- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
- 18
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.861
Merhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu aradaDualarim seninle canim hayirli haberler alirsin inshaAllahAllahim herseyi gonlune gore versin yavruna kavustursun seni
Canım geçmiş olsun bol bol kaliteli yumoşlarin olsun inşallah maalesef gaz sancisi bi kaç gün sürüyor bendede olmuştuMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Evt cnm gaz sancısı fena oluyor yürümeye calıs evde.maşallh pco olmamasına ragmen cok yumurta toplanmıs taze yapmaz transferı drun cok yumurta cıkmıs dinlendırır senı.maşallh inşlh kalıteli döllenşr.ne kdr ilaç dozu kullandın sen öleMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Ahh canim umarım sağlıklı bir şekilde devam eder güzel embriyolarin olurMerhaba ya bir şey sorabilir miyim Bugün yumurta toplama işlemim vardı anlatmıştım ilk 6 yumurta göründü diye ilacım arttırıldı Bugün operasyonda 32 tane toplanmış ve kendime geldiğimde çok ağrım vardı şuan da şiddetli ağrım yok ama gaz sancısı gibi sancı geliyor yürürken ilk gün diye mi böyle oldu acaba hiç yaşadınız mi çok merak ediyorum ohss diye bir şey varmış onu olmaktan korkuyorum pcos yok bende bu arada
Kendiliğinden gelir inşaallah canımKızlar benimki olumsuz oldu
AminKendiliğinden gelir inşaallah canım
Yok malesefKujuuumm üzüldüm inan.ama napalım kısmet olmayınca elden ne gelir.donmuşun varmı yedekte?
ozamn baştan başlıcan demi.yumurtan oluşuyor demi orda bir sorunyoktur inşlahh.drunla konustnmu sonraki aşama içinYok malesef
Doktor benimle konuşmadı asistanları konuştu 1 ay sonra gel dediler vitamin foöik asit yazdıozamn baştan başlıcan demi.yumurtan oluşuyor demi orda bir sorunyoktur inşlahh.drunla konustnmu sonraki aşama için
yani 2.regl ile.ozamana kdr eşinde sende gzl gıdalar tüketin rahmin hazırlanır bu arada.eşininde sperm kalıtesı artar.napalım kuzum işte bu süreçte herşey yaşanabılıo,negatif,düşük vsvs ama pozitif de alınıp bebek sahibi olunuyor azmedip başarcaz artıkDoktor benimle konuşmadı asistanları konuştu 1 ay sonra gel dediler vitamin foöik asit yazdı
Nasıl yani? Kovitten dolayımı?Şuan yumurta toplamada yapmaz anestezi doktorları yok yoğun bakımları göndermişler toplama işlemleri durduruldu
Anestezi doktorları kovitlileri başındaymışNasıl yani? Kovitten dolayımı?
Hımm sen zaten suan dinlenmedesn ozamna kdr dönerler heralde görevlerine die düşünüyrm 1ay vr dahaAnestezi doktorları kovitlileri başındaymış
Bakalım nasipte ne varsa onu yaşıyoruzHımm sen zaten suan dinlenmedesn ozamna kdr dönerler heralde görevlerine die düşünüyrm 1ay vr daha
1 kızım varNasip artık maddi konuda zorlancaz tüp bebek yaptırmıycam amh değerim çok düşük
Teşekkür ediyorum inşaAllah yarın aricaklarCanım geçmiş olsun bol bol kaliteli yumoşlarin olsun inşallah maalesef gaz sancisi bi kaç gün sürüyor bendede olmuştu
Allah razı olsun taze yapacak doktorum sanırım pco olmadığım için ohss ihtimalin düşük demişti 6 gün 150 ml gonal f kullandım 4 günde 150 ml menopur 150 gonal f kullandımEvt cnm gaz sancısı fena oluyor yürümeye calıs evde.maşallh pco olmamasına ragmen cok yumurta toplanmıs taze yapmaz transferı drun cok yumurta cıkmıs dinlendırır senı.maşallh inşlh kalıteli döllenşr.ne kdr ilaç dozu kullandın sen öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?