- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.901
Oh seninde yakın aynı zamanlarda sayılırızOh sevındm yaaabende pzt basladm tedavıye yolunda giderse 19una felan gelıo transfer inşlh gene iptal etmezler ocak transferleri başladın ozamn ohhhhh
Evet eşimde sperm azlığı var 3-4 milyon sperm sayısı yapmadığımız tedavi gitmediğiniz doktor kalmadı bünyen bu artık dediler tüp bebeğe karar verdik bizdeAy kuzum yaşın çok genç maşallah.tabi rezerv daha taze hemen tepki vermiş)siz neden tüp bebek yaptırıonz eşindeni sorun?çünkü yasın cok küçük
Maşallahh cnm kaçıncı günündesin şuan kaç mm oldu? Benm embryolar 5.gün 2adet konulcak yaştan dolayı 35olduğum içinOh seninde yakın aynı zamanlarda sayılırızbu sefer transfer vaktim daha erken geldi daha çabuk kalınlaştı Sanırım rahim diğerinde daha uzun sürmüştü hazırlık. Embriyoların nasıl kaçıncı gün kaç tane konulacak
Anladım inşaAllah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzFitilde Protestan oluyor genelde canim Protestan desteğidir
anladm cnm ozamn iyi yapmısınz madem bir aorun var bos yere beklemeye gerek yok.yaşın genc rahimin de yumurtanda iyi durumdadı tutunur bence ilk denemedeEvet eşimde sperm azlığı var 3-4 milyon sperm sayısı yapmadığımız tedavi gitmediğiniz doktor kalmadı bünyen bu artık dediler tüp bebeğe karar verdik bizde
Aa ilaç kutusunu ilk defa açtım hapmış yanında da bi tane iğne var gonapeptyl ismi bende estrofemi iğnenin tozu sanmıştımEstrofem iğne değil ki? Hap o östrojen hormonu
Bende anlamadım ki inşaAllah sağlıklı ilerler her şey Allah razı olsun Allah hepimize tez vakitte nasip etsin yarın arayacağım aklıma kuşku girdianladm cnm ozamn iyi yapmısınz madem bir aorun var bos yere beklemeye gerek yok.yaşın genc rahimin de yumurtanda iyi durumdadı tutunur bence ilk denemede)) okdr yumurtaya ragmen taze transfer yapmalarına sasırdm normalde tercıh etmıo drlar
Esyrofem östrojen hormonu rahmi kalınlaştırmak içinAa ilaç kutusunu ilk defa açtım hapmış yanında da bi tane iğne var gonapeptyl ismi bende estrofemi iğnenin tozu sanmıştım
Ben ohss oldum pcos yoktu 18 yumurta toplanmıştı yogum bakımlık oluyordum 6 gün hastanede yattımMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
aminBende anlamadım ki inşaAllah sağlıklı ilerler her şey Allah razı olsun Allah hepimize tez vakitte nasip etsin yarın arayacağım aklıma kuşku girdi
Evet hamileymişimAsıl senin gözün aydın ne diyosun kısiz sen gerçek mi diyosun hamile misin ciddi ciddi
Ay Allah razı olsun internetten baktım yumurta çatlatma iğnesi felan yazmışlar bende dedim Allah Allah yanlış iğnemi vermişlerEsyrofem östrojen hormonu rahmi kalınlaştırmak içiniğnede progestan desteği rahmi beslemek için
Aa geçmiş olsun benim öyle şiddetli değil gaz sancım var gibi sadece yürürken otururken arada gelip gidiyorBen ohss oldum pcos yoktu 18 yumurta toplanmıştı yogum bakımlık oluyordum 6 gün hastanede yattım
Bi dk kuzum iğnenin adı ne birdaha yazarmısın? Tek kullanımlk mı? Yumurta catlatma iğnesi olabilir adına bakmadm demnAy Allah razı olsun internetten baktım yumurta çatlatma iğnesi felan yazmışlar bende dedim Allah Allah yanlış iğnemi vermişler
Aynen öyle yapim teşekkür ediyorum cevaplarınız içinaminkuşkulanma cnm drun ohss felan olmadıysan ondan karar vermıstr belki.ultrasonda zaten bakıyorlar durumuna inşlhh güzel olur ama sen yinede ara sor için rahat etsin
Bugün hazırlığın 10. Günü 10 mm olmuş 16 ocak transfere gel dedi. Ben 30 uma yeni girdim bana da 2 adet 5. Gün embriyosu konulcak başka embriyom kalmadı zaten. Geçen sefer 10 Kasımda transfer olmuştum tek embriyo 5. Gündü ama kimyasal geçirdim değerim 64 le başlayıp 120 lere kadsr çıktı ama düşüş olduMaşallahh cnm kaçıncı günündesin şuan kaç mm oldu? Benm embryolar 5.gün 2adet konulcak yaştan dolayı 35olduğum için) geçen sefer senin ne olmustu unuttum galiba benm kalınlaşıp incelmişti
gonapeptyl yazıyor 1 taneBi dk kuzum iğnenin adı ne birdaha yazarmısın? Tek kullanımlk mı? Yumurta catlatma iğnesi olabilir adına bakmadm demn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?