• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun bacış şükür bir sorun çıkmadı 🙏🏻🥰 aynı ilaçlar yine verildi aynen devam pazartesi başlayacağım ancak bu sefer kalçadan olan iğne varya progestan onun yerine göbekten olan prolutexi istedim göbekten kendim yaparım diye. Şuan sadece estrofem folikasit ve d vitamini alıyordum iğne fitil ve prednol pazartesi başlanacak
Prednolu bir kaç kişide daha okudum doktorum vermedi bana ne için acaba.

Adet tarihime göre hesapladı doktor , inanın bilmiyorum geçen boş gebelikte mide bulantısı en üst noktadaydı şimdi öyle değil mesela üstelik ikiz , o zaman o halde boşsa şimdi kesin boştur diye düşünmekten kendimi alamıyorum .
Belirtilere göre sonuç çıkarmamalısın. Çünkü boş yada dolu beta hcg artiyor. Belirtileri de hormonlar yapiyor zaten. P.tesi güzel haberler vereceğine inaniyorum 👍 ultrason kagidinda kac haftalik yaziyor? Belki biraz geriden geliyordur.

Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan:KK66:))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla

Aynen cano prolutex evde kendımız yapıoz ama diğerini hemşirenin yapması gerekiyor popodan:KK66:))iğnenin nesini seviyon gıı bnlar gonalf gibi değil yakıo valla
Çocukluğumdan beri alışkınım pwnisilinnigneai yemeye ondan sanırsam fazla etki etmez bana iğne yapacak birşey yok mecburuz bebiş için keşke sonuca ulasalimda iğne sorun değil sen ne yaptın cuma kontrole gidecektin?

Test sonucum arkadaşlar 🙂

Eklentiler

• Screenshot_20210109_170921.webp
    Screenshot_20210109_170921.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
Çocukluğumdan beri alışkınım pwnisilinnigneai yemeye ondan sanırsam fazla etki etmez bana iğne yapacak birşey yok mecburuz bebiş için keşke sonuca ulasalimda iğne sorun değil sen ne yaptın cuma kontrole gidecektin?
evt gittim bebeğim cuma 8.günümdü yumurtam 15mm kalınlıkta 6.5mm olmus ilaç 1adet yutuyrdm 4e cıkardı.bende kalınlasma az mı dedm dra oda henüz erken dedi.cuma 10günm sanıodm daha 8miş🙈😂sen naptın cnm gittinmi?

Back
X