• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ahh canim umarım sağlıklı bir şekilde devam eder güzel embriyolarin olur:KK66: bu durumda dondurulur embriyolar taze transfer olmaz beta değeri ohss riskini arttiriyor çünkü sen
Dondurmaktan bahsetmedi pazartesi transfer tarihim pazar günü saati verecekler

Tabiii ki en doğrusunu doktorun bilir ama genellikle öyle yapılıyor dediğin gibi pcos yoksa belki riskte yoktur hayırlı haberler alırsın insallahhhh
Allah razı olsun çok endişelendim çok hafif kahverengi leke geldi başkada gelmedi doktorum su içme kesinlikle dedi soda için ayran şalgam için su ihtiyacını öyle gider dedi

Allah razı olsun çok endişelendim çok hafif kahverengi leke geldi başkada gelmedi doktorum su içme kesinlikle dedi soda için ayran şalgam için su ihtiyacını öyle gider dedi
Benim 26 tane toplanmisti canim şişlik vardı tabi ama çok rahatsız etmemisti ben ilk lavaboya gittiğimde 3-4 damla gibi kan vardı bir daha olmamisti kanama falan

Benim 26 tane toplanmisti canim şişlik vardı tabi ama çok rahatsız etmemisti ben ilk lavaboya gittiğimde 3-4 damla gibi kan vardı bir daha olmamisti kanama falan
MaşaAllah gaz sancım bi bitseydi 3 gün ağrın olur dediler bide 3 günlük antibiyotik kullanıcam ya bir de bir şey sorabilir miyim size çok bilgim yokta bana sadece yarından itibaren sabah akşamlık fitil verdiler gebelikten sonrada devam edilecekmiş başkada transferden sonra saatini gününü söyleyip göbekten vurulacağım 1 iğne verdiler adı estrofem gibi bir şeydi sanırım başkada bir şey vermediler burda Bazı arkadaşlarımız Kalçadan progestan felan vuruluyormuş. Eksikmiş gibi geliyor ilaçlar

MaşaAllah gaz sancım bi bitseydi 3 gün ağrın olur dediler bide 3 günlük antibiyotik kullanıcam ya bir de bir şey sorabilir miyim size çok bilgim yokta bana sadece yarından itibaren sabah akşamlık fitil verdiler gebelikten sonrada devam edilecekmiş başkada transferden sonra saatini gününü söyleyip göbekten vurulacağım 1 iğne verdiler adı estrofem gibi bir şeydi sanırım başkada bir şey vermediler burda Bazı arkadaşlarımız Kalçadan progestan felan vuruluyormuş. Eksikmiş gibi geliyor ilaçlar
Fitilde Protestan oluyor genelde canim Protestan desteğidir

Gebelik icin 2.5 altı olması gerekiyor ya transferden once sorun yaratır mi bilmiyorum ama gebelikte gelişim bozukluğu ve zeka geriliğine sebep oluyormuş. Transferden önce baktirmasan da pozitiften sonra mutlaka batktır
Aaa öyle mi ona baktırmak önemliymiş iyiki söyledin mutlaka baktırıım 👍🏻👍🏻

Estrofem iğne değil ki? Hap o östrojen hormonu

Tüp bebekle uğraşıp yıpranmak istemiyorum 1 tane daha istiyorum taki birazda fazla takmamak lazım oluruna bırakıcam
Bencede baska bir sorun yoksa bir evladnda vr brz akısına brk okdr hormn ilacı kullandn bellı olmaz kendılıgınden de kalabılırsın belki inşlhhhh ta kalırsın

Back
X