• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sakinleştirici kesinlikle veriyorlar ya bemce ondan 😁 yada bu narkoz gibi degil, kafa yapan bişey. Hormon değerlerin çok yüksek olursa taze transfer yapmaz herhalde. Ama genelde herkesin o degerlerdedir östrojeni
Yani ne bulurlarsa versinler yeterki gelsin bebeler çektiğimiz acılar iğneler mutluluk olsun hepimize

Kız ne ekmeği hahahahhaha 😁 anestezi sonrası bir kaç saat yenmiyor yemek 😁 e seni gördüler dişi canavar buna birşey olmaz dediler
Yoo hemen getiriyolar. Yanına da meyve suyu. Sandiviç yapıyorsunuz bari yarim ekmeğe yapın. O ne öyle elimin yarısı kadar? 3 lokmada bitirdim. Bahçeci sana sesleniyorum duy beniii 😂😂😂

Niye kız ağrın mı vardı 😁 benim çok az bi sızım vardı ağrı bile değil. Onda bile hemen seruma parol eklediler. 10 dakkaya o da gitti. Bide ben cin gibi uyandım 😂😂😂 yanımda benden önce girip cikan kadin hala duruyodu. Ben ekmegim geldigi gibi yedim. Hemşire uyandiniz mi dedi? Bi baktı oo ekmeği bile yemiş dedi arka tarafa 😅😅😅 ayyy ne çok rezillik aç kuş gibi 😁
Bende bende odaya gelirken hatırlıyorum pijamami ters giydirmisler altını anneme kızıyorum ters oldu diye hemşireler falan güldü sonra kendimdeydim hemen ayaklandim şükür onda inşallah buda öyle olur mutlu girer mutlu çıkarım

Kaç yumurta toplandı? Onunla alakali herhalde?
18 yumurta toplandı ama PCOS vardı her biri 20 milime yakın bir sürü folikül boşalttı galiba . bir de benim tek tüp iki yumurtam var . Bir buçuk sene önce ameliyat oldum sezaryen gibi . Sağ tüpüm patladı. Ağrıyla uyandım ki öyle böyle bi ağrı değil 😁

18 yumurta toplandı ama PCOS vardı her biri 20 milime yakın bir sürü folikül boşalttı galiba . bir de benim tek tüp iki yumurtam var . Bir buçuk sene önce ameliyat oldum sezaryen gibi . Sağ tüpüm patladı. Ağrıyla uyandım ki öyle böyle bi ağrı değil 😁
Ah canım geçmiş olsun. Tüpün durduk yere mi patladı?

Bende bende odaya gelirken hatırlıyorum pijamami ters giydirmisler altını anneme kızıyorum ters oldu diye hemşireler falan güldü sonra kendimdeydim hemen ayaklandim şükür onda inşallah buda öyle olur mutlu girer mutlu çıkarım
Emin ol öyle olucak çok güzel aç kalmak dışında 😁

Ah canım geçmiş olsun. Tüpün durduk yere mi patladı?
İkinci dış gebeliğimde oldu . Ben doğal hamile kaldım iki kere . İkiside sağ tüpte takılı kaldı . İkinci de düşüremedik 2 iğneyle . Hastaneden izinli eve geldim 1 saatliğine evde bom 🥺iç kanama falan derken kaldı biricik tüpişkom

Çok çok geçmiş olsun ya

Ooo seni çok konsantre gördüm. Hedefe kilitlenmiş vaziyettesin. Hadi ver pazar günü yumurtaları da büyük buluşma gerçekleşsin 😎
Hemde nasıl aklımda pazar var devamlı ve sonrası takıntılı biriyim biraz pazar geçene kadar böyle 😂😂 ameliyat ta da böyle gece gündüz araştırdım ettim buralarda 😂😂 sonuç çok basitti 😀

Back
X