- 21 Ağustos 2020
- 217
- 305
- 53
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.461
Bazen düzenim bozuk oluyor . Psikolojik de olabilir benim baş dönmeleriGeçer miydi günlerin? Ben iyiyim hamdolsun. Valla haberler burda. Ben de burdan takip ediyorum
Sen rahim dinlendirmede miydin? Opu sonrası adet mi olamadın? Ne zamandasın şuan anlamadım ben5.gün embriyosu kalite ile ilgili birşey söylenmedi 6 embriyomuz var bakalım . Bursa bahçeci de
Evet doktorum güven veriyo zaten sağolsun başka operasyon da geçirdim ona güveniyorumSen hiçbir şey yapmayacaksın. Dr'un yapicaksakin ol ve olayların akmasını bekle. Hepsi bu
Aman zaten embriyoların hazır bekliyormuş. Ben daha tüpe başlıcaksın sandımBazen düzenim bozuk oluyor . Psikolojik de olabilir benim baş dönmeleriAllahu alem
Opu dan 5 gün sonra adet oldum . 30 kasım opu tarihim . 5 Aralık son adet tarihim . Dinlendirme sonu adeti yok gelmeyoooorSen rahim dinlendirmede miydin? Opu sonrası adet mi olamadın? Ne zamandasın şuan anlamadım ben
Ay en güzel aşama opu biliyor musum? O uyumak o kadar tatli ve dinlendirici ki. Mesanenin tamamen boş olmasına dikkat et. Hiçbir şey yiyip içme. Başka da bişey yok. Iyi uykularEvet doktorum güven veriyo zaten sağolsun başka operasyon da geçirdim ona güveniyorumYanımda bişey goturmeme gerek yokmuş tecrübeli olan ablalarim kardeşlerim sizlerden de fikri alabilir miyim kısa bı işlem bişey getirmene gerek yok dedi doktorum ama ben fazla tedarikli bı insanim ne yapsam bilemed
Ben 1 tane ped koydum o kadar başka birşey lazım olmuyorEvet doktorum güven veriyo zaten sağolsun başka operasyon da geçirdim ona güveniyorumYanımda bişey goturmeme gerek yokmuş tecrübeli olan ablalarim kardeşlerim sizlerden de fikri alabilir miyim kısa bı işlem bişey getirmene gerek yok dedi doktorum ama ben fazla tedarikli bı insanim ne yapsam bilemed
Ben uyanınca dünya başıma yıkıldı o kısmı hiç anlatmayayım sansürleyelimAy en güzel aşama opu biliyor musum? O uyumak o kadar tatli ve dinlendirici ki. Mesanenin tamamen boş olmasına dikkat et. Hiçbir şey yiyip içme. Başka da bişey yok. Iyi uykularya bide önden serum givi bişey takiyolar. O da bi sakinleştiriyor insanı. Canım anestezi istedi resmen
Ah yavrum ben arada bide covid oldum. Ondan ertelendi benimOpu dan 5 gün sonra adet oldum . 30 kasım opu tarihim . 5 Aralık son adet tarihim . Dinlendirme sonu adeti yok gelmeyoooorbir sonraki kontrolün ne zaman senin ?
Benim lekelenmem bile olmadiBen 1 tane ped koydum o kadar başka birşey lazım olmuyor
Ayy canim ya nasıl güldüm gece geceİnan varya aranıza katıldığımdan beri yeminle bütün stresim gitti . Hatunlar adaçayı iç dediler içtim . Diğer çayı iç diyorlar içtim . Gebe misin ki derseler gebe kalabilirim yaniçok söz dinliyorum ben
Niye kız ağrın mı vardıBen uyanınca dünya başıma yıkıldı o kısmı hiç anlatmayayım sansürleyelimanamın bütün sütlerini yaniiii
İlk gün oldu benim tampon koymuşlar hatta alttan .baya beklettiler beni kanamam var mı diye. Ağrım çoktu o da yürükçe gaz yaptıkça tuvalete oturdukça geçti . Ablam da 6 saatte bir ağrı kesici iğne yaptı öyle atlattımBenim lekelenmem bile olmadi
Ay en güzel aşama opu biliyor musum? O uyumak o kadar tatli ve dinlendirici ki. Mesanenin tamamen boş olmasına dikkat et. Hiçbir şey yiyip içme. Başka da bişey yok. Iyi uykularya bide önden serum givi bişey takiyolar. O da bi sakinleştiriyor insanı. Canım anestezi istedi resmen
Kaç yumurta toplandı? Onunla alakali herhalde?İlk gün oldu benim tampon koymuşlar hatta alttan .baya beklettiler beni kanamam var mı diye. Ağrım çoktu o da yürükçe gaz yaptıkça tuvalete oturdukça geçti . Ablam da 6 saatte bir ağrı kesici iğne yaptı öyle atlattım
Kız ne ekmeği hahahahhahaNiye kız ağrın mı vardıbenim çok az bi sızım vardı ağrı bile değil. Onda bile hemen seruma parol eklediler. 10 dakkaya o da gitti. Bide ben cin gibi uyandım yanımda benden önce girip cikan kadin hala duruyodu. Ben ekmegim geldigi gibi yedim. Hemşire uyandiniz mi dedi? Bi baktı oo ekmeği bile yemiş dedi arka tarafa ayyy ne çok rezillik aç kuş gibi
Evet o aklımda nolur nolmaz koydum çantamaBen 1 tane ped koydum o kadar başka birşey lazım olmuyor
Sakinleştirici kesinlikle veriyorlar ya bemce ondanİlk anestezi yi aldigimdan sonra uyandığımda naralar atarak gunaydiiiin demişim anneme eşime inşallah yine öyle mutlu kalkarım evet akşamdan salata falan beslenicem başka bişey yemiycem bide kizlar e2 1524 çıkmış bugün doktoru rahatsız etmek istemedim sorun görse arar derdi çünkü başka şeyler konuştuk bundan bahsetmedi hiç kafamda takıldı
Aklinizda olsun gaz problemine Nescafe için bı kaç saatte offfİlk gün oldu benim tampon koymuşlar hatta alttan .baya beklettiler beni kanamam var mı diye. Ağrım çoktu o da yürükçe gaz yaptıkça tuvalete oturdukça geçti . Ablam da 6 saatte bir ağrı kesici iğne yaptı öyle atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?