• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İkinci dış gebeliğimde oldu . Ben doğal hamile kaldım iki kere . İkiside sağ tüpte takılı kaldı . İkinci de düşüremedik 2 iğneyle . Hastaneden izinli eve geldim 1 saatliğine evde bom 🥺iç kanama falan derken kaldı biricik tüpişkom
Ay deme ya niye öyle kafayı takmış ki bu bebekler tüpe? Tıkanıklık yapışıklık mı vardı acaba? Sen hamile kaliyosan soldan yumutladiginda kalirsin o zaman 👍

Hemde nasıl aklımda pazar var devamlı ve sonrası takıntılı biriyim biraz pazar geçene kadar böyle 😂😂 ameliyat ta da böyle gece gündüz araştırdım ettim buralarda 😂😂 sonuç çok basitti 😀
Herkes aynı şeyleri yaşamıyor ki. Opudan sonra leke bile gelmedi bendem, başkasının 1 gün kanaması sürer. Yani çok kişisel olaylar. Herkes kendince yaşıyor 👍

Ay deme ya niye öyle kafayı takmış ki bu bebekler tüpe? Tıkanıklık yapışıklık mı vardı acaba? Sen hamile kaliyosan soldan yumutladiginda kalirsin o zaman 👍
İdolumsün neden olmasın 😂 bahçeci yi bıraktın mı şimdi devam edecek misin ?

Herkes aynı şeyleri yaşamıyor ki. Opudan sonra leke bile gelmedi bendem, başkasının 1 gün kanaması sürer. Yani çok kişisel olaylar. Herkes kendince yaşıyor 👍
Malesef biliyorum ama yinede bakıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah emeklerimiz boşa gitmesin maddi manevi çok yıprandık son 10 günde

Amin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edin 🥰 inşaAllah
Senin adına çok sevindim canım. Allah kısmet eder de sağlıkla devam eder inşallah 🙏🏼 çok can sıkıntılı zamanlar geçirdin. Bende ilk defa böyle bir duruma rastladım. Nasılda çabaladı yavrucak. Ne düştü nede durdu değerlerin. Rabbim yardımcınız olsun.

Yoo hemen getiriyolar. Yanına da meyve suyu. Sandiviç yapıyorsunuz bari yarim ekmeğe yapın. O ne öyle elimin yarısı kadar? 3 lokmada bitirdim. Bahçeci sana sesleniyorum duy beniii 😂😂😂
Dimi o ne oyle .basit bir ekmek arasi.o kadar para verip gordugumuz muameleye bak😃

Benimde tek şu an ama ben ameliyat oldum Ağustos da hidrosalpenksden Allah'ım daha beterinden korusun inşallah ya 😔
Bende hidrosalpenksten oldum canim haziranda.Malasefki 2 tüpümde birden vardi.Benim tuplerimin ikiside bagli.Cok uzucu bir durum.sen hic uzulme dogal yoldan tek tuple kalan cok var.

Senin adına çok sevindim canım. Allah kısmet eder de sağlıkla devam eder inşallah 🙏🏼 çok can sıkıntılı zamanlar geçirdin. Bende ilk defa böyle bir duruma rastladım. Nasılda çabaladı yavrucak. Ne düştü nede durdu değerlerin. Rabbim yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim inşaAllah evet Rabbimin hikmeti işte 😊 ol derse önüne kimse geçemiyor elhamdülillah bundan sonrası sıkıntısız geçer inşaAllah

G Gnc42 cok sevindim saglikla kucagina alicaksin insallah .Kac gundur cok stres uzuntu yasadin allah sevindirsin ınsallah.
Yarin transferim var cok stresliyim insallah hersry yolunda gider.
Amin inşaAllah stres yapma ben transfer de çok rahattım sadece idrara sıkışıklıkta sıkıntım oldu biraz 3 defa çatala geçtim 😀 komikti yani rahat ol Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler bekliyoruz 🥰

Bende hidrosalpenksten oldum canim haziranda.Malasefki 2 tüpümde birden vardi.Benim tuplerimin ikiside bagli.Cok uzucu bir durum.sen hic uzulme dogal yoldan tek tuple kalan cok var.
Benim bağlı değil sol u aldı doktorum acamadim çok uğraştım dedi baya hasarliydi dedi inşallah onlardan bizlerde oluruz

Back
X