• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar aranız da proluteks igne kullanan varmi?bulamadim hic bir yerde napcam ben ya.Dra dedim taaa istanbulda eczane ismi verdi ara diye?orayada nasil gidiceksem.bide pahali bi ilaç 5 kutu yazmis 1000 tl tutuyo.Herkes progestan igne kullanırken bana niye bunu verdiki.Vay basima gelenler😣
Canmm evt brz zor bulunuyor ama drundan progestan iğne talep edebilirsin canın fazla yanmasn die göbek ipnesi vermiş sana ama içerik aynı maddi zorlanacaksan progestan ipnesi talep et aynı zaten

Eklentiler

• 7DDD324C-9710-4EFE-A070-28E3E6197200.webp
    7DDD324C-9710-4EFE-A070-28E3E6197200.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 25
Evet hamileymişim 🤓 sağlıklı bir şekilde devam eder inşaallah 🤲
Kız doğal yoldan kalmışsın yani hay Maşallah sana kutlarım inşallah sağlıkla ilerler🙏🏻🤩 kadın hamile kalmış ben hala adet soruyorum aman olma sakın adet olma. Ya ama çok şaşırdım yani onca yıl olmayıp sonra transfer beklerken ne diyim ki ayıptır sorması tüp bebek sebebiniz neydi acaba bir sorunun vardıda tüp bebek tedavileri onları mı onardı rahmimi hazırladı merak ettim doğrusu

Canm transferden önce kalan sonradan gelişen yumurtan varsa çatlasn die verilmiş sanırım.ilaç uyarımı fazla oldugu için.yani progestan değil bu.sana sadece östrojen vermiş snrasında progestanda ekler .ne zamnmıs senın transferin!?
Ay iyice kafam karıştı lutinus diye fitile başlıyorum yarından itibaren progestan desteği bu sanırım. Planda pazartesi tabi embriyolara bağlı

Bugün hazırlığın 10. Günü 10 mm olmuş 16 ocak transfere gel dedi. Ben 30 uma yeni girdim bana da 2 adet 5. Gün embriyosu konulcak başka embriyom kalmadı zaten. Geçen sefer 10 Kasımda transfer olmuştum tek embriyo 5. Gündü ama kimyasal geçirdim değerim 64 le başlayıp 120 lere kadsr çıktı ama düşüş oldu
Hatrladm evet inşllhh bu sefer kavuscan bebişine.evt maşallh erken kalınlasmıs extra bir sey içtinmi narsuyu vs;)ne kdr estrofem kullandn formül ver😂

kofi kofi Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin. Yakin sayiliriz Bakkalkoy avicenna. Sibel Zorbaş. Belki isine yarar.
Zaten biri gitmis kadinlar kulbunde tup bebk doktoruma beni tarif etmis onerdi diye 🙈🙈 rezil oldum yahuu kim dedi acaba ciksin ortaya 🙈🤣🤣🤣🤣

Ay iyice kafam karıştı lutinus diye fitile başlıyorum yarından itibaren progestan desteği bu sanırım. Planda pazartesi tabi embriyolara bağlı
Evt litunus doğru progestanıda ordan desteklicek neden kafan karıstı kuzum ;))) hap östrojen kalınlastırıo-fitil progestan besliyor-iğne kalan yumurtanı çatlatmak için hepsi bu

Evt litunus doğru progestanıda ordan desteklicek neden kafan karıstı kuzum :KK66:)) hap östrojen kalınlastırıo-fitil progestan besliyor-iğne kalan yumurtanı çatlatmak için hepsi bu
Ay sağolun vallaha içim rahatladı 😂 çünkü yumurta çatlatma zamanı 2 doz gonapeptly vuruldum 1 dozda ovitrelle vurulmuştum bende dedim bu iğne niye var o zaman bide transfer günü 😂 Allah razı olsun içim rahatladı

Ay sağolun vallaha içim rahatladı 😂 çünkü yumurta çatlatma zamanı 2 doz gonapeptly vuruldum 1 dozda ovitrelle vurulmuştum bende dedim bu iğne niye var o zaman bide transfer günü 😂 Allah razı olsun içim rahatladı
yaaa seni yerim ne şekersin sen😁kafan karısmasn gayet net kullandıkların.kafana ne takılırsa sor minik kuzum🥰

Doktorum proluteks satis mumessilinin telini yazmis bu kisi yardimci olur diye.Sgk desteklemiyo da bu igneyi.1000 tl vermek istmeiyorum.progestan igne direk kafama gore alsam nolurki ya?

Back
X