Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İmtihan türlü türlü be canım. Rabbim daha zor imtihanlara tabii tutmasın bizleri. Ama sen şimdi inan Yaradan'a ve incir kürüne başla. Bize düşen çaba. O'na vermek zor değil ki

Canm yymurtaların gelısmıs havuc ye inciri yersen daha da kiste dönebilir bildiğim kadarıyla. Havuç ye havuc çatlatıyormus yarn 4,5 tane ye gerekırse

merhaba arkadaşlar ben bu ay letu kullandım bugün yumurtam 25 mm idi ama çatlatma iğnesi bulamıyorum Bursa’da hiç bi yerde telefonla sormadığım yer kalmadı
Mrb maşallah güzel büyümüş Bende femarayi zor buldum.kacinci gün adetin bugün.havuc yiyin çatlasın diye.benim doktor çatlama iğnesi kullandirmicak ilk denemede yaptırmiyorum dedi.

Kızlar aranızda Combinol kullanan var mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde polikistik görüntü var dedi doktor ama değerlerim normal çıktı. Bebek düşündüğümüzü söylediğimde Combinol verdi.

Kizlar kasıklarımdacok hafif ağrı oluyor nadir ama belimde ağrı var kalçama doğru hamilelik belirtisi mi bu ? Benim belim adet olcagim zaman ağrırdi ama hemen olurdum 1 saat içinde ağrıyla 2-3 gündür böyle sanki bugün bir tık daha ağrıyor kalça tarafına doğru adete de 3 gün kaldı

O pozisyonu bende biliyordum ama eşimizin biraz beklemeside lazımda nasıl yapacağız karar veremedim ozman hemen çıktımı eşiniz

Sat:29 Kasım- Bat:20 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…