- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.921
Canmm evt brz zor bulunuyor ama drundan progestan iğne talep edebilirsin canın fazla yanmasn die göbek ipnesi vermiş sana ama içerik aynı maddi zorlanacaksan progestan ipnesi talep et aynı zatenKizlar aranız da proluteks igne kullanan varmi?bulamadim hic bir yerde napcam ben ya.Dra dedim taaa istanbulda eczane ismi verdi ara diye?orayada nasil gidiceksem.bide pahali bi ilaç 5 kutu yazmis 1000 tl tutuyo.Herkes progestan igne kullanırken bana niye bunu verdiki.Vay basima gelenler
PlutonMerkez cnm liste nasil yapiliyorduu yardimci olur musn
Kız doğal yoldan kalmışsın yani hay Maşallah sana kutlarım inşallah sağlıkla ilerlerEvet hamileymişimsağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah
Canm transferden önce kalan sonradan gelişen yumurtan varsa çatlasn die verilmiş sanırım.ilaç uyarımı fazla oldugu için.yani progestan değil bu.sana sadece östrojen vermiş snrasında progestanda ekler .ne zamnmıs senın transferin!?gonapeptyl yazıyor 1 tane
Rica canmsaol cnmPlutonMerkez
Ay iyice kafam karıştı lutinus diye fitile başlıyorum yarından itibaren progestan desteği bu sanırım. Planda pazartesi tabi embriyolara bağlıCanm transferden önce kalan sonradan gelişen yumurtan varsa çatlasn die verilmiş sanırım.ilaç uyarımı fazla oldugu için.yani progestan değil bu.sana sadece östrojen vermiş snrasında progestanda ekler .ne zamnmıs senın transferin!?
Hatrladm evet inşllhh bu sefer kavuscan bebişine.evt maşallh erken kalınlasmıs extra bir sey içtinmi narsuyu vsBugün hazırlığın 10. Günü 10 mm olmuş 16 ocak transfere gel dedi. Ben 30 uma yeni girdim bana da 2 adet 5. Gün embriyosu konulcak başka embriyom kalmadı zaten. Geçen sefer 10 Kasımda transfer olmuştum tek embriyo 5. Gündü ama kimyasal geçirdim değerim 64 le başlayıp 120 lere kadsr çıktı ama düşüş oldu
Evt litunus doğru progestanıda ordan desteklicek neden kafan karıstı kuzumAy iyice kafam karıştı lutinus diye fitile başlıyorum yarından itibaren progestan desteği bu sanırım. Planda pazartesi tabi embriyolara bağlı
ben demedimkofi Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin. Yakin sayiliriz Bakkalkoy avicenna. Sibel Zorbaş. Belki isine yarar.
Zaten biri gitmis kadinlar kulbunde tup bebk doktoruma beni tarif etmis onerdi diyerezil oldum yahuu kim dedi acaba ciksin ortaya
Ay sağolun vallaha içim rahatladıEvt litunus doğru progestanıda ordan desteklicek neden kafan karıstı kuzum)) hap östrojen kalınlastırıo-fitil progestan besliyor-iğne kalan yumurtanı çatlatmak için hepsi bu
yaaa seni yerim ne şekersin senAy sağolun vallaha içim rahatladıçünkü yumurta çatlatma zamanı 2 doz gonapeptly vuruldum 1 dozda ovitrelle vurulmuştum bende dedim bu iğne niye var o zaman bide transfer günü Allah razı olsun içim rahatladı
nie utanıyon kızSnden suphem yokay ne utandim varya
Bundada vardır bir hayir deyip yola devam etmekten başka çaremiz yok rabbim daha fazla aratmasın kaçıncı denemeniz di Ankara'da Dr arayisindaydiniz yanılmıyorsam buldunuz mu?Canımız sağ yaa nasip değilmiş
Teşekkür ediyorummm çok sağolunnnnyaaa seni yerim ne şekersin senkafan karısmasn gayet net kullandıkların.kafana ne takılırsa sor minik kuzum
Istemem boyle populerlikknie utanıyon kızpopüler oldun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?