- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.881
Dondurmaktan bahsetmedi pazartesi transfer tarihim pazar günü saati vereceklerAhh canim umarım sağlıklı bir şekilde devam eder güzel embriyolarin olurbu durumda dondurulur embriyolar taze transfer olmaz beta değeri ohss riskini arttiriyor çünkü sen
Tabiii ki en doğrusunu doktorun bilir ama genellikle öyle yapılıyor dediğin gibi pcos yoksa belki riskte yoktur hayırlı haberler alırsın insallahhhhDondurmaktan bahsetmedi pazartesi transfer tarihim pazar günü saati verecekler
Allah razı olsun çok endişelendim çok hafif kahverengi leke geldi başkada gelmedi doktorum su içme kesinlikle dedi soda için ayran şalgam için su ihtiyacını öyle gider dediTabiii ki en doğrusunu doktorun bilir ama genellikle öyle yapılıyor dediğin gibi pcos yoksa belki riskte yoktur hayırlı haberler alırsın insallahhhh
Benim 26 tane toplanmisti canim şişlik vardı tabi ama çok rahatsız etmemisti ben ilk lavaboya gittiğimde 3-4 damla gibi kan vardı bir daha olmamisti kanama falanAllah razı olsun çok endişelendim çok hafif kahverengi leke geldi başkada gelmedi doktorum su içme kesinlikle dedi soda için ayran şalgam için su ihtiyacını öyle gider dedi
Çok yüksek te değil doz.ama iyi tepki vermiş demekAllah razı olsun taze yapacak doktorum sanırım pco olmadığım için ohss ihtimalin düşük demişti 6 gün 150 ml gonal f kullandım 4 günde 150 ml menopur 150 gonal f kullandım
hayırlısı olan evladn var cok şükür inşlh birtane daha olur doğal yoldan kyasın genç hiç belli olmaz olur mu olur1 kızım var
MaşaAllah gaz sancım bi bitseydi 3 gün ağrın olur dediler bide 3 günlük antibiyotik kullanıcam ya bir de bir şey sorabilir miyim size çok bilgim yokta bana sadece yarından itibaren sabah akşamlık fitil verdiler gebelikten sonrada devam edilecekmiş başkada transferden sonra saatini gününü söyleyip göbekten vurulacağım 1 iğne verdiler adı estrofem gibi bir şeydi sanırım başkada bir şey vermediler burda Bazı arkadaşlarımız Kalçadan progestan felan vuruluyormuş. Eksikmiş gibi geliyor ilaçlarBenim 26 tane toplanmisti canim şişlik vardı tabi ama çok rahatsız etmemisti ben ilk lavaboya gittiğimde 3-4 damla gibi kan vardı bir daha olmamisti kanama falan
Allah razı olsun inşaAllah yaşım 23 ondan böyle oldu sanırımÇok yüksek te değil doz.ama iyi tepki vermiş demekmaşallh inşlh gzlce döllenir
Ay kuzum yaşın çok genç maşallah.tabi rezerv daha taze hemen tepki vermişAllah razı olsun inşaAllah yaşım 23 ondan böyle oldu sanırım
Fitilde Protestan oluyor genelde canim Protestan desteğidirMaşaAllah gaz sancım bi bitseydi 3 gün ağrın olur dediler bide 3 günlük antibiyotik kullanıcam ya bir de bir şey sorabilir miyim size çok bilgim yokta bana sadece yarından itibaren sabah akşamlık fitil verdiler gebelikten sonrada devam edilecekmiş başkada transferden sonra saatini gününü söyleyip göbekten vurulacağım 1 iğne verdiler adı estrofem gibi bir şeydi sanırım başkada bir şey vermediler burda Bazı arkadaşlarımız Kalçadan progestan felan vuruluyormuş. Eksikmiş gibi geliyor ilaçlar
Aaa öyle mi ona baktırmak önemliymiş iyiki söyledin mutlaka baktırıımGebelik icin 2.5 altı olması gerekiyor ya transferden once sorun yaratır mi bilmiyorum ama gebelikte gelişim bozukluğu ve zeka geriliğine sebep oluyormuş. Transferden önce baktirmasan da pozitiften sonra mutlaka batktır
Asıl senin gözün aydın ne diyosun kısiz sen gerçek mi diyosun hamile misin ciddi ciddiHakkat mi kız hadi gözün aydınben adet olmadim. 5 haftalık hamileymişim
Estrofem iğne değil ki? Hap o östrojen hormonuMaşaAllah gaz sancım bi bitseydi 3 gün ağrın olur dediler bide 3 günlük antibiyotik kullanıcam ya bir de bir şey sorabilir miyim size çok bilgim yokta bana sadece yarından itibaren sabah akşamlık fitil verdiler gebelikten sonrada devam edilecekmiş başkada transferden sonra saatini gününü söyleyip göbekten vurulacağım 1 iğne verdiler adı estrofem gibi bir şeydi sanırım başkada bir şey vermediler burda Bazı arkadaşlarımız Kalçadan progestan felan vuruluyormuş. Eksikmiş gibi geliyor ilaçlar
Tüp bebekle uğraşıp yıpranmak istemiyorum 1 tane daha istiyorum taki birazda fazla takmamak lazım oluruna bırakıcamhayırlısı olan evladn var cok şükür inşlh birtane daha olur doğal yoldan kyasın genç hiç belli olmaz olur mu olur
Senin belli oldu demek gözün aydın minnoşAsıl senin gözün aydın ne diyosun kısiz sen gerçek mi diyosun hamile misin ciddi ciddi
Hay maşallah anlamadın ı hiçAsıl senin gözün aydın ne diyosun kısiz sen gerçek mi diyosun hamile misin ciddi ciddi
Bencede baska bir sorun yoksa bir evladnda vr brz akısına brk okdr hormn ilacı kullandn bellı olmaz kendılıgınden de kalabılırsın belki inşlhhhh ta kalırsınTüp bebekle uğraşıp yıpranmak istemiyorum 1 tane daha istiyorum taki birazda fazla takmamak lazım oluruna bırakıcam
Sağol minnoş benim belli oldu 16 ocak seninn oldu mu ne durumdasınSenin belli oldu demek gözün aydın minnoş
Yok o ben değil kofi yanlış yazdın herhalde keşke ben de olsamHay maşallah anlamadın ı hiç
Oh sevındm yaaaSağol minnoş benim belli oldu 16 ocak seninn oldu mu ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?