Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar mrb. Aranızda Bahçeci Fulyada doktor Mehmet Reşit Asoğluydu galiba hastası olan varmı. İntagramda takip ediyorum. Çok fazla hastası ve çok güzel sonuçlar paylaşılıyor. Fiyat nasıl bilgisi olan varmı acaba. Ben transferi bekliyorum. İnşallah güzek sonuç alırım ama olmazsa bu doktora gitmeyi düşünüyorum.

Sen günde 1mi içiyordun senin keltos ayarı verememişben günde 3iciyorum daha haftaya gideceğim ben bakalım ne durumda demekki günde 1mm kalınlaşıyor diye düşündüm 8.gu de 8mm ise benimkide fazla kalınlaşmasın nar suyunu bırakayım bari

Ya valla bizim keltoş zaten geç başlatıo bir taneyle başlatıo bide her merkezden frklı bir gidişat yapıo snrada birden 4e cıkarıo ilacı anlaması güç.bana daha erken dedi.ne ye göre yapıo bilemıyrm cidden.bu arada bende nar suyu içiyorum bende extra etki etmemiş demek

Az senin bu keltoş farklı uygulamalar deniyor hem geç başlatıyor ben önceki tedavimde de aynı adetin 2.gunu balsadim günde 3 bir sanki az gibime geldi sonrada birden 4 e çıkardı rahimle dalga geçiyor keltos

Şimdi baktım kağıtta da 5+4 diyor . Bakalım artık hayırlısı demekten başka çare yok. İnşallah güzel haberler alırız . Kimsenin emekleri boşa gitmesin .Maddi manevi emek var.

Az senin bu keltoş farklı uygulamalar deniyor hem geç başlatıyor ben önceki tedavimde de aynı adetin 2.gunu balsadim günde 3 bir sanki az gibime geldi sonrada birden 4 e çıkardı rahimle dalga geçiyor keltos
Ya sormane yapmaya çalışıyor bir anlasamyumurtayıda takip ediyor bi yandan acep onlamı alakalı bir planı var çözemedim. Ne işler karıştırıyosa artık

Canm artış önemli 2gün snra artış vrsa takılma değere.betası düşük olup doğuran arkdslrı cok okudum topiklerde .artışı takip etmek önemli
İnsallah canım dua edin benim için
Tabiki cnm Allah sana bağışlasın o miniği inşallah hayrla ve sağlıklahaber ver testi tekrarlayınca
Tabi haber veririm Allah razı olsun

Ya sormane yapmaya çalışıyor bir anlasamyumurtayıda takip ediyor bi yandan acep onlamı alakalı bir planı var çözemedim. Ne işler karıştırıyosa artık
Ahahaha yumurta ne alakaki bu dönemde senin bu keltosun bir farklı benim Dr yumurta takibinde bile söylemedi milimini seninki transfer hazirliginda bile söylüyor valla iyi yada yumurtlamadan sonra yapılıyormuş transfer diye okumuştum biryerde ondanmi takip ediyor?

Fiyat bilgisine ulaşabildin mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…