- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.521
Maşallah süper 6embriyo ngs falan giden oldumu5.gün embriyosu kalite ile ilgili birşey söylenmedi 6 embriyomuz var bakalım . Bursa bahçeci de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah süper 6embriyo ngs falan giden oldumu5.gün embriyosu kalite ile ilgili birşey söylenmedi 6 embriyomuz var bakalım . Bursa bahçeci de
Evet normal canim. Zamanla bezelerde olusacak korkulcak bisey yok. 1 aydir popisimde yer kalmadi acidan yatip oturamiyorumKizlar progesteron iğne ilk defa yaptım yaptığımda birseyim yoktu ama kalçam çok fenaa normal mi bu ağrıyor resmen :/
Kaçıncı gündü bugün hayırlı olsun tatlım Allah devamını getirsin inşaAllahMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
12.gün Bnm test günüm pazartesiKaçıncı gündü bugün hayırlı olsun tatlım Allah devamını getirsin inşaAllah![]()
Inşallah valla insan tutsa kandaki değeri merak edio o da geçse kese kalp ila ahir bir yoldayız hyrlisiyla gelir devamı insallahKaçıncı gündü bugün hayırlı olsun tatlım Allah devamını getirsin inşaAllah![]()
Hayırlı olsunnnnnMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
Hayırlı olsun inşallah seninledir bebisin sağlıklı sihatle ilerlerMerakıma yenik düşüp test yaptım bugun
Hayırlı olsunnnnn![]()
Dualarinizi bklerim insallahHayırlı olsun inşallah seninledir bebisin sağlıklı sihatle ilerler![]()
5.gün embriyosu mu baya net duruyor çünkü çizgi aynen öyle sürekli endişeli geçiyor hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alınca artık oh derizInşallah valla insan tutsa kandaki değeri merak edio o da geçse kese kalp ila ahir bir yoldayız hyrlisiyla gelir devamı insallah
3. Gün embriyosu5.gün embriyosu mu baya net duruyor çünkü çizgi aynen öyle sürekli endişeli geçiyor hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alınca artık
Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodanYok ya jelde iyi değil birikip kalıyor tahriş ediyor bence iğne daha iyi hem ben nedense severim iğneyiprolutex aynı gonalf gibimi evde yapılan dan sanırsam ama progestan hemsiremi yapması gerek
Evet canım kusura bakmaAmin inş benimde öyle genetik test yapılacakmış seni biliyorum benden iki gün önce test yapmıştın benim isim değişikliği yaptığım için çıkaramamışsın
Rabbım tez zamanda kucagına almayı nasip etsıntesekkur ederim. bende pcos esimde de morfoloji bozuklugu vardi. tutunmamasiyla ilgili olarak embriyo saglikli degilmis vucut kabul etmemis dedi sadece. diger embriyodan da cok umitli degilim ama hayirlisi bakalim bugun regl oldum 21. gun lucrinle baslaticaz tekrar sureci.
amin canim insallah hepimiz icin. benim dis doktor ama umut bahcecide oluyor islemler. eger dondurulmus olan da tutmazsa yeni baslarken genetik test yaptirmayi dusunuyorum ben de. genetik testi nerde yaptiriyorsun?Rabbım tez zamanda kucagına almayı nasip etsıngenetik test verdım bende bahceci hastasimisiniz
6 Ocak’ta oldum 13idiMerhaba 25 ocak da transferim olacak rahim kalınlığı kaç olmalı arkadaşlar
İlaç kullanmaya devam edecekmisin kalınlık için merak ettim. Ben transferden 5 gün önce gittim 8 idi beş gün sonra 13dü ondan sordum. Çok ta kaşınlaşmasınAyyy canımcım benim unutmamış beniiibende şimdi sana yazacaktım. Şimdi dönüyorum hastaneden muayene oldum 16 ocak transferin dedi. Rahim çok iyi ikinci muayeneye gerek yok transfer tarihini veriyoruz dedi. rahim kalınlığım 10 mm olmuş zaten 16 sına kadar biraz daha artar. Çift embriyom konulacak kısmetse
![]()
Adet tarihime göre hesapladı doktor , inanın bilmiyorum geçen boş gebelikte mide bulantısı en üst noktadaydı şimdi öyle değil mesela üstelik ikiz , o zaman o halde boşsa şimdi kesin boştur diye düşünmekten kendimi alamıyorum .5+4 son adet tarihine göre mi? Yoksa ultrasonda kese boyu mu 5+4 gösteriyor? Bir gün bile çok şey fark ediyor inan. O gün görünmeyen ertesi gün görüne de bilir![]()