- 14 Mart 2018
- 3.445
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #1.541
İmtihan türlü türlü be canım. Rabbim daha zor imtihanlara tabii tutmasın bizleri.çok haklısın inanki bugün iğne ararken o kadar stres oldum ki hiç bir yerde yok karaborsaya düşmüş sanki iğne bulan buluyo ama biz bulamıyoz neyse biraz daha iyiyim Allahın dediği olur neticedebitane evladım var çok şükür eylülde kürtaj oldum gelişmedi gebeliğim ondan sonra çok vicdan yaptım ve stres yaptım bilmiyorum
Olablir burda öyle olan olduKızlar aranızda yerleşme kanaması olan varmı bat 15 Aralık peçeteye silince tozpembe leke geldi 5 gün var leke yerleşme olabilir bide bu ay hsg çekildim geç olursun diyorlardı
Anlamadım canımTestt çıkmaması normalmi peki bide çok erken özürüm yani 13. Günüm temizde
Teste yapmıştım bugün sabah çıkmadı normalmıAnlamadım canım
Oldu ama öyle kanama şeklinde değil iki damla kahverengi leke gibi oldu devamı gelmedi ve regl gecikmesinin 2.gününde oldu öncesinde falan diyorlardı ama benim öyle olmadı regl 2 gün geciktikten sonra olduYerleşme kanaman oldumu
Öncesi silik çıkmışmıydıOldu ama öyle kanama şeklinde değil iki damla kahverengi leke gibi oldu devamı gelmedi ve regl gecikmesinin 2.gününde oldu öncesinde falan diyorlardı ama benim öyle olmadı regl 2 gün geciktikten sonra oldu
Canm yymurtaların gelısmıs havuc ye inciri yersen daha da kiste dönebilir bildiğim kadarıyla. Havuç ye havuc çatlatıyormus yarn 4,5 tane ye gerekırseçok haklısın inanki bugün iğne ararken o kadar stres oldum ki hiç bir yerde yok karaborsaya düşmüş sanki iğne bulan buluyo ama biz bulamıyoz neyse biraz daha iyiyim Allahın dediği olur neticedebitane evladım var çok şükür eylülde kürtaj oldum gelişmedi gebeliğim ondan sonra çok vicdan yaptım ve stres yaptım bilmiyorum
Yaz mutlaka bekliyoruzTeşekkür ederim moral verdiğin için, yarın güzel haber alırsam yazarım buraya
Dün Pik olup çatlamış bu gece:)ovulasyon testlerim bunlarda
Bazen kanama bittikten birkaç gün sonra yapın deniyor. Bence regl gününe kadar bekleTeste yapmıştım bugün sabah çıkmadı normalmı
Hayır regle 6 gün kala ve 4 gün kala yaptığım testler negatifti.. regl gecikmeden yapmayacağım demiştim bugün gecikmenin 4.gunuydü yaptım ve çıktı kan verdim kandada çıktıÖncesi silik çıkmışmıydı
Döngüleirmiz aynı bende bu ay hsg çekildim bata 5 gün var yerleşme kanamasına benzer toz pembe leke geldi ama erken teste çıkmadı sen kan verdinmi kanaman çogaldımıYerlesme kanamam geldi artik suphelerim kalkti gibi
Mrb maşallah güzel büyümüş Bende femarayi zor buldum.kacinci gün adetin bugün.havuc yiyin çatlasın diye.benim doktor çatlama iğnesi kullandirmicak ilk denemede yaptırmiyorum dedi.merhaba arkadaşlar ben bu ay letu kullandım bugün yumurtam 25 mm idi ama çatlatma iğnesi bulamıyorum Bursa’da hiç bi yerde telefonla sormadığım yer kalmadı
O pozisyonu bende biliyordum ama eşimizin biraz beklemeside lazımda nasıl yapacağız karar veremedim ozman hemen çıktımı eşinizKızlar son olarak şunları eklemek istiyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin ben 1.bucuk yıllık evliyim ilk 1 yılımı Vajinusmus olarak geçirdim çok şükür onu yendim yine kendi çabamla…
Yendiğimde alışma sürecinde çocuk yapmadık bu süreçte böbrek taşı düşürdüm vs..
Bu hamile kaldığım ay sadece iki kez ilişkiye girebildik onlardan birinde olmuş bebegım kuvvetle muhtemel…
instgramda bir gebenin günlüğü sayfasından ilişkiden sonra ilk 20 saniye çok önemli bi pozisyon var onu yapın diye öneriyordu ilişkiden hemen sonra o pozisyonu aldım.. ve sonuç öylesine bu ay deneyelim dedim ve hamileyim bu arada gebelik testini erken yapmanınızı önermiyorum ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikiside negatifti çok üzüldüm olmadığını düşündüm regl geçene kadar yapmayacağım dedim regl 4 gün geçti yaptım çıktı kan değerimide paylaştım 886…
Herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun diyorum hepinize.. Rabbim her imtihandan sonra bir güzellik veriyormuş ben bunu anladım..
güzel motiven ve desteğin için çok teşekkür ederim canımİmtihan türlü türlü be canım. Rabbim daha zor imtihanlara tabii tutmasın bizleri.Ama sen şimdi inan Yaradan'a ve incir kürüne başla. Bize düşen çaba. O'na vermek zor değil ki
bu akşam gittim aldımCanm yymurtaların gelısmıs havuc ye inciri yersen daha da kiste dönebilir bildiğim kadarıyla. Havuç ye havuc çatlatıyormus yarn 4,5 tane ye gerekırse
Sat:29 Kasım- Bat:20 Aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık D dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık N nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık Lucky_16 25 Kasım 23 Aralık caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak Sutlac777 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak Mystika 8 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?