Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Nasip artık maddi konuda zorlancaz tüp bebek yaptırmıycam amh değerim çok düşük
Amh çok düşük olanlardada tüp bebek yapılıyor canım sakın pes etme ama maddiyat diyince konuşacak kelime bulamiiyorum hep diyorum ki rabbim imkan varsa ihtiyaç sahibi birinin tüp bebek masrafını karşılaşan tek hayalim bu yıllardır

Doktorum proluteks satis mumessilinin telini yazmis bu kisi yardimci olur diye.Sgk desteklemiyo da bu igneyi.1000 tl vermek istmeiyorum.progestan igne direk kafama gore alsam nolurki ya?
progestan iğne günde 1adet=2adet prolutexe denk gelıyor bizim dr da progestan iğne veriyor isteyenede prolutex veriyor sıkıntı olmaz cnm

Kaçıncı denemeniz iki embriyo transfer ediliyor hayırlı olsun tedaviniz nerde yaptirmistiniz tedaviyi

Hatrladm evet inşllhh bu sefer kavuscan bebişine.evt maşallh erken kalınlasmıs extra bir sey içtinmi narsuyu vsne kdr estrofem kullandn formül ver
İnşAllah hepimiz kavuşuruz ekstra hiç bişey yapmadım aslında aralığın 28inden beri estrofem kullanıyorum ayrıca folikasit (elenatal) günlük d vitamini (koledan) içiyorum. Ben hiç beslenmeme dikkat etmem gğpnlük meyve yeme alışkanlığımda yok sabah kahvaltısında hergün aksatmadan 1 haşlanmış yumurta ve tereyağı tüketiyorum özellikle yediğim bu gerisi hep aynı rutin hayattakiler. Hatta bu ay benim için çok stresliydi rutin olarak sinirliydim üzüldüm ağladım (dış etkiler) sebebi buysa bilemedim

Kaçıncı denemeniz iki embriyo transfer ediliyor hayırlı olsun tedaviniz nerde yaptirmistiniz tedaviyi
İlk tedavimdi 3 yıllık evliyim yaşım 30 Kasım ayında ilk transferimi oldum tek embriyo kimyasal geçirdim bu ikinci transferim olcak. Ben antepte yaptırıyorum Umay tüp bebekte. Eşimin görevi nedeniyle şanlıurfa da oturuyoruz ama antebi tercih ettim

Ozamn demekki her ay rahim kafasına göre takılıyor bende nar suyu içiyorum ilaçta 1adet yutturuo hoca progynova(estrofem benzeri)artık rahim hanımın insafına kaldımbendemi stres sinir yapsam

Ahaha fenamı işte drun reklamını yaptın beleşten şöle hediye olrk bi prolutex verseydi dr sana
Prolutex hic kullanmadmki o ne ise yriyor onuda blmyrm. Bu gidisle kadin dogum uzmani olucam
Aha kizlar size bi soru. Kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapiliyormus dogrumu ki yoksa kafami buluyolar benle

Yaşınızda genç aslında iki embriyo yasak diye biliyorum 3 deneme sonrası yada yaş 35 uzeriyse serbest diye biliyorum yanılıyor muyum şuan size çiftmi transfer edilecek özel yaptığınız birşey varmı transfer hazirliginda

Prolutex hic kullanmadmki o ne ise yriyor onuda blmyrm. Bu gidisle kadin dogum uzmani olucam
Aha kizlar size bi soru. Kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapiliyormus dogrumu ki yoksa kafami buluyolar benle
yok daha nelerrr kesenin şekline göremibence kafa buluyorlar buna asla inanmam dogum uzmanı değilde eczacı olcam bende para bu işte baksana ne güzel yoluyorlar bizi

Ozamn demekki her ay rahim kafasına göre takılıyor bende nar suyu içiyorum ilaçta 1adet yutturuo hoca progynova(estrofem benzeri)artık rahim hanımın insafına kaldımbendemi stres sinir yapsam
Günde 3 adet alıyorum estrofemi geçen ayda öyleydi ama bu zamanlarda daha 7-8 mm çıkıyordu bu sefer erkenden kalınlaştı cano öyle istedi demekki. Kız bunlar kafalarına göre takılıyorlar laf dinlemezler aman ben incelemesine razıyım yeterki sinir stres olmıykm hiç tavsiye etmem

Doktorum proluteks satis mumessilinin telini yazmis bu kisi yardimci olur diye.Sgk desteklemiyo da bu igneyi.1000 tl vermek istmeiyorum.progestan igne direk kafama gore alsam nolurki ya?
Ben kullanıyorum canım prolutex göbekten.
Progestan kalçadan dayanılmayacak ağrı yapıyor her gün dayanabilirsen doktoruna danis onu al gerçi ayni ilaç ama bilgilendir Progestan daha uygun.
Ben prolutexi tanıdık eczaneden pazarlık yaptım uyguna alıyorum

Yaaa cidden kafalarına göre bende geçen ay 3adet içiodum 10.günde dediğin gibi 7-8 olmustu demekki keyfleri isterse kalınlasıo istemesse incelıo amaninnn haspama bak kafasına göre ya stres sinir olmasn tabi ben gecen ay asırı streslıydım ay asırı relax madem o kafasına göre bende kafama göre

yok daha nelerrr kesenin şekline göremibence kafa buluyorlar buna asla inanmam dogum uzmanı değilde eczacı olcam bende para bu işte baksana ne güzel yoluyorlar bizi
Haklisin valla. Hem sen adet oldunmu transfer ne zaman senin. Simdide seni bekleyiruk. Herkes hemen olsun sabrsizlaniyorum

Evet yasal olarak 1 yapmaları gerekiyor ama benim 3 embriyom oluşmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş ilk transferde ilkini çözdüler tek verdiler. Bunlarda ikisi birlikte dlndurulduğu için aynı anda çözülecek sanırım ondan birazda doktorun insiystifine kalmış birşey tekift olması. Özel hiç birşey yapmıyorum. Hatta elimde olmayan sebeplerden ötürü bu ay hep stresliyim üzgündüm sinirlendirildim diyebilirim. Korktum hatta rahim kasıldı kalınlaşmaz diye ama çok şükür bugün doktor beklediğimden de iyi dedi. Ben sabahları 1 haşlanmış yumurtayı ve tereyağını hiç ihmal etmiyorum. Peynir tereyağı falan paketli hiç yemedim aylardır hep keçi peyniri ve tereyağı tükettim

Aynimi diyosun @halemglvalla illa proletks aldirmsya çalışıyolar yani neden diyesim geliyo ses cikaramiyorim.Sinirlerim bozuldu artik.para vermk istmeiyorum

Haklisin valla. Hem sen adet oldunmu transfer ne zaman senin. Simdide seni bekleyiruk. Herkes hemen olsun sabrsizlaniyorum
Ben pzt başladım badiş 7.gündeyim suan cuma kntrol vr 7gundr regl oluyorum daha yenı bitio gibi1hafta gecıktı acısını çıkardı .bende sabırsızlanıyrm artık salın küçük enişteyi olsn transferini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…