadaka vermeni tavsiye ederim . Sadaka bin belayı ve musibeti def eder Allah’ın izniyle sık sık sadaka ver kuzum 1 lira bile olsa çok mutlu oldum çok
Amin inşaAllah stres yapma ben transfer de çok rahattım sadece idrara sıkışıklıkta sıkıntım oldu biraz 3 defa çatala geçtim
Çabuk ye de git der gibiDimi o ne oyle .basit bir ekmek arasi.o kadar para verip gordugumuz muameleye bak
Ankara'daSen nerede tedavi görüyorsun ?
Benim bağlı değil sol u aldı doktorum acamadim çok uğraştım dedi baya hasarliydi dedi inşallah onlardan bizlerde oluruzBende hidrosalpenksten oldum canim haziranda.Malasefki 2 tüpümde birden vardi.Benim tuplerimin ikiside bagli.Cok uzucu bir durum.sen hic uzulme dogal yoldan tek tuple kalan cok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?